Amerikaanse koelkast met doorlopende deuren, lED verlichting of rechte hoeken


1-28 of 30

1-28 of 30

Strakke Amerikaanse koelkast met rechte hoeken

Moderne keukens zijn veelal voorzien van strakke belijning. Een bijpassende koelkast welke overeen komt met dit totaalplaatje is dan ook zeker gewenst. Bij de Amerikaanse koelkasten van ioMabe en General Electric is dit in te vullen door te kiezen voor een bekleding met rechte hoeken. In combinatie met de vlakke deuren wordt hierdoor het strakke design van de keuken doorgetrokken in de koelkast. Mede doordat deze koelkast een groot vlak in de keuken is (een Amerikaan is immers 91 centimeter breed) zorgt dit voor rust en samenhang in uw keuken.

Amerikaanse koelkast met bekleed front tot bovenkant scharnieren

Bij de bekleding van de deuren van een Amerikaanse koelkast zijn er twee opties voor het wegwerken van de scharnieren: het plaatsen van een aparte top (dak) of het door laten lopen van de bekleding van de deuren tot bovenkant scharnieren.

Amerikaanse koelkast met doorlopende deurenEen Amerikaanse koelkast met doorlopende deuren is strakker in te bouwen


Rustiger en beter in te bouwen

Deze optie met doorlopende deuren heeft minder onderbrekingen in de belijning waardoor het totaalbeeld rustiger is. Daarnaast is de variant met doorlopende deuren ook praktischer indien de Amerikaanse koelkast in een nis geplaatst dient te worden. Bij een dak is de totale koelkast (dus ook de body zelf) hoger, maar dit is niet aan de orde bij een bekleding met doorlopende deuren. Zodoende kan dit type koelkast ook ter vervanging van lagere Amerikaanse koelkasten gebruikt worden.

Amerikaanse koelkasten met LED verlichting

Ondanks het belang wat tegenwoordig aan het design van een koelkast gegeven wordt, blijft de basis toch de functionaliteit. Een goede en heldere verlichting is daarbij van zeer groot belang. De Amerikaanse koelkasten van ioMabe en General Electric bieden zuinige en heldere LED verlichting.

Amerikaanse koelkast met LED verlichtingAmerikaanse koelkast met LED verlichting


Topklasse V-serie heeft LED verlichting op meerdere niveaus

Vooral bij de top serie ervaart u bij het openen de koelkast een zee aan licht. Door meerdere LED spots op verschillende hoogtes in zowel koel als vriesgedeelte te plaatsen heeft u direct een overzichtelijke indeling bij het openen van de deur.