Corona: Maak hier een afspraak voor bezoek aan winkel of bel 035 69 18 115 voor product advies. Wij bezorgen en installeren bij u thuis, ook op verdieping. Meer info bezorging/reparatie
etna logo

Etna betaalbare apparatuur voor uw keuken

Kiest u voor Etna, dan kiest u voor ruim 150 jaar ervaring in het ontwikkelen van keukenapparatuur. Een nuchter oer-Hollands merk met maar één doel voor ogen: kwaliteit binnen handbereik brengen van iedereen. Door heel bewust de afweging te maken tussen de prijs en kwaliteit van onderdelen weet Etna het voor elkaar te krijgen om keer op keer verantwoorde apparaten te ontwikkelen.

En daarbij worden geen concessies gedaan op het gebied van design, gebruikers gemak of energie zuinigheid. Juist door heel duidelijk voor ogen te hebben waarover het eindproduct dient te beschikken en welk prijsniveau hierbij gevraagd wordt, is Etna in staat deze wensen met elkaar te combineren. In keuken inbouw apparatuur, maar tegenwoordig ook in vrijstaande witgoed apparatuur. Naast Etna kookplaten en Etna koelkasten beschikt Etna ook over vaatwassers, wasmachines en wasdrogers. En ook hiervoor geldt: Etna maakt kwaliteit betaalbaar.

Etna producten:

Contactgegevens Etna :

Bezoekadres showroom:
Impact 83
6921 RZ DUIVEN

Adresgegevens:
Postbus 1033
6920 BA DUIVEN

Contactgegevens:
T: (026) 882 1100
F: (026) 882 1110

W: https://www.etna.nl

Service dienst:
T: 0900-5550002
F: 026-8821222


De kwaliteit van Etna

De kwaliteit van Etna

Het merk Etna is gepositioneerd aan de onderkant van de markt met als doelstelling betaalbare apparatuur met een bijpassende kwaliteit te bieden. De focus van het merk ligt voornamelijk op keukenapparatuur. Door op deze apparaten 5 jaar garantie te bieden (2 jaar volledig en daarna 3 jaar op arbeidsloon en onderdelen) laat Etna zien van haar producten en kwaliteit overtuigt te zijn.

De techniek van Etna

De techniek van Etna

Het assortiment van Etna biedt geen apparaten met de nieuwste innovaties of oplossingen. Zulke uitdagingen vind u bij merken in het hogere segment. Etna daarentegen biedt een bewezen techniek welke u bij andere merken ook tegenkomt. Echter biedt Etna voor haar prijsstelling wel interessante zaken als LED verlichting bij koelkasten, ruime inhoud bij haar ovens en randafzuiging bij verschillende afzuigkappen. Kortom, handige technische oplossingen welke leiden tot betere prestaties en/of besparingen.

Etna apparaten zijn praktisch te gebruiken

Gebruiksgemak

Juist bij een merk als Etna wordt veelal gebruik gemaakt van eenvoudige bediening. De hoogwaardige tiptoets bediening doet langzamerhand wel haar intrede, maar veel apparaten worden nog simpel bediend met een knop. Echter biedt Etna ook op een andere wijze gebruiksgemak. In het assortiment zijn verschillende apparaten opgenomen welke praktisch zijn voor specifieke doelgroepen. Denk bijvoorbeeld aan een 4-pits inductiekookplaat welke op 1-fase aangesloten kan worden. Simpelweg stekker in het stopcontact doen is voldoende. De kookplaat regelt zelf het vermogen en zal - bij gebruik van 3 of meer zones - automatisch elektronisch terugschakelen. Of wat te denken van de fraaie lijn vrijstaande kookplaten?

Assortiment

Assortiment

Het merk Etna heeft een vrijstaande en inbouw lijn. De vrijstaande lijn bestaat uit enkele praktische apparaten zoals vaatwassers, koelkasten, magnetrons e.d. Fraai daarbij is de brede lijn retro jaren '50 apparaten. Echter ligt de focus in het assortiment voornamelijk op keuken inbouw apparatuur. Etna biedt meerdere series apparaten waarmee u een volledige keuken betaalbaar kunt inrichten. En u kunt daarbij naar wens kiezen uit strakke of iets klassieker vormgegeven apparaten. Van stoomoven tot inductiekookplaat, ETNA heeft alles voor uw keuken.Wat vinden klanten van Etna?


ETNA fornuis inductie zwart FIV560ZWA

Is gemakkelijk in gebruik
7

Beoordeeld door gemma op 26-08-2020

ETNA afzuigkap eiland RA370ZWA

Tevreden
Prijs/kwaliteit is fantastisch werkt naar behoren.

Beoordeeld door Jeffrey op 30-12-2019

ETNA oven met magnetron inbouw CM650Ti

Heel tevreden
Fijne, mooie, makkelijk bedienbare, grote oven. Klein minpuntje is dat hij traag opwarmt. Ophanging roosters lijkt niet heel erg degelijk (maar tot nu toe geen problemen mee). Ca twee maanden geleden gekocht.

Beoordeeld door Noca op 04-08-2020

ETNA oven met magnetron inbouw CM650Ti

Prettige combi oven/magnetron
Na de overstap van een combi oven/magnetron met draaiplaat deze oven gekozen. Wij zijn erg blij met de gebakken producten. Oven frietjes zijn lekker knapperig, pizza's goed gaar en ovenschalen worden gelijkmatig verwarmd. De oven is vrij snel voorverwarmd en de keuze aan automatische programma's is voldoende.Een prima oven voor een fijne prijs!

Beoordeeld door N.Wachter op 05-08-2020

ETNA oven met magnetron inbouw CM450ZT

Tevreden, goede prijs/kwaliteit
Mooi strak design combi oven.

Beoordeeld door Monique op 24-02-2021

ETNA oven met magnetron inbouw CM450ZT

Werkt goed
Prima product

Beoordeeld door De Schouwwitgoed op 01-03-2021

ETNA oven met magnetron inbouw CM450ZT

Tevreden/werktgoed
Een prima product voor de prijs die men er voor betaald

Beoordeeld door De Schouwwitgoed op 01-03-2021

ETNA kookplaat inbouw inductie KIF670DS

Werkt priima
Goed

Beoordeeld door Jo op 24-08-2020

ETNA kookplaat inbouw inductie KIF672DS

Een heel fijne kookplaat
Wij geven hem een 9.

Beoordeeld door B Boere op 10-08-2020

ETNA kookplaat inbouw inductie KIF672DS

Kookplaat voldoet boven verwachting na overstap van gas
Ik kan dit product absoluut aanraden. Het is lastig zoeken in de veelvoud aan keuzes, maar omdat deze 'breder' is dan normaal en toch in een standaard opening past is deze perfect. Bediening is gemakkelijke en ook het (zelf) plaatsen wat goed te doen. Enig kanttekening is dat de plaat warm wordt aan de onderkant, hou dus rekening met eventuele lades onder plaat. Ik weet niet of dit bij andere producten ook zo is. Rondgekeken bij vrienden, daar zit veelal een 'onderbouw' onder de plaat, waardoor dit niet voelbaar is. ik wil in ieder geval niet meer terug naar gas. Het is in kleine stapjes goed te doseren en met de boostfunctie kookt het water razend snel. Ook de warmhoud functie is prettig. Daarnaast is schoonmaken, hoe suf ook, echt gemakkelijk ten opzichte van de pitten van een gasfornuis.Plaat nu circa 6 weken in gebruik.

Beoordeeld door Robin op 22-09-2020

ETNA kookplaat inbouw inductie KIF672DS

Super tevreden
even rustig de tijd nemen om het boekjes goed door te nemen maar het werkt super goed mooi in het grijs , en zeer ruim

Beoordeeld door evl op 04-02-2021

ETNA kookplaat inbouw inductie KIF670ZT

Goed en makkelijk te plaatsen
Past in een standaard nis maat voor ons een pre 2 en 1 fase aansluiting power boost gewoon een goede plaat een min puntje geen deal breaker voor ons de plaat is wat doorzichtig met light er op

Beoordeeld door Arie Smit op 01-02-2021

ETNA kookplaat inbouw inductie KIF670ZT

Goede inductie plaat
Een goede plaat past in een standaard nis maat 2 fase en 1 fase aansluiting kleine min plaat iets doorzichtig met light er op prima boost fuctie

Beoordeeld door Arie Smit op 01-02-2021

ETNA kookplaat inbouw inductie KIF670ZT

Zeer tevreden/werkt goed /
Na jarenlang op gas gekookt te hebben op inductie overgegaan i.v.m.zonnepanelen ,Was even wennen maar wil nu niet anders meer .etna inductie plaat voldoet aan de verwachting en is makkelijk te bedienen en schoon te houden ,nu een maand of 3 in gebruik.

Beoordeeld door R B op 07-03-2021

ETNA kookplaat inbouw inductie KIS260ZT

Werkgoed
Alleen jammer dat er geen stekker bij zit-------------- REACTIE VAN DE SCHOUW WITGOED --------------Snap uw opmerking, daarom willen wij het graag even toelichten: Omdat alle inductie kookplaten en fornuizen voor de hele Europese markt gemaakt worden en de elektra aansluiting (stekker e.d.) per land verschillend is kan dit niet er standaard aangemaakt worden.

Beoordeeld door Westerhof op 20-02-2021

ETNA kookplaat inductie vrijstaand KIV360WIT

Prima en betaalbaar
Fijne, losstaande inductie kookplaat met genoeg ruimte voor 4 pannen. Werkt goed, warmt snel genoeg op.

Beoordeeld door loes op 09-10-2020

ETNA verhogingsset inbouw VSF060RVS

Ben tevreden staat er goed op . Alleen jammer dat het er niet gelijk bij zat.
Geef het een 9

Beoordeeld door Tim Pondman op 07-01-2020

ETNA verhogingsset inbouw VSF060RVS

Werkt goed
Prima product

Beoordeeld door Hes op 15-12-2020

ETNA vaatwasser verhoogd vrijstaande VWV648ZIL

Stoomd niet droog en glazen worde dof gebruik toch zout en spoel
5

Beoordeeld door gemma op 26-08-2020

ETNA vaatwasser inbouw VW647RVS

Een goede vaatwasser voor een redelijke prijs
Functioneert naar behoren, goede service bij levering en plaatsing.

Beoordeeld door snel en goed geregeld op 20-07-2020
Etna heeft 91 product beoordelingen met een gemiddelde score van 4.2 van max. 5