Bauknecht onderbouw vaatwasser


Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

U kunt links uw criteria aanpassen, anders wordt u over 5 seconden naar de hoofdcategorie gebracht.

Een Bauknecht onderbouw vaatwasser is onderscheidend

Het merk Bauknecht timmert de laatste jaren sterk aan de weg. In een Bauknecht onderbouw vaatwasser komt dit tot uiting in de goede specificaties en onderscheidende design gecombineerd met een scherpe prijs. Het van oorsprong Duitse merk heeft de laatste jaren diverse RedDot design prijzen binnen gehaald. De Bauknecht onderbouw vaatwasser combineert daarnaast een eenvoudige bediening met een fraaie vormgeving. En natuurlijk met bijzondere aandacht voor goede verbruikerswaarden.


Wat is een onderbouw vaatwasser?

Indien u een vaatwasser in uw keuken wil inbouwen, maar niet beschikt over een keukenpaneel of indien u keukenpaneel beschadigd is, dan is een onderbouw vaatwasser een interessant alternatief. Dit model is vergelijkbaar met een inbouw vaatwasser, maar heeft een volledig roestvrijstaal front en zodoende niet de mogelijkheid voor plaatsing van een keukenpaneel. Ten opzichte van een vrijstaande vaatwasser welke eveneens onder het aanrecht geschoven kan worden, beidt een onderbouw vaatwasser echter de voordelen van minder diepte, een uitschroefbaar potensysteem waarmee de vaatwasser op de gewenste hoogte gesteld kan worden en de mogelijkheid voor plaatsing van de keukenplint voor de vaatwasser. Bij een vrijstaande vaatwasser dient deze keukenplint op de plek van de vaatwasser onderbroken te worden.

Roestvrijstaal front

Bij plaatsing van de Bauknecht onderbouw afwasmachine heeft u het voordeel dat het front volledig uitgevoerd is in vingervlekvrij roestvrijstaal. Dit is niet alleen fraai, maar ook prettig in dagelijks gebruik doordat vingerafdrukken bijna niet zichtbaar zijn. De vaatwasser is verder voorzien van een geïntegreerde greep en heeft een eenvoudige bediening met druktoetsen.


Klanten beoordelen ons als uitstekend: 1720 beoordelingen van Trustpilot met Trustcore 4.4 van max. 5