etna logo

Etna betaalbare apparatuur voor uw keuken


Kiest u voor Etna, dan kiest u voor ruim 150 jaar ervaring in het ontwikkelen van keukenapparatuur. Een nuchter oer-Hollands merk met maar één doel voor ogen: kwaliteit binnen handbereik brengen van iedereen. Door heel bewust de afweging te maken tussen de prijs en kwaliteit van onderdelen weet Etna het voor elkaar te krijgen om keer op keer verantwoorde apparaten te ontwikkelen.

En daarbij worden geen concessies gedaan op het gebied van design, gebruikers gemak of energie zuinigheid. Juist door heel duidelijk voor ogen te hebben waarover het eindproduct dient te beschikken en welk prijsniveau hierbij gevraagd wordt, is Etna in staat deze wensen met elkaar te combineren. In keuken inbouw apparatuur, maar tegenwoordig ook in vrijstaande witgoed apparatuur. Naast Etna kookplaten en Etna koelkasten beschikt Etna ook over vaatwassers, wasmachines en wasdrogers. En ook hiervoor geldt: Etna maakt kwaliteit betaalbaar.

Etna producten:

Contactgegevens Etna :

Bezoekadres showroom:
Impact 83
6921 RZ DUIVEN

Adresgegevens:
Postbus 1033
6920 BA DUIVEN

Contactgegevens:
T: (026) 882 1100
F: (026) 882 1110

W: https://www.etna.nl

Service dienst:
T: 0900-5550002
F: 026-8821222


De kwaliteit van Etna

De kwaliteit van Etna

Het merk Etna is gepositioneerd aan de onderkant van de markt met als doelstelling betaalbare apparatuur met een bijpassende kwaliteit te bieden. De focus van het merk ligt voornamelijk op keukenapparatuur. Door op deze apparaten 5 jaar garantie te bieden (2 jaar volledig en daarna 3 jaar op arbeidsloon en onderdelen) laat Etna zien van haar producten en kwaliteit overtuigt te zijn.

De techniek van Etna

De techniek van Etna

Het assortiment van Etna biedt geen apparaten met de nieuwste innovaties of oplossingen. Zulke uitdagingen vind u bij merken in het hogere segment. Etna daarentegen biedt een bewezen techniek welke u bij andere merken ook tegenkomt. Echter biedt Etna voor haar prijsstelling wel interessante zaken als LED verlichting bij koelkasten, ruime inhoud bij haar ovens en randafzuiging bij verschillende afzuigkappen. Kortom, handige technische oplossingen welke leiden tot betere prestaties en/of besparingen.

Etna apparaten zijn praktisch te gebruiken

Gebruiksgemak

Juist bij een merk als Etna wordt veelal gebruik gemaakt van eenvoudige bediening. De hoogwaardige tiptoets bediening doet langzamerhand wel haar intrede, maar veel apparaten worden nog simpel bediend met een knop. Echter biedt Etna ook op een andere wijze gebruiksgemak. In het assortiment zijn verschillende apparaten opgenomen welke praktisch zijn voor specifieke doelgroepen. Denk bijvoorbeeld aan een 4-pits inductiekookplaat welke op 1-fase aangesloten kan worden. Simpelweg stekker in het stopcontact doen is voldoende. De kookplaat regelt zelf het vermogen en zal - bij gebruik van 3 of meer zones - automatisch elektronisch terugschakelen. Of wat te denken van de fraaie lijn vrijstaande kookplaten?

Assortiment

Assortiment

Het merk Etna heeft een vrijstaande en inbouw lijn. De vrijstaande lijn bestaat uit enkele praktische apparaten zoals vaatwassers, koelkasten, magnetrons e.d. Fraai daarbij is de brede lijn retro jaren '50 apparaten. Echter ligt de focus in het assortiment voornamelijk op keuken inbouw apparatuur. Etna biedt meerdere series apparaten waarmee u een volledige keuken betaalbaar kunt inrichten. En u kunt daarbij naar wens kiezen uit strakke of iets klassieker vormgegeven apparaten. Van stoomoven tot inductiekookplaat, ETNA heeft alles voor uw keuken.Wat vinden klanten van Etna?


ETNA koolstoffilter REC25

Scherpste prijs die ik kon vinden.
Prima

Beoordeeld door Inge Moens op 09-04-2018

ETNA koolstoffilter REC25

Werkt goed en past perfect!
Filter is gemakkelijk te monteren via draaiknop op de motor van mijn ETNA AO360RVS.

Beoordeeld door Erik op 18-05-2018

ETNA koolstoffilter REC25

Werkt goed en past perfect!
Filter is gemakkelijk te monteren via draaiknop op de motor van mijn ETNA AO360RVS.

Beoordeeld door Erik op 18-05-2018

ETNA fornuis FGV150WIT

Werkt goed, nog wennen aan bediening
De aan en uitknoppen van mijn nieuwe Etna fornuis vind ik moeilijk te bedienen. Het elektrische fornuis (oven) werkt goed wat betreft broodbakken

Beoordeeld door Van Waveren op 08-02-2018

ETNA afzuigkap onderbouw AO160WIT

Mooi strak product
Mooie afzuigkap, goed design en makkelijke montage

Beoordeeld door Johan de Jong op 08-05-2018

ETNA kookplaat inductie KIV154RVS

Tevreden.
Werkt prima. Aanzetten van kookplaat er zwaar en lastig.

Beoordeeld door Frank Derksema op 05-03-2019

ETNA magnetron groen SMV520TUR

Vormgeving prachtig, werkt goed tot nu toe
Nog niet zolang in huis. Werk goed en hopelijk voor lange tijd.

Beoordeeld door N.ooms@ziggo.nl op 16-03-2019

ETNA combi-magnetron inbouw CM938RVS

Zeer snelle levering. Magnetrongebruik ingewikkeld.
De magnetronfunctie van de vorige versie van deze magnetron was veel gebruiksvriendelijker. Je moet redelijk veel handelingen uitvoeren om de magnetronfunctie in te schakelen. Ook is het instellen van de tijdsduur van de tijd dat het erin moet, tijdrovend. De bezorging was erg snel. Het personeel erg vriendelijk en geschikt.

Beoordeeld door Hettie op 07-01-2017

ETNA oven met magnetron inbouw CM751ZT

Voldoet goed
De oven functioneert goed en werkt beter als de oven die vervangen is. Jammer dat de knoppen minder snel reageren als ik gewend was, ook mis ik de 1 button start. Dat is 1 of meerdere keren op start drukken en de magnetron start 1 minuut dan wel meerdere minuten.

Beoordeeld door Jan op 16-01-2017

ETNA combi-magnetron inbouw CM344ZT

Zeer tevreden, makkelijk in gebruik.
8

Beoordeeld door ebbelaar op 25-01-2017

ETNA combi-magnetron inbouw A2132HRVS

Werkt goed.
Het apparaat heeft een mooie uitstraling en is praktisch in het gebruik. Jammer is, dat de gebruikershandleiding al uit elkaar viel, voordat deze goed en wel opengeslagen werd.

Beoordeeld door Etna combi-magnetron inbouw A2132HRVS op 30-05-2017

ETNA afzuigkap inbouw zilver T4331ERVS

Werkt perfect
Hoge afzuigcapaciteit, wat wel enig lawaai pruduceert in de hoge stand.

Beoordeeld door geco op 25-01-2017

ETNA afzuigkap inbouw 4315TWT

Geweldige afzuigkap voor op centrale afzuiging
Dit is een zeer goed in te bouwen motorloze afzuigkap voor op een centraal afzuigsysteem. Doordat er een elektrische klep in zit blijven alle andere afzuigpunten goed werken als de kap uit staat. Ingebouwd in een nieuwe Ikea keuken.

Beoordeeld door Paul op 12-05-2018

ETNA kookplaat inbouw T110VZTA

Prima kookplaat
Prima

Beoordeeld door mmmmmm op 07-03-2019

ETNA kookplaat inbouw zwart KG859ZTA

Tevreden
Fijn apparaat

Beoordeeld door Alex op 18-04-2018

ETNA kookplaat inductie A380ZT

Super kookplaat voor weinig geld.
Hadden hiervoor een (dure) Atag uit 2002 met fraaie, randloze, afgeschuinde, dunne kwetsbare glasrand. Echter, deze glasplaat is op deze rand na hoek-stoot met pan, beschadigd. Toen we de (stevig-vastgeplakte) plaat ivm vervanging, voorzichtig wilden lossnijden van het blad, bleek deze daar spontaan door te scheuren. Deze warmt veel sneller op. Simpel maar handig in gebruik. Snelle opwarm funktie voor bijv waterkoken. Tiptoetsen hadden wat verder uitelkaar gekund per sectie. Voor dit weinige geld echt een super-koop ! Snoer is al aangesloten; geen contact steker.

Beoordeeld door TJH op 15-10-2013

ETNA kookplaat inductie A380ZT

Heel erg tevreden
We hadden hiervoor een dure atag die ging na 8 jaar kapot ,we hebben nu deze en die is net zo goed alleen 3x goedkoper,hij is makkelijk te bedienen,

Beoordeeld door jan op 13-01-2014

ETNA koelkast tafelmodel EKV0842WIT

Koelt goed, maar voelt goedkoop aan
Mijn keuken verdraagt alleen 50 cm breedte, dus ik was beperkt in de keus; het alternatief, uitbreiden naar gebruikelijke 54 cm kwam niet in aanmerking. Deze Etna was de enige, en in dat opzicht had ik weinig in te brengen. De koelkast koelt, en maak veel lawaai; resoneent snel en hardgrondig, tikken , blazen en grommen, Eigenlijk is dat niet te "hebben", maar ik weet dat ik geen keus had. Bovendien kost een fatsoenlijke moderne, stille koelkas het 2 tot 3- voudige..., een bedrag dat ik graag over gehad zou hebben voor een stil exemplaar. Al tijdens het uitpakken is zichtbaar -zoals vermoed- dat er weinig gedaan is om de eenvoud te verhullen, dwz. het voelt gammel aan en het blijkt dus ook gammel te zijn. Het zou geen kwaad kunnen om de aspirant klant daarvoor te waarschuwen op de website.

Beoordeeld door Martien op 11-02-2013

ETNA koelkast tafelmodel EKV0842WIT

Functionele koelkast
Mooi design. Koelt en vriest prima. Overzichtelijk en functioneel. Als het rustig in omgeving dan hoor je hem wel een beetje.

Beoordeeld door p.j op 07-12-2013

ETNA koelkast tafelmodel EKV0842WIT

Lekker smal
De maten van de koelkast waren dusdanig,dat ik hem op de achterbank van mijn auto kon vervoeren.Hij staat nu in Frankrijk en past in de caravan.

Beoordeeld door WG op 02-10-2014
Etna heeft 51 product beoordelingen met een gemiddelde score van 4.3 van max. 5