Voorzorgsmaatregelen ivm Corona: Onze webshop en winkel zijn open. Wij bezorgen en installeren ook nog bij u thuis. Lees hier meer over bezoek aan winkel en bezorging / reparatie

OUTLET - Partij verkoop en showroom opruimingen

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.


LIEBHERR outlet / sale

Op het gebied van koelen en vriezen is in Nederland slechts één merk toonaangevend: Liebherr. Deze Duitse fabrikant is bij uitstek de specialist welke niet alleen naar voren komt in het brede assortiment, maar ook in de nieuwe technologieën en verbeteringen op het gebied van energieverbruik. Het is dan ook niet zo vreemd dat dit merk zeer gewild is bij Nederlandse consumenten. Bij De Schouw Witgoed kunt u terecht voor het volledige assortiment: van vrijstaand en inbouw, van wit tot roestvrijstaal, van wijnkoelkast tot vrieskast, van heel klein tot heel hoog. Liebherr heeft het. Op de Liebherr outlet / sale pagina vindt u daarnaast ook nog eens een assortiment afgeprijsde koelkasten en vriezers. Deze afprijzing kan zijn vanwege een actie, een b-keuze model met schade of een showroom opruiming. Bij elk product staat dit duidelijk voor u vermeld.

Interessante prijzen door hoge kortingen op LIEBHERR apparatuur

Profiteer nu van onze acties en aanbiedingen. Aangezien het om partij verkoop of showroom modellen (in dat laatste geval staat dit heel duidelijk in de tekst vermeld) betreft het veelal op=op. Interesse in een ander merk? Bekijk het volledige overzicht van de outlet / sale apparaten.