Array ( [0] => informatie [1] => iomabe [2] => iomabe ) urlpad is informatie_iomabe
Logo van iomabe

ioMabe - Amerikaanse koelkasten

Een 'echte' Amerikaanse koelkast is in kwaliteit een heel ander product dan een 'koreaanse koelkast'. Echter betekent dit vaak dat de prijs ook aanzienlijk hoger ligt. De Nederlandse importeur van General Electric Amerikaanse koelkasten heeft hierop ingespeeld met de introductie van het merk ioMabe op de Nederlandse markt.

De fabrikant Mabe opereert vanuit Mexico en produceert daar onder andere een groot aantal Amerikaanse koelkasten voor General Electric. Onder de merk ioMabe hebben ze echter aantal van deze modellen ook onder eigen label, welke echter een veel scherpere prijsstelling hebben. De koelkasten zijn vrijwel vergelijkbaar met General Electric en bieden dus een top kwaliteit: zowel op materialen als op prestaties.

Assortiment van ioMabe
Het assortiment omvat een grote lijn Amerikaanse koelkasten, top freezer (vriesvak boven) en een frech door koelkasten (vrieslade onder, koelgedeelte boven). Deze verschillende modellen zijn vaak leverbaar in diverse uitvoeringen. Zo bieden de ioMabe Amerikaanse koelkasten standaard in wit, zwart of roestvrijstaal. Maar ook Amerikaanse koelkasten in kleur zijn momenteel beschikbaar. Kortom: naast kwaliteit en een zeer scherpe prijs (concurrerend met merken als Siemens en Bosch) biedt ioMabe ook een fraai design waarmee invulling gegeven kan worden aan de invulling welke u zelf zou wensen.

1-18 of 73


De Schouw Witgoed heeft 1516 beoordelingen van Trustpilot met een resultaat van 8.4 / 10