ASKO onderbouw vaatwasser


1 artikel(en)

Een onderbouw vaatwasser van Asko combineert kwaliteit met bedieningsgemak

Het Zweedse merk Asko biedt een goed gespecificeerde onderbouw vaatwasser welke zich juist ook op het gebied van milieu aspecten onderscheid. Het merk wordt naast Miele gepositioneerd en biedt enkele bijzondere features. De Scandinavische kwaliteit bij de Asko onderbouw vaatwasser komt naar voren in de gebruikte materialen, de eenvoudige bediening en de praktische eigenschappen. En dat ondersteunt met 5 jaar garantie.


Strak design

De onderbouw afwasmachine van Asko wordt gekenmerkt door het vlakke design. Het front bestaat uit één vlak front welke is uitgevoerd in vingervlekvrij roestvrijstaal. De bediening bevindt zich naast de geïntegreerde greep en is eenvoudig instelbaar. De Asko D5436 XL OB beschikt verder over een laag geluidsniveau, een laag waterverbruik en een zuinig energielabel. Alle aspecten welke het Zweedse merk Asko hoog in het vaandel heeft staan.

Interieur van de vaatwasser

De binnenzijde van de Asko vaatwasser is voorzien van een volledig roestvrijstalen kuip en twee donkergrijze korven. Deze korven zijn opvallend hoog zodat servies stabiel geplaatst kan worden. Praktisch bij de onderkorf is de fijnmazigheid waardoor ook kopjes en ander klein servies met een verjaardag of andere gelegenheid daar geplaatst kan worden. Normaliter worden veelal de borden en pannen in de onderkorf gepositioneerd.


Klanten beoordelen ons als uitstekend: 1745 beoordelingen van Trustpilot met Trustcore 4.4 van max. 5