Amerikaanse koelkast met topklasse V-serie


23 artikel(en)

23 artikel(en)

Topklasse Amerikaanse koelkasten: de V-serie

De V-serie is de meest exclusieve serie van ioMabe welke voorzien is van extra opties ten opzichte van de K-serie. De V-serie bestaat uit een reeks toestellen in het roestvrijstaal, maar ook in in 4 standaard kleuren (zwart, wit, rood en creme) of optioneel in een RAL kleur naar keuze. Daarnaast is er nog een reeks met decorlijsten welke verkrijgbaar zijn met spiegelglas, zwart glas, wit glas of inschuif van gepersonaliseerde panelen.

De binnenzijde van het koelgedeelte

Bij het openen van de rechter deur van de Amerikaanse koelkast valt allereerst de heldere LED verlichting op. Op heel veel plekken op verschillende hoogtes zijn spots geplaatst welke zorgen voor een prettig werkbaar overzicht. Bovenin het koelgedeelte bevindt zich verder een intern waterfilter, een luchtsluis welke zorgt voor optimale verdeling van de koude lucht door het koelgedeelte en praktische morsvrije glazen draagplateaus welke in hoogte versteld kunnen worden. De binnendeur is uitgevoerd met ClearLook deurvakken en heeft een handig zuivelcompartiment aan de bovenzijde.

Het koelgedeelte beschikt verder over een delicatessenlade (aangepaste temperatuur om uw kaas en vleeswaren langer vers te houden) en een groente en fruitlade (met regelbare luchtvochtigheid). De onderste lade is een CustomCool zone geschikt voor snel terugkoelen, hygienisch ontdooien of voor het langer bewaren van vlees en vis (instelbare temperatuur van 0, 2 of 6 graden).Vriesgedeelte link

De linker deur geeft toegang tot het vriesgedeelte. Deze is volledig No-Frost en hoeft zodoende niet meer handmatig ontdooit te worden. Bovenin het vriesgedeelte is de ijsmachine met SweetSpot geplaatst. Bij de SweetSpot kunt u ijs bewaren op een temperatuur van -12 graden waardoor deze direct schepbaar is. Het vriesgedeelte is verder voorzien van uitschuifbare manden en rekken en heeft eveneens overzichtelijke LED verlichting.