Eigen bezorgers en monteurs
Klant waardering: 4,6 / 5

1 artikel(en)

AEG vaatwasser - de beste prijs/kwaliteit verhouding

Een AEG vaatwasser is al jarenlang een begrip in Nederland. Dit Duitse kwaliteitsmerk positioneert zich vlak onder merken als Asko en Miele, maar doet in innovaties en technische ontwikkelingen zeker niet onder. Omdat het prijsniveau van Aeg doorgaans interessanter is dan Miele of Asko heeft u met een AEG vaatwasser dan ook een goede kwaliteit voor een interessante prijs. Een logische keuze dus.

Vaatwassers met roestvrijstaal front

De onderbouw afwasautomaten van AEG zijn uitgevoerd met een volledig roestvrijstaal front en zodoende strak in te bouwen in de keuken. Een onderbouw vaatwasser is eenvoudig te plaatsen en kan - door het potensysteem onder de vaatwasser - eenvoudig in hoogte versteld worden. Praktisch verder is dat de plint van uw keuken weer voor de vaatwasser geplaatst kan worden en dus niet onderbroken hoeft te worden. Een AEG vaatwasser beschikt verder over een bediening aan de voorzijde waarbij - naast het instellen van het gewenste programma - ook de starttijd uitgesteld kan worden en de resterende looptijd van het programma kan worden afgelezen.

Praktisch interieur

De binnenzijde van de vaatwasser is uitgevoerd met een volledig roestvrijstalen kuip, dit in tegenstelling tot andere merken in dit prijssegment welke soms gebruik maken van een kunststof bodem. De vaatwasser is verder voorzien van fraaie grafietkleurige korven en heeft een flexibele indeling.