v-zug logo

V-Zug, Zwitserse topkwaliteit keukenapparatuur

Waarschijnlijk het onbekendste merk in de keukenmarkt is het Zwitserse merk V-Zug. Een kwalitatief zeer hoogwaardig merk welke met een assortiment unieke producten ook nog eens zeer innovatief is. Met het Zwitserse oog van detail worden deze hoogwaardige producten ontwikkeld en geproduceerd.

De Schouw Witgoed is V-Zug Gold Dealer
In 2020 is de samenwerking tussen De Schouw Witgoed en V-Zug versterkt met het Gold dealer schap. Een bevestiging van wederzijdse samenwerking waarbij - naast de mogelijkheid van het aanbieden van het complete assortiment - wij u nu ook van dienst kunnen zijn met demo's, kooksessies, een compleet advies op maat etc. Verder geldt er 5 jaar volledige garantie per apparaat (na registratie). Kortom, een mooi pakket welke u als klant verder kunnen helpen met dit fantastische Zwitserse merk.

Unieke producten
V-Zug biedt op vrijwel alle productgroepen unieke producten aan. Zo heeft V-Zug een grote solo stoomoven welke desgewenst met vaste water aansluiting danwel met reservoir leverbaar is. De stoomoven heeft een eigen boiler techniek en kan met gemak de concurrentie aan met merken als Miele en Gaggenau. Naast de stoomoven biedt V-Zug een zeer hoogwaardige koffiemachine, heeft het een vaatwasser met een raclette programma van slechts 19 minuten (op gewoon 230 Volt) en biedt het top kwaliteit inbouw ovens welke vooroplopen in techniek.

Roestvrijstaal en spiegelglas
Om tegemoet te komen aan de wensen van de consument heeft V-Zug twee series ontwikkeld voor de 'zicht' apparatuur: de roestvrijstalen lijn en de spiegellijn. Beide design reeksen zijn strak en kunnen zowel in moderne als in iets klassiekere keukens geplaatst worden.

V-Zug brochure

Het complete assortiment V-Zug brochure welke u kunt downloaden in pdf formaat. Daarin vindt u de complete lijn inbouw apparatuur.

V-zug producten:

Contactgegevens V-Zug :

Adresgegevens:
Evolis 102
8530 Harelbeke-Kortrijk

Contactgegevens:
T: (035) 69 18 115
W: https://www.vzug.com/nl/nl/

Service dienst:
T: (00800) 850 850 00


Maak kennis met het merk V-Zug

Wat vinden klanten van V-zug?


V-ZUG vaatwasser inbouw Adora SL

Tevreden
Machine wordt veel gebruikt. Staat op kantoor

Beoordeeld door Mirjam op 26-09-2019
V-zug heeft 1 product beoordelingen met een gemiddelde score van 4 van max. 5