iomabe logo

ioMabe top kwaliteit Amerikaanse koelkasten

Een 'echte' Amerikaanse koelkast is in kwaliteit een heel ander product dan een 'koreaanse koelkast'. Echter betekent dit vaak dat de prijs ook aanzienlijk hoger ligt. De Nederlandse importeur van General Electric Amerikaanse koelkasten heeft hierop ingespeeld met de introductie van het merk ioMabe op de Nederlandse markt.

De fabrikant Mabe opereert vanuit Mexico en produceert daar onder andere een groot aantal Amerikaanse koelkasten voor General Electric. Onder de merknaam ioMabe hebben ze echter aantal van deze modellen ook onder eigen label, welke echter een veel scherpere prijsstelling hebben. De koelkasten zijn vrijwel vergelijkbaar met General Electric en bieden dus een top kwaliteit: zowel op materialen als op prestaties.

Iomabe producten:

Contactgegevens ioMabe :

Adresgegevens:
P.O. Box 4
4255 ZG Nieuwendijk

Contactgegevens:
T: (085) 90 20 500
F: (085) 90 20 503

W: https://www.iomabe.nl

Service dienst:
T: (085) 90 20 500


Assortiment van ioMabe

Het assortiment omvat een grote lijn Amerikaanse koelkasten, top freezer (vriesvak boven) en een frensh-door koelkasten (vrieslade onder, koelgedeelte boven). Deze verschillende modellen zijn vaak leverbaar in diverse uitvoeringen. Zo bieden de ioMabe Amerikaanse koelkasten standaard in wit, zwart of roestvrijstaal. Maar ook Amerikaanse koelkasten in kleur zijn momenteel beschikbaar. Kortom: naast kwaliteit en een zeer scherpe prijs (concurrerend met merken als Siemens en Bosch) biedt ioMabe ook een fraai design waarmee invulling gegeven kan worden aan de invulling welke u zelf zou wensen.
Het topmodel uitgevoerd met rondom bekleding van hoogwaardig roestvrijstaal

Verschillende bekledingen

Zoals aangegeven worden de koelkasten geïmporteerd vanuit de States / Mexico naar Nederland. Per boot komen deze in een container binnen. Veelal zijn de modellen uitgevoerd in grijs of zwart me ledermotief. Alleen de roestvrijstalen koelkasten met afgeronde deuren komen standaard in roestvrijstaal Nederland binnen. De overige koelkasten worden in Nederland geheel naar wens bekleed. Dat is de reden waarom van een bepaald type er vele uitvoeringen leverbaar zijn. Zo kan de koelkast in de standaard uitvoering geleverd waarin deze Nederland binnen komt, maar dus ook met een bekleding. Deze bekleding kan alleen de deuren zijn (indien de koelkast ingebouwd wordt), maar ook een rondom bekleding. Daarbij zijn de hoeken strak en recht en is de koelkast voorzien van lange roestvrijstalen stanggrepen. Fraai is het onderscheid tussen de doorlopende bekleding (zonder aparte top / dak) en het model met top / dak.
De ioMabe Amerikaanse koelkasten zijn ook leverbaar in 4 standaard kleuren

Bekleding in rood, zwart, creme of wit

Naast de bekledingen in roestvrijstaal heeft ioMabe ook uitvoeringen in kleur. Bij deze modellen wordt de strakke bekleding gepoedercoat in één van de vier standaard kleuren. Tevens is het iomabe mogelijk om - tegen meerprijs - de koelkast in één van de 256 beschikbare RAL kleuren uit te voeren. Daarbij kan ook de greep nog naar wens aangepast worden, zodat u de koelkast geheel custom made kunt samenstellen.
Met de inbouwkit kunt u een Amerikaanse koelkast strak inbouwen in uw keuken

Inbouwen van een Amerikaanse koelkast

Door de gebruikte techniek met frontventilatie via de plint kan elke ioMabe koelkast ingebouwd worden. Daarbij mag de achterzijde van de koelkast - in tegenstelling tot de Europese en Koreaanse side-by-side koelkasten - strak tegen de muur geplaatst worden. Het aanzuigen en afvoeren van de lucht vindt immers geforceerd plaats via de plint van de koelkast. In combinatie met de fraai inbouw set die iomabe onlangs ontwikkeld heeft maakt dit het mogelijk een Amerikaan strak in uw keuken in te bouwen.


Wat vinden klanten van Iomabe?


IOMABE Amerikaanse koelkast mat zwart linksdraaiend ICO19JSPR L 3BM-CBM

Werkt prima
9

Beoordeeld door Hans Werner op 17-02-2023

IOMABE koelkast onderbouw rvs IOB150SS

Zeer tevreden
Mooie wijn koelkast en doet wat je verwacht

Beoordeeld door Hetty op 06-12-2022

IOMABE koelkast blacksteel RIO1851EUBS0 / RON511TXORO0

Prima Amerikaanse koelkast
Prima Amerikaanse koelkast met precies de juiste afmetingen om bij ons in de schouw in de keuken te passen. Dit was de enige die we konden vinden met die afmetingen, en hij doet het prima, dus we zijn er erg blij mee.

Beoordeeld door Rob op 08-08-2021

ioMabe koelkast zwart ORE24CGF BB

Mooie koelkast met veel ruimte.
Hij is de vervanger van onze 18jaar oude Amana en we zijn dik tevrede met deze iomabe.Ook het plaatsen door de monteurs van Iomabe was perfect geregeld.De schouwwitgoed is mooie zaak met goed advies.

Beoordeeld door Mwolffenbuttel op 29-08-2020

ioMabe koelkast rvs ORGS2DBF 80

Tevreden
Prima en mooi design. Snelle en prettige levering.

Beoordeeld door A. Franse op 05-12-2021

ioMabe koelkast ORE24VGF 30

Mooi design en gebruiksvriendelijk.
Helaas een vervelende brom bij het aanslaan van de compressor. Probleem echter binnen een week naar tevredenheid opgelost.

Beoordeeld door YT op 17-05-2018

ioMabe / General Electric startersset Doulton filter 334

Tevreden
Werd wel geleverd zonder muurbevestiging

Beoordeeld door Patrick Van Lier op 11-07-2018

ioMabe koelkast wit ORE24CGF BB 8W

Heel tevreden
Supermooie en kwalitatief echt de beste koop

Beoordeeld door Fam Dekkers op 11-06-2019

ioMabe koelkast wit TM20WW

Super robuuste koelkast
We zochten een ijskast met speciale afmetingen en we vonden hem online op De Schouw Witgoed, na een corecte levering meer dan tevreden met onze nieuwe ijskast op bureel !!

Beoordeeld door Olivier op 18-03-2015

ioMabe koelkast rvs ORGS2DFF SS

Heel tevreden, is alleen een fractie kleiner dan de vorige GE die we hadden
Service uitmuntend. De geleverde koelkast werkte niet naar behoren, binnen 3 dagen een nieuwe geleverd gekregen.

Beoordeeld door Peter op 29-04-2022

ioMabe koelkast rood ORGS2DBF 6R

Gave koelkast !
Prima product. Mooie kleur. Qua formaat wel wat dieper dan het gemiddelde keukenmeubilair, maar dan zie je de kast ook beter. Veel bergruimte in de kast zelf en in de deuren. Wel veel meer lawaai dan een inbouw koel-/vrieskast, maar gelukkig niet de gehele dag door. Minpunt zijn de kunststof groente laden. Om de haverklap vallen de deksels naar beneden en heb je even werk om de laden weer terug op hun plaats te krijgen. Al met al een prima product.

Beoordeeld door Rob Viester op 04-12-2014
Iomabe heeft 11 product beoordelingen met een gemiddelde score van 4 van max. 5