Rvs amerikaanse koelkasten met lED verlichting of rechte hoeken


15 artikel(en)

15 artikel(en)

Strakke Amerikaanse koelkast met rechte hoeken

Moderne keukens zijn veelal voorzien van strakke belijning. Een bijpassende koelkast welke overeen komt met dit totaalplaatje is dan ook zeker gewenst. Bij de Amerikaanse koelkasten van ioMabe en General Electric is dit in te vullen door te kiezen voor een bekleding met rechte hoeken. In combinatie met de vlakke deuren wordt hierdoor het strakke design van de keuken doorgetrokken in de koelkast. Mede doordat deze koelkast een groot vlak in de keuken is (een Amerikaan is immers 91 centimeter breed) zorgt dit voor rust en samenhang in uw keuken.

Amerikaanse koelkasten met LED verlichting

Ondanks het belang wat tegenwoordig aan het design van een koelkast gegeven wordt, blijft de basis toch de functionaliteit. Een goede en heldere verlichting is daarbij van zeer groot belang. De Amerikaanse koelkasten van ioMabe en General Electric bieden zuinige en heldere LED verlichting.

Amerikaanse koelkast met LED verlichtingAmerikaanse koelkast met LED verlichting


Topklasse V-serie heeft LED verlichting op meerdere niveaus

Vooral bij de top serie ervaart u bij het openen de koelkast een zee aan licht. Door meerdere LED spots op verschillende hoogtes in zowel koel als vriesgedeelte te plaatsen heeft u direct een overzichtelijke indeling bij het openen van de deur.

Een amerikaanse koelkast in het roestvrijstaal

Een rvs amerikaanse koelkast is de meest verkochte kleur. Tijdloos, strak en heel fraai te combineren. Kortom een rvs amerikaanse koelkast is een moderne en zeer goede kleur voor iedere keuken.