whirlpool logo

Whirlpool apparatuur


Het merk Whirlpool vorm al jarenlang een belangrijk speler met zowel vrijstaande als inbouw keukenmerk. De combinatie van een zeer scherpe prijs, een gewaardeerde kwaliteit en diverse eigen ontwikkelingen als 6th Sense bij wassen en de crisp functie bij magnetrons.

Keuken inbouw apparatuur

Het assortiment inbouw apparatuur van Whirlpool kenmerkt zich door een fraai design, kwaliteitsmateriaal en een grote verscheidenheid aan vormen, afmetingen en stijlen. Op het gebied van energiebesparing heeft Whirlpool ingespeeld door de ontwikkeling van de 6th Sense serie: een unieke combinatie van energie besparing, ergonomie en comfort.

Whirlpool vrijstaande apparatuur

Naast inbouw apparatuur biedt Whirlpool ook een breed assortiment vrijstaande apparaten, bijvoorbeeld Whirlpool koelkasten. Kwalitatief goede producten welke voor een scherpe prijs aangeboden worden. De kwaliteit komt mede naar voren in diverse onderscheidingen van de consumentenbond zoals bijvoorbeeld 'Beste koop consumentengids' en 'Voordelige keus'. Bijzonder sterk is Whirlpool in het vrijstaande segment magnetrons. Zowel met Whirlpool magnetrons, magnetrons met grill als ook combi magnetrons biedt Whirlpool een brede line-up in diverse kleuren en maten. Bijzonder daarbij is de crisp functie waarmee u snel en knapperig gerechten op de crisp functie kunt bereiden.

Whirlpool producten:

Contactgegevens Whirlpool :

Bezoekadres showroom:
Heerbaan 50-52
4817 NL BREDA

Adresgegevens:
Postbus 7112
4800 CG  BREDA

Contactgegevens:
T: (076) 530 65 30
F: (076) 530 65 39

W:
E: info@Whirlpool.nl

Service dienst:
T: (076) 530 65 30
Wat vinden klanten van Whirlpool?


WHIRLPOOL wasmachine FSCR80428

Heel tevreden
Mooi groot vul gat, heerlijk stil, wast prima

Beoordeeld door Henny op 16-07-2018

WHIRLPOOL combi-magnetron JT379SL

Voldoet geheel aan alle verwachtingen
Prima Combi Magnetron met stoom functie.Alles werkt goed en de oven behaalt snel de gewenste temperatuur. Er worden veel extra's geleverd zoals bakplaat, grill roosters en crisp schaal, receptenboekje en stoom mandje wat je ook wel mag verwachten voor deze prijs. Het enige minpuntje aan het apparaat is dat het stoommandje vrij klein t.o.v. de ruimte van het apparaat. Ik had eigenlijk gedacht dat je in de hele oven kon stomen.De service en bezorging verliepen prima.

Beoordeeld door Roland op 12-07-2018

WHIRLPOOL combi-magnetron JT379SL

Perfecte combi
Het is een perfect combi-apparaat. Alles werkt prima. Een pizza direct uit de vriezer erin, en 15 minuten later is die bruin en krokant. Ontdooien is een eitje met de automatische instelling. Eerst had ik een magnetron met een draaiknop als timer, vreselijk onhandig. Met deze Whirlpool combi-magnetron is vrijwel alle soorten voedsel bereiden ongelooflijk nauwkeurig te doen. Het vermogen van de magnetron is instelbaar.Het enige dat aan het begin tegenviel was dat alleen de lampjes het deden nadat ik de gebruiksaanwijzing haarfijn had gevolgd om de Whirlpool gebruiksklaar te maken. Meteen belde ik De Schouw Witgoed en die lieten een Whirlpool monteur langskomen. Bleek dat ik de demofunctie had ingesteld die bedoeld was voor een winkel. Dat briefje zal vermoedelijk niet meer bij volgende apparaten zitten.Dus ook nog van 2 kanten uitstekende service!

Beoordeeld door P. op 12-07-2018

WHIRLPOOL combi-magnetron JT379SL

Mooi vormgegeven
En goed apparaat

Beoordeeld door Een tevreden klant. op 12-07-2018

WHIRLPOOL combi-magnetron JT379SL

Tevreden
Klein aandachtspuntje: ik vind dat de oven moeilijk op temperatuur blijft.

Beoordeeld door h m j posthumus op 12-07-2018

WHIRLPOOL combi-magnetron JT379SL

Heel goed apparaat
Ik ben dik tevreden met de magnetron.

Beoordeeld door jan Otten op 12-07-2018

WHIRLPOOL combi-magnetron JT379SL

Voldoet ruimschoots aan onze verwachting
De Whirlpool JT379SL combi -magnetron is een hele fijne magnetron. Hij voldoet aan onze verwachting, gemakkelijk in gebruik en prima prestaties,zowel de oven als de magnetronfunctie. Het was even wennen aan de klep om te openen. Lekkere appeltaart en cake gebakken, wij zijn er erg blij mee!

Beoordeeld door M Koopman op 12-07-2018

WHIRLPOOL combi-magnetron inbouw AMW505IX

Zeer tevreden
WHIRLPOOL combi-magnetron inbouw AMW505IX werkt naar volle tevredenheid ,afhandeling en levering zeer goed

Beoordeeld door Ad op 20-06-2018

WHIRLPOOL koffiemachine ACE010IX

Zeer goed
Wij zijn uitermate tevreden met dit produkt

Beoordeeld door J. Giesberts op 19-06-2018

WHIRLPOOL koffiemachine ACE010IX

Heel fijn apparaat
Een luxe bezit en goed

Beoordeeld door S. de Wolf op 19-06-2018

WHIRLPOOL afzuigkap motorloos AKR645IX

Werkt goed.
Simpele toch mooie afzuigkap.Enige minpuntje is dat heel lang duurt voor de klep zich opent en sluit. Op tijd aanzetten dus! Verder prima kap voor een mooie prijs

Beoordeeld door Suzanne op 19-06-2018

WHIRLPOOL droger warmtepomp Green 850

Werkt heel goed
Fijne droger, energie zuinig. Maakt wel lawaai.

Beoordeeld door Mevr. R. op 08-02-2018

WHIRLPOOL combi-magnetron JT479WH

Heel tevreden
Wij zijn in de winkel goed geadviseerd bepaalde functies nog niet helemaal uitgeprobeerd

Beoordeeld door T. Wijnekus op 08-02-2018

WHIRLPOOL combi-magnetron rvs inbouw AMW507IX

Tevreden
We kochten de opvolger van onze oude magnetron. De nieuwe ziet er strak uit en voelt solide aan. De functies zijn hetzelfde. Vooral de crispplaat is handig!

Beoordeeld door Jitske van Dijke op 08-02-2018

WHIRLPOOL combi-magnetron inbouw AMW755IX

Uitstekend apparaat
Gewoon een uitstekend apparaat. Eenvoudig te installeren. De handleiding niet hoeven lezen. Alles wijst zich vanzelf. Design is erg mooi en onderhoudsvriendelijk. Het enige minpunt wat ik zou kunnen bedenken is dat grote langwerpige ovenschalen wel een probleempje opleveren i.v.m. Ronddraaien van het plateau. Maar verder is het een super ding! magnetron werkt ook erg goed!

Beoordeeld door Marleen op 08-02-2018

WHIRLPOOL combi-magnetron inbouw AMW755IX

Aanrader
Een maand geleden deze WHIRLPOOL combi-magnetron inbouw AMW755IX gekocht. Het was moeilijk om een goede combi-magnetron met een nis-maat van 38cm te vinden. Hij voldoet aan mijn eisen. Heb deze combi-magnetron besteld bij De Schouw Witgoed in Bussum. Ik kon hem bekijken in de winkel en heb deze gelijk mee kunnen nemen. Goede service... De cripsi plaat bevalt goed. Binnen een paar minuten heb je ze een diepvriespizza lekker knapperig op je bord liggen. De bediening is niet moeilijk. Jammer alleen dat er niet meer recepten voor de combi stand in de gebruiksaanwijzing staan. Het is een echte aanrader, zowel de combi-magnetron als De Schouw Witgoed BV te Bussum.

Beoordeeld door H.J. Frans op 08-02-2018

WHIRLPOOL combi-magnetron inbouw AMW755IX

Aanrader
Wij hebben deze combi-magnetron gekocht omdat in onze andere whirlpool combi-magnetron de magnetron functie kapot was gegaan door een te hoge bakvorm, omdat het staafje van de magnetron van was binnen verbogen. Vandaar we een nieuwe nodig hadden en wij weer een whirlpool wilde vanwege het gebruiksgemak.Deze combi-magnetron is heel makkelijk te bedienen en werkt exact hetzelfde als de eerdere welke we nu alleen nog gebruiken voor alles behalve magnetron. Montage is in 5 minuten gedaan. Stekker erin en vast zetten met twee schroefjes. Ook makkelijk schoon te maken met vochtige doek en droog doekje.Echte aanrader

Beoordeeld door Ronald op 08-02-2018

WHIRLPOOL combi-magnetron inbouw AMW755IX

Apparaat werkt goed, maar...
De deur heeft geen tussenstand, open of dicht, ivm afkoelen. Wij vinden hem veel geluid maken.

Beoordeeld door Willy op 08-02-2018

WHIRLPOOL combi-magnetron inbouw AMW755IX

Niet tevreden.
Was bij aankoop kapot. Gebeld en er moest een monteur komen. Deze is 3 keer geweest heb 2 keer vrij moeten nemen en de 3e keer moest ik zorgen dat er iemand was.Vind de service van De Schouw Witgoed daarom niet goed. Voor een nieuw apparaat verwacht je dat het gewoon wordt omgewisseld. Een bos bloemen bv was ook op z'n plaats geweest maar dat terzijde.Het apparaat zelf heeft een zeer slechte gebruiksaanwijzing ben er nog steeds niet echt blij mee.

Beoordeeld door J op 08-02-2018

WHIRLPOOL combi-magnetron inbouw AMW5003IX

Zo eenvoudig te gebruiken !
Prima combi-magnetron met een uitmuntende gebruiksvriendelijkheid.

Beoordeeld door Jurien op 08-02-2018
Whirlpool heeft 75 product beoordelingen met een gemiddelde score van 8.8 / 10