Logo van lofra

Lofra fornuizen

Ter vervanging van het merk Fratelli Onofri in Nederland heeft de importeur DeNardi het Italiaanse merk Lofra aan het assortiment toegevoegd. Een fraai assortiment fornuizen welke leverbaar zijn in 60 en 90 cm. breed en zowel in strakke als in een klassiek landelijk design leverbaar zijn.

Maxima fornuis: De basis van het assortiment fornuizen van Lofra is de 'Maxima serie'. Met een strakke belijning met rechte hoeken, grote knoppen en een lange stanggreep biedt dit fornuis een robuuste uitstraling. Unieke ten opzichte van de andere merken is het ontbreken van de opstaande rand, waardoor dit fornuis ook fraai in een kookeiland geïntegreerd kan worden. Het Maxima assortiment omvat een 60 cm. breed fornuis en diverse 90 cm. brede uitvoeringen (zowel met enkele als met dubbele oven).

Professional serie: Boven het assortiment Maxima fornuizen heeft Lofra de Professional serie uitgebracht. Een zwaarder en nog strakker uitgevoerd fornuis voorzien van roestvrijstalen knoppen. Deze serie wordt alleen geleverd in 90 cm. breed, is leverbaar met enkele of dubbele oven. Tevens kunt u kiezen voor roestvrijstaal of zwart.

Klassiek vormgegeven fornuizen: Om ook invulling te geven naar de vraag van klassiek vormgegeven fornuizen biedt Lofra de Rustica serie. Deze fornuizen zijn uitgevoerd met toogdeuren, worden standaard geleverd in het zwart maar daarbij heeft u de keuze voor chromen knoppen en greep of messing.

UNIEK: ook twee ovens kunnen gewoon op 230 Volt

Een belangrijke meerwaarde van de Lofra fornuizen met dubbele oven betreft de elektrische aansluiting. Waar u bij de andere merken bij de keuze voor een dubbele oven altijd een meerfasen aansluiting nodig heeft, kunt u bij Lofra het fornuis gewoon op 1 groep aan sluiten. U hoeft dus geen aanpassing te verrichtten in uw keuken / meterkast.

15 artikel(en)


De Schouw Witgoed heeft 1502 beoordelingen van Trustpilot met een resultaat van 8.4 / 10