Amerikaanse koelkast met elegance bekleding, lED verlichting of rechte hoeken


3 artikel(en)

3 artikel(en)

Strakke Amerikaanse koelkast met rechte hoeken

Moderne keukens zijn veelal voorzien van strakke belijning. Een bijpassende koelkast welke overeen komt met dit totaalplaatje is dan ook zeker gewenst. Bij de Amerikaanse koelkasten van ioMabe en General Electric is dit in te vullen door te kiezen voor een bekleding met rechte hoeken. In combinatie met de vlakke deuren wordt hierdoor het strakke design van de keuken doorgetrokken in de koelkast. Mede doordat deze koelkast een groot vlak in de keuken is (een Amerikaan is immers 91 centimeter breed) zorgt dit voor rust en samenhang in uw keuken.

Amerikaanse koelkasten met LED verlichting

Ondanks het belang wat tegenwoordig aan het design van een koelkast gegeven wordt, blijft de basis toch de functionaliteit. Een goede en heldere verlichting is daarbij van zeer groot belang. De Amerikaanse koelkasten van ioMabe en General Electric bieden zuinige en heldere LED verlichting.

Amerikaanse koelkast met LED verlichtingAmerikaanse koelkast met LED verlichting


Topklasse V-serie heeft LED verlichting op meerdere niveaus

Vooral bij de top serie ervaart u bij het openen de koelkast een zee aan licht. Door meerdere LED spots op verschillende hoogtes in zowel koel als vriesgedeelte te plaatsen heeft u direct een overzichtelijke indeling bij het openen van de deur.

Luxe Amerikaanse koelkast met hoogwaardige Elegance bekleding

Zoals u reeds heeft ervaren zijn de Amerikaanse koelkasten in veel verschillende uitvoeringen leverbaar. Vaak betreft het hierbij een bekleding in een bepaalde uitvoering.

De Elegance bekleding vormt hierbij de top. Bij deze bekleding is allereerst gebruik gemaakt van een hoogwaardig 304 roestvrijstaal welke - dankzij een speciaal procedé - voorzien is van een hele fijne glanslaag. Dit geeft het roestvrijstaal een luxe uitstraling en een wezenlijk onderscheid met vergelijkbare bekledingen. Desondanks is de combinatie van Elegance roestvrijstaal met andere rvs apparaten in de keuken geen probleem.

Amerikaanse koelkast met Elegance bekledingAmerikaanse koelkast met Elegance bekleding


Naast het gebruik van een hoogwaardig roestvrijstaal is ook extra aandacht besteed aan de bekleding zelf. Deze onderscheid zich door een volledige bekleding van de ijsdispenser.