lofra logo

Lofra fornuizen en afzuigkappen

Ter vervanging van het merk Fratelli Onofri in Nederland heeft de importeur DeNardi het Italiaanse merk Lofra aan het assortiment toegevoegd. Een fraai assortiment fornuizen welke leverbaar zijn in 60 en 90 cm. breed en zowel in strakke als in een klassiek landelijk design leverbaar zijn. De fornuizen beschikken over unieke kenmerken en zijn allemaal te combineren met een bijpassende achterwand en afzuigkap. Het assortiment is ingedeeld in verschillende series zodat het overzichtelijk is welke fornuizen, afzuigkappen en achterwanden met elkaar gecombineerd kunnen worden.

Lofra producten:

Contactgegevens Lofra :

Bezoekadres showroom:
Blijdrop Oost 16
2992 LA BARENDRECHT

Adresgegevens:
Blijdrop Oost 16
2992 LA BARENDRECHT

Contactgegevens:
T: (0180) 64 70 00
F: (0180) 64 74 00

W: https://www.denardi.nl/fornuizen/lofra
E: info@denardi.nl

Service dienst:
T: (0180) 64 70 00
F: (0180) 64 74 00


Lofra Maxima serie

Maxima serie

De basis van het assortiment fornuizen van Lofra is de 'Maxima serie'. Met een strakke belijning met rechte hoeken, grote knoppen en een lange stanggreep biedt dit fornuis een robuuste uitstraling. Unieke ten opzichte van de andere merken is het ontbreken van de opstaande rand, waardoor dit fornuis ook fraai in een kookeiland geïntegreerd kan worden. Het Maxima assortiment omvat een 60 cm. breed fornuis en diverse 90 cm. brede uitvoeringen (zowel met enkele als met dubbele oven).

Lofra Professional serie

Professional serie

Boven het assortiment Maxima fornuizen heeft Lofra de Professional serie uitgebracht. Een zwaarder en nog strakker uitgevoerd fornuis voorzien van roestvrijstalen knoppen. Deze serie wordt alleen geleverd in 90 cm. breed, is leverbaar met enkele of dubbele oven. Tevens kunt u kiezen voor roestvrijstaal of zwart.

Lofra Rustica serie

Rustica serie

Om ook invulling te geven naar de vraag van klassiek vormgegeven fornuizen biedt Lofra de Rustica serie. Deze fornuizen zijn uitgevoerd met toogdeuren, worden standaard geleverd in het zwart maar daarbij heeft u de keuze voor chromen knoppen en greep of messing.

Lofra Curva serie

Curva serie

Als laatste heeft Lofra de Curva serie aan het assortiment toegevoegd. Deze serie is uitgevoerd met een afgeronde greep, grote knoppen en leverbaar met enkele en met dubbele oven. Alle fornuizen beschikken over een licht gebogen voorkant met bijpassende greep. Alle gasfornuizen zijn voorzien van zes branders, waarbij de wokbrander linksvoor geplaatst is.UNIEK: ook twee ovens kunnen gewoon op 230 Volt

Een belangrijke meerwaarde van de Lofra fornuizen met dubbele oven betreft de elektrische aansluiting. Waar u bij de andere merken bij de keuze voor een dubbele oven altijd een meerfasen aansluiting nodig heeft, kunt u bij Lofra het fornuis gewoon op 1 groep aan sluiten. U hoeft dus geen aanpassing te verrichtten in uw keuken / meterkast.


Wat vinden klanten van Lofra?


LOFRA fornuis inductie RUI192.50

Super tevreden/werkt top/voldoet boven verwachting
Na slechte start (glas stuk bij aflevering) perfect opgelost GOEDE SERVES nieuwe deur er in super tevreden alleen prijs voor ons nog pittig ( wia uitkering lang sparen ) opnieuw leren koken alles is sneller klaar dan op gas

Beoordeeld door wjschortinghuis op 12-03-2023

LOFRA fornuis rvs MXD190.50

Werkt super tot nu toe !
Tof fornuis voor weinig!

Beoordeeld door R. Farjon op 13-03-2015

LOFRA afzuigkap blokmodel SPOT NG

Top!
Prachtige afzuigkap van zeer goede kwaliteit

Beoordeeld door jaap v op 12-04-2017
Lofra heeft 3 product beoordelingen met een gemiddelde score van 4.3 van max. 5