etna logo

Etna betaalbare apparatuur voor uw keuken

Kiest u voor Etna, dan kiest u voor ruim 150 jaar ervaring in het ontwikkelen van keukenapparatuur. Een nuchter oer-Hollands merk met maar één doel voor ogen: kwaliteit binnen handbereik brengen van iedereen. Door heel bewust de afweging te maken tussen de prijs en kwaliteit van onderdelen weet Etna het voor elkaar te krijgen om keer op keer verantwoorde apparaten te ontwikkelen.

En daarbij worden geen concessies gedaan op het gebied van design, gebruikers gemak of energie zuinigheid. Juist door heel duidelijk voor ogen te hebben waarover het eindproduct dient te beschikken en welk prijsniveau hierbij gevraagd wordt, is Etna in staat deze wensen met elkaar te combineren. In keuken inbouw apparatuur, maar tegenwoordig ook in vrijstaande witgoed apparatuur. Naast Etna kookplaten en Etna koelkasten beschikt Etna ook over vaatwassers, wasmachines en wasdrogers. En ook hiervoor geldt: Etna maakt kwaliteit betaalbaar.

Etna producten:

Contactgegevens Etna :

Bezoekadres showroom:
Impact 83
6921 RZ DUIVEN

Adresgegevens:
Postbus 1033
6920 BA DUIVEN

Contactgegevens:
T: (026) 882 1100
F: (026) 882 1110

W: https://www.etna.nl

Service dienst:
T: 0900-5550002
F: 026-8821222


De kwaliteit van Etna

De kwaliteit van Etna

Het merk Etna is gepositioneerd aan de onderkant van de markt met als doelstelling betaalbare apparatuur met een bijpassende kwaliteit te bieden. De focus van het merk ligt voornamelijk op keukenapparatuur. Door op deze apparaten 5 jaar garantie te bieden (2 jaar volledig en daarna 3 jaar op arbeidsloon en onderdelen) laat Etna zien van haar producten en kwaliteit overtuigt te zijn.

De techniek van Etna

De techniek van Etna

Het assortiment van Etna biedt geen apparaten met de nieuwste innovaties of oplossingen. Zulke uitdagingen vind u bij merken in het hogere segment. Etna daarentegen biedt een bewezen techniek welke u bij andere merken ook tegenkomt. Echter biedt Etna voor haar prijsstelling wel interessante zaken als LED verlichting bij koelkasten, ruime inhoud bij haar ovens en randafzuiging bij verschillende afzuigkappen. Kortom, handige technische oplossingen welke leiden tot betere prestaties en/of besparingen.

Etna apparaten zijn praktisch te gebruiken

Gebruiksgemak

Juist bij een merk als Etna wordt veelal gebruik gemaakt van eenvoudige bediening. De hoogwaardige tiptoets bediening doet langzamerhand wel haar intrede, maar veel apparaten worden nog simpel bediend met een knop. Echter biedt Etna ook op een andere wijze gebruiksgemak. In het assortiment zijn verschillende apparaten opgenomen welke praktisch zijn voor specifieke doelgroepen. Denk bijvoorbeeld aan een 4-pits inductiekookplaat welke op 1-fase aangesloten kan worden. Simpelweg stekker in het stopcontact doen is voldoende. De kookplaat regelt zelf het vermogen en zal - bij gebruik van 3 of meer zones - automatisch elektronisch terugschakelen. Of wat te denken van de fraaie lijn vrijstaande kookplaten?

Assortiment

Assortiment

Het merk Etna heeft een vrijstaande en inbouw lijn. De vrijstaande lijn bestaat uit enkele praktische apparaten zoals vaatwassers, koelkasten, magnetrons e.d. Fraai daarbij is de brede lijn retro jaren '50 apparaten. Echter ligt de focus in het assortiment voornamelijk op keuken inbouw apparatuur. Etna biedt meerdere series apparaten waarmee u een volledige keuken betaalbaar kunt inrichten. En u kunt daarbij naar wens kiezen uit strakke of iets klassieker vormgegeven apparaten. Van stoomoven tot inductiekookplaat, ETNA heeft alles voor uw keuken.Wat vinden klanten van Etna?


ETNA koelkast inbouw KKS4122

Voldoet prima. Zeer tevreden
Heel goed product. Service de Schouw Witgoed fantastisch!!!!

Beoordeeld door Riek de Moes op 01-04-2021

ETNA kookplaat inductie inbouw KIF880ZT

Werk goed maar niet tevreden
Omgeruild voor KIf 880 DS kookplaat in matte uitvoering super plaat,goed te poetsen geweldig zeer tevreden,aan te bevelen

Beoordeeld door henry soudant op 21-03-2021

ETNA kookplaat inductie inbouw KIF880DS

Super goed
Erg snel, werkt geweldig

Beoordeeld door Alex op 28-03-2021

ETNA kookplaat inductie inbouw KIF880DS

doet het heel goed mooi design
Plaat is vergelijkbaar met onze oude gasplaat bijna geen verschil qua prestaties, mooi design makkelijk schoon te maken Hele goede aankoop .

Beoordeeld door henry soudant op 08-04-2021

ETNA fornuis inductie zwart FIV560ZWA

Is gemakkelijk in gebruik
7

Beoordeeld door gemma op 26-08-2020

ETNA afzuigkap eiland RA370ZWA

Tevreden
Prijs/kwaliteit is fantastisch werkt naar behoren.

Beoordeeld door Jeffrey op 30-12-2019

ETNA oven met magnetron inbouw CM650Ti

Heel tevreden
Fijne, mooie, makkelijk bedienbare, grote oven. Klein minpuntje is dat hij traag opwarmt. Ophanging roosters lijkt niet heel erg degelijk (maar tot nu toe geen problemen mee). Ca twee maanden geleden gekocht.

Beoordeeld door Noca op 04-08-2020

ETNA oven met magnetron inbouw CM650Ti

Prettige combi oven/magnetron
Na de overstap van een combi oven/magnetron met draaiplaat deze oven gekozen. Wij zijn erg blij met de gebakken producten. Oven frietjes zijn lekker knapperig, pizza's goed gaar en ovenschalen worden gelijkmatig verwarmd. De oven is vrij snel voorverwarmd en de keuze aan automatische programma's is voldoende.Een prima oven voor een fijne prijs!

Beoordeeld door N.Wachter op 05-08-2020

ETNA oven met magnetron inbouw CM450ZT

Tevreden, goede prijs/kwaliteit
Mooi strak design combi oven.

Beoordeeld door Monique op 24-02-2021

ETNA oven met magnetron inbouw CM450ZT

Werkt goed
Prima product

Beoordeeld door De Schouwwitgoed op 01-03-2021

ETNA oven met magnetron inbouw CM450ZT

Tevreden/werktgoed
Een prima product voor de prijs die men er voor betaald

Beoordeeld door De Schouwwitgoed op 01-03-2021

ETNA oven met magnetron inbouw CM450ZT

Doet wat hij moet doen
Fijne oven met magnetron functie. Eenvoudige bediening. Snelle levering. Kreeg bij ontdooien water in de oven, maar in contact met een vriendelijke medewerker werd uitgelegd wat ik verkeerd deed.

Beoordeeld door Fam.Drost op 15-03-2021

ETNA oven met magnetron inbouw CM450ZT

Werkt niet goed
Oven is mooi en heeft een simpel gebruiksgemak alleen is het probleem nu dat er warmte uit de oven komt en heel veel geluid maakt. Ik heb hier een melding van gemaakt alleen zijn de onderdelen niet op voorraad. Dus ik heb een klacht ingediend.

Beoordeeld door Etna oven op 06-04-2021

ETNA kookplaat inbouw inductie KIF670DS

Werkt priima
Goed

Beoordeeld door Jo op 24-08-2020

ETNA kookplaat inbouw inductie KIF670DS

Zeer tevreden
De inductie kookplaat bevalt zeer goed en design erg origineel met de matte afwerking. Kortom zeer tevreden en ook de service is meer dan goed, na de 1e levering bleek de kookplaat flink beschadigd te zijn tijdens bezorging/transport... de kookplaat is retour gestuurd en gelijktijdig heeft deschouwwitgoed een nieuwe (luxere variant dan die wij hadden gekozen... ivm anders een langere levertijd op het zelfde model kookplaat ) kookplaat opgestuurd.

Beoordeeld door Leon kasse op 31-05-2021

ETNA kookplaat inbouw inductie KIF672DS

Een heel fijne kookplaat
Wij geven hem een 9.

Beoordeeld door B Boere op 10-08-2020

ETNA kookplaat inbouw inductie KIF672DS

Kookplaat voldoet boven verwachting na overstap van gas
Ik kan dit product absoluut aanraden. Het is lastig zoeken in de veelvoud aan keuzes, maar omdat deze 'breder' is dan normaal en toch in een standaard opening past is deze perfect. Bediening is gemakkelijke en ook het (zelf) plaatsen wat goed te doen. Enig kanttekening is dat de plaat warm wordt aan de onderkant, hou dus rekening met eventuele lades onder plaat. Ik weet niet of dit bij andere producten ook zo is. Rondgekeken bij vrienden, daar zit veelal een 'onderbouw' onder de plaat, waardoor dit niet voelbaar is. ik wil in ieder geval niet meer terug naar gas. Het is in kleine stapjes goed te doseren en met de boostfunctie kookt het water razend snel. Ook de warmhoud functie is prettig. Daarnaast is schoonmaken, hoe suf ook, echt gemakkelijk ten opzichte van de pitten van een gasfornuis.Plaat nu circa 6 weken in gebruik.

Beoordeeld door Robin op 22-09-2020

ETNA kookplaat inbouw inductie KIF672DS

Super tevreden
even rustig de tijd nemen om het boekjes goed door te nemen maar het werkt super goed mooi in het grijs , en zeer ruim

Beoordeeld door evl op 04-02-2021

ETNA kookplaat inbouw inductie KIF672DS

Goed prudukt alleen geen beschrijving bij deze online moeten downloaden
Goed

Beoordeeld door Frederik op 30-03-2021

ETNA kookplaat inbouw inductie KIF672DS

Heel tevreden
Bevalt gewoon erg goed. Vooral van de twee grote zones die ook als 4 zones te gebruiken zijn

Beoordeeld door Hoetmer op 13-06-2021
Etna heeft 105 product beoordelingen met een gemiddelde score van 4.1 van max. 5