Amerikaanse koelkast met global-serie


1-18 of 20

Pagina:
 1. 1
 2. 2

1-18 of 20

Pagina:
 1. 1
 2. 2
De Schouw Witgoed heeft 1403 beoordelingen van Trustpilot met een resultaat van 8.4 / 10

ioMabe Amerikaanse koelkasten uit de Global serie

De Global serie is de standaard serie van ioMabe. Deze kwalitatief degelijke serie is leverbaar met en zonder ijsdispenser. Daarnaast zijn diverse bekledingen en uitvoeringen leverbaar. Onlangs zijn ook diverse kleuren aan de Global modellen toegevoegd.

Interieur koelgedeelte

Bij de koelkasten uit de Global serie is de temperatuur in koel- en vriesgedeelte apart van elkaar regelbaar en digitaal instelbaar. Het koelgedeelte is uitgevoerd met een intern SmartWater waterfilter (MWF uitvoering) en beschikt over plafond verlichting. In de binnenzijde van de deur zijn degelijke ClearLook deurvakken geplaatst, een apart compartiment voor zuivelproducten bovenin de deur en uitschuifbare morsvrije draagplateaus welke in hoogte verstelbaar zijn.

Onderin het koelgedeelte bevinden zich een aparte groente- en fruitladen welke voorzien zijn van een regelbare luchtvochtigheid.


Ontdek de binnenzijde van de Global serie


Interieur vriesgedeelte

Het vriesgedeelte is uitgevoerd met diverse vriesladen en draagplateaus. Praktisch is het no-frost systeem waardoor ontdooien niet meer nodig is. Een aantal uitvoeringen beschikken over een ijsmachine en/of een hoge lighttouch ijsdispenser.

 • Product advies zoals in onze winkel in Bussum

  1/6

  Keuzehulp

  Weet u nog niet precies welke amerikaanse koelkast u moet kopen? Net als in de winkel geven we u graag persoonlijk advies.

  Start direct de keuzehulp via onderstaande button.

  Andere vragen?
  Chat met een adviseur