Liebherr CBN3913 koelkast

5/5  (1 ingevulde reviews)

Specificaties

Kenmerken koelkast / vriezer
Met BioFresh vers zone
Model
Koelkast
Energieklasse
Energieklasse A+
Bekijk specificaties

Ervaring klant

Als vervanging van de Miele die we hadden doet deze het prima, beter zelfs.Design is sober, en wat mij betreft prima. Strakke vlakken op de deur, lichte knik aan beide zijkanten en het log (...)

Jim

Bekijk reviews

Helaas!

Dit artikel is uit het assortiment.

Bekijk direct welke Liebherr koelkast hiervoor de opvolger is.

Korte beschrijving

Lees verder

Prijstechnisch interessante koel/vriescombinatie uitgevoerd in 201 cm. hoog. De Liebherr CBN3913 is voorzien van een ruim koelgedeelte (inhoud 246) liter; twee laden BioFresh en daaronder een No-Frost vriesgedeelte.

Dit vriesgedeelte heeft een inhoud van 89 liter en hoeft dankzij het No-Frost systeem nooit meer ontdooit te worden. Prkaisch verder is de zuinige LED verlichting welke zeer helder is.
Dit product is (tijdelijk) niet meer leverbaar

Info van fabrikant

Liebherr CBN3913 koel/vriescombinatie
Wit
No-Frost: nooit meer ontdooien
BioFresh - langer vers groente en fruitAlgemeen:
- energieklasse A+
- totale netto inhoud: 335 liter
- verlichting
- no-Frost techniek
- Display : LED temperatuurdisplay

Koelgedeelte:
- inhoud koelruimte: 160 liter
- ontdooisysteem koelgedeelte
- volautomatisch

- interieur:
    - Comfort GlassLine deurvakken
    - legplateaus van veiligheidsglas
- BioFresh-gedeelte
- inhoud BioFresh: 86 liter

- interieur:
    - 2 BioFresh (0°C) op telescooprails
    - 1 BioFreshlade met regelbare luchtvochtigheid

Vriesgedeelte:
- steraanduiding ****
- inhoud vriesruimte: 89 liter
- invriescapaciteit: 16 kg / 24 uur
- bewaartijd bij stroomuitval 30 uur

Overig:
- kinderbeveiliging
- draaideur richting: rechts, verwisselbaar
- alarm : akoestisch deur- en temperatuuralarm vriesdeel
- verstelbare pootjes voorzijde
- bestemd voor omgevingstemperaturen van 10 °C tot 43°C
- geluidsniveau: 41 dB

Energieverbruik:
- Verbruik: 359 kWh per jaar

Overig:
- Afmetingen: 60.0 x 201.1 x 63.0 cm (b x h x d)

Specificaties

Kenmerken koelkast / vriezer
Met BioFresh vers zone
Model
Koelkast
Energieklasse
Energieklasse A+
Buitenmaten ( h x b x d )
2011 x 600 x 630 mm.
Merk
Liebherr
Soort
koelkast
Kleur
Wit
Soort koelkast
Vrijstaand
Positie vriesgedeelte
Vriesgedeelte onder
Inhoud koelgedeelte (liters)
246,00
Inhoud vriesgedeelte (liters)
89,00
No-Frost vriessysteem
No-Frost: niet ontdooien
Installatie
Haal de koelkast uit verpakking en zet deze op de plaats. Zorg ervoor dat de koelkast stabiel staat en stel deze waterpas. Na plaatsing dient u minimaal 4 uur te wachten (bij rechtstandig vervoer), alvorens de koelkast aan te zetten.

Garantie

BURAM, importeur van Liebherr in Nederland, geeft 2 jaar volledig + 5 jaar onderdelen en arbeidsloon garantie bij aankoop van de LIEBHERR koelkast wit CBN3913-21. Vanaf 1 februari 2020 geeft Liebherr - naast de inbouw apparaten waarop dit al jaren van toepassing was - nu ook op vrijstaande apparaten en wijnkasten 2 + 5 jaar extra zekerheid en op professionele apparatuur 1 + 4 jaar extra zekerheid.

In het geval van een storing heeft u tot en met het zevende jaar garantie op onderdelen en arbeidsloon. In de verlengde garantieperiode van het derde tot en met het zevende jaar worden alleen voorrijkosten berekend.

Alleen zelf registereren !
De extra zekerheid is gratis. Het enige dat u hiervoor moet doen is het apparaat binnen 6 maanden na aanschaf aanmelden. Aanmeldingen voor 7 jaar zekerheid (2 + 5 jaar op huishoudelijke apparatuur) of 5 jaar zekerheid (1 + 4 jaar bij professionele apparatuur) worden uitsluitend in behandeling genomen met aankoopfactuur! Meld uw Liebherr koelkast/vriezer aan voor extra zekerheid
Garantievoorwaarden van Liebherr
Liebherr heeft op zijn website een duidelijk overzicht gegeven van de garantievoorwaarden. Hier vind u onder andere dat uitgesloten van garantie glasbreuk, gloeilampen, accessoires e.d. zijn. Uitgebreide garantievoorwaarden Liebherr
Wat te doen bij een storing?
Als u een storing heeft kunt u het beste contact met ons opnemen per mail via info@deschouwwitgoed.nl of telefonisch op nummer (035) 69 18115. Aangezien De Schouw Witgoed over een eigen servicedienst beschikt, hebben wij de nodige ervaring. We zullen in eerste instantie dan ook proberen u - indien mogelijk - telefonisch te helpen. In het geval dat dit niet mogelijk is, zullen wij contact opnemen met de servicedienst van Liebherr Nederland en uw storing bespreken. U zult vervolgens gebeld worden voor het maken van een afspraak voor bezoek van de monteur. Of - indien de storing eenvoudig zelf te verhelpen is - zult u gebeld worden om uit te leggen welke stappen u zelf kunt ondernemen.

Online een servicebezoek aanvragen
Bij Liebherr heeft u ook de mogelijkheid om online een servicebezoek aan te vragen. U wordt dan binnen 24 uur direct door de servicedienst van Liebherr gebeld voor het maken van een afspraak.
Aanvraag servicebezoek Liebherr

Reviews (1)

Loading...
Wacht a.u.b...

Sorteer op wijzig sorteer volgorde

1 review(s)

per pagina
Design / vorm
Gebruiksgemak
Prestaties
Prijs / kwaliteit
Totaal

Prima design. Zeer tevreden

Als vervanging van de Miele die we hadden doet deze het prima, beter zelfs.

Design is sober, en wat mij betreft prima. Strakke vlakken op de deur, lichte knik aan beide zijkanten en het log op de deur is subtiel genoeg - liever deze dan die met het scherm op de voorkant.

De indeling is redelijk standaard, behalve dan de twee grote laden in het koelgedeelte. Fijn dat daar een hele prei in past zonder die dubbel te vouwen, en de onderste la is knap koud, rond het vriespunt. Hele natte sla is daar één keer bevroren, dus loont het de groente er droog in te leggen. De la erboven is ideaal voor vleeswaren e.d., niet gedacht dat zo'n la zo handig zou zijn. Het is wel even wennen dat er geen flessen en pakken meer laag in de deur staan. Het ziet er wel veel opgeruimder uit.

Licht bovenin doet het goed, duurt alleen ongeveer een halve seconde voordat het aangaat als de deur opengaat. Het is veel licht, en door de glazen planken is alles goed te zien. De ventilator die af en toe aanspringt is op dat moment net hoorbaar, maar niet storend, dan valt vooral op hoe stil de koelkast eigenlijk is.

Door de kunststof handgrepen die uitklappen en met een hefboom mechanisme de deur een zetje geven gaat deze heel makkelijk open. Hij sluit ook goed af. Instelling van de temperatuur is heel simpel, wel jammer dat het per 2 graden gaat (11-9-7-5-3 C), had dat liever iets nauwkeuriger gezien. Temperatuur (met speciale thermometer gemeten) is heel nauwkeurig, en goed stabiel.

De diepvries lades zijn wel iets kleiner dan we bij de Miele gewend waren, dat was even passen en meten. Het feit dat er geen koelbuizen tussen de lades zitten maakt het makkelijker deze te openen en vol te stouwen. Echt geweldig is dat het vriesgedeelte niet meer ontdooit hoeft te worden, scheelt ook een hoop ijsvorming op de etenswaar. Heb niet gemerkt dat die sneller uitdroogt hierdoor.

Al met al zeer tevreden over deze koel-/vrieskast.

Beoordeeld door op 19 april 2014

Downloads

Hieronder vindt u officiële documentatie bij dit product. Voor het openen van deze documenten kunt u Adobe Reader installeren.


Video

Maattekening


Tip: Klik op maattekening voor vergroting

Vragen

Er zijn nog geen vragen gesteld over dit product.

Stel uw eigen vraag