etna logo

Etna betaalbare apparatuur voor uw keuken


Kiest u voor Etna, dan kiest u voor ruim 150 jaar ervaring in het ontwikkelen van keukenapparatuur. Een nuchter oer-Hollands merk met maar één doel voor ogen: kwaliteit binnen handbereik brengen van iedereen. Door heel bewust de afweging te maken tussen de prijs en kwaliteit van onderdelen weet Etna het voor elkaar te krijgen om keer op keer verantwoorde apparaten te ontwikkelen.

En daarbij worden geen concessies gedaan op het gebied van design, gebruikers gemak of energie zuinigheid. Juist door heel duidelijk voor ogen te hebben waarover het eindproduct dient te beschikken en welk prijsniveau hierbij gevraagd wordt, is Etna in staat deze wensen met elkaar te combineren. In keuken inbouw apparatuur, maar tegenwoordig ook in vrijstaande witgoed apparatuur. Naast Etna kookplaten en Etna koelkasten beschikt Etna ook over vaatwassers, wasmachines en wasdrogers. En ook hiervoor geldt: Etna maakt kwaliteit betaalbaar.

Etna categorieën:

Contactgegevens Etna :

Bezoekadres showroom:
Impact 83
6921 RZ DUIVEN

Adresgegevens:
Postbus 1033
6920 BA DUIVEN

Contactgegevens:
T: (026) 882 1100
F: (026) 882 1110

W: https://www.etna.nl

Service dienst:
T: 0900-5550002
F: 026-8821222


De kwaliteit van Etna

De kwaliteit van Etna

Het merk Etna is gepositioneerd aan de onderkant van de markt met als doelstelling betaalbare apparatuur met een bijpassende kwaliteit te bieden. De focus van het merk ligt voornamelijk op keukenapparatuur. Door op deze apparaten 5 jaar garantie te bieden (2 jaar volledig en daarna 3 jaar op arbeidsloon en onderdelen) laat Etna zien van haar producten en kwaliteit overtuigt te zijn.

De techniek van Etna

De techniek van Etna

Het assortiment van Etna biedt geen apparaten met de nieuwste innovaties of oplossingen. Zulke uitdagingen vind u bij merken in het hogere segment. Etna daarentegen biedt een bewezen techniek welke u bij andere merken ook tegenkomt. Echter biedt Etna voor haar prijsstelling wel interessante zaken als LED verlichting bij koelkasten, ruime inhoud bij haar ovens en randafzuiging bij verschillende afzuigkappen. Kortom, handige technische oplossingen welke leiden tot betere prestaties en/of besparingen.

Etna apparaten zijn praktisch te gebruiken

Gebruiksgemak

Juist bij een merk als Etna wordt veelal gebruik gemaakt van eenvoudige bediening. De hoogwaardige tiptoets bediening doet langzamerhand wel haar intrede, maar veel apparaten worden nog simpel bediend met een knop. Echter biedt Etna ook op een andere wijze gebruiksgemak. In het assortiment zijn verschillende apparaten opgenomen welke praktisch zijn voor specifieke doelgroepen. Denk bijvoorbeeld aan een 4-pits inductiekookplaat welke op 1-fase aangesloten kan worden. Simpelweg stekker in het stopcontact doen is voldoende. De kookplaat regelt zelf het vermogen en zal - bij gebruik van 3 of meer zones - automatisch elektronisch terugschakelen. Of wat te denken van de fraaie lijn vrijstaande kookplaten?

Assortiment

Assortiment

Het merk Etna heeft een vrijstaande en inbouw lijn. De vrijstaande lijn bestaat uit enkele praktische apparaten zoals vaatwassers, koelkasten, magnetrons e.d. Fraai daarbij is de brede lijn retro jaren '50 apparaten. Echter ligt de focus in het assortiment voornamelijk op keuken inbouw apparatuur. Etna biedt meerdere series apparaten waarmee u een volledige keuken betaalbaar kunt inrichten. En u kunt daarbij naar wens kiezen uit strakke of iets klassieker vormgegeven apparaten. Van stoomoven tot inductiekookplaat, ETNA heeft alles voor uw keuken.Wat vinden klanten van Etna?


ETNA afzuigkap onderbouw AO160WIT

Mooi strak product
Mooie afzuigkap, goed design en makkelijke montage

Beoordeeld door Johan de Jong op 11-05-2018

ETNA koolstoffilter REC25

Scherpste prijs die ik kon vinden.
Prima

Beoordeeld door Inge Moens op 08-03-2018

ETNA koolstoffilter REC25

Werkt goed en past perfect!
Filter is gemakkelijk te monteren via draaiknop op de motor van mijn ETNA AO360RVS.

Beoordeeld door Erik op 08-03-2018

ETNA koolstoffilter REC25

Werkt goed en past perfect!
Filter is gemakkelijk te monteren via draaiknop op de motor van mijn ETNA AO360RVS.

Beoordeeld door Erik op 08-03-2018

ETNA oven met magnetron inbouw CM751ZT

Voldoet goed
De oven functioneert goed en werkt beter als de oven die vervangen is. Jammer dat de knoppen minder snel reageren als ik gewend was, ook mis ik de 1 button start. Dat is 1 of meerdere keren op start drukken en de magnetron start 1 minuut dan wel meerdere minuten.

Beoordeeld door Jan op 09-02-2018

ETNA fornuis FGV150WIT

Werkt goed, nog wennen aan bediening
De aan en uitknoppen van mijn nieuwe Etna fornuis vind ik moeilijk te bedienen. Het elektrische fornuis (oven) werkt goed wat betreft broodbakken

Beoordeeld door Van Waveren op 08-02-2018

ETNA fornuis matzwart EFG691BRCA

Tevreden
Pronkstuk in de keuken. Bediening is eenvoudig,mooie robuuste pannendragers, pluspunt zijn de verstelbare poten. Zijn er erg blij mee

Beoordeeld door Astrid op 08-02-2018

ETNA fornuis matzwart EFG691BRCA

Tevreden
Pronkstuk in de keuken. Bediening is eenvoudig,mooie robuuste pannendragers, pluspunt zijn de verstelbare poten. Zijn er erg blij mee

Beoordeeld door Astrid op 08-02-2018

ETNA fornuis matzwart EFG691BRCA

Tevreden, goede levering
Product werkt goed, maar ook de levering door Schouw was buitengewoon!

Beoordeeld door van Helden op 08-02-2018

ETNA combi-magnetron inbouw CM344ZT

Zeer tevreden, makkelijk in gebruik.
8

Beoordeeld door ebbelaar op 08-02-2018

ETNA combi-magnetron inbouw A2132HRVS

Werkt goed.
Het apparaat heeft een mooie uitstraling en is praktisch in het gebruik. Jammer is, dat de gebruikershandleiding al uit elkaar viel, voordat deze goed en wel opengeslagen werd.

Beoordeeld door Etna combi-magnetron inbouw A2132HRVS op 08-02-2018

ETNA combi-magnetron inbouw CM938RVS

Zeer snelle levering. Magnetrongebruik ingewikkeld.
De magnetronfunctie van de vorige versie van deze magnetron was veel gebruiksvriendelijker. Je moet redelijk veel handelingen uitvoeren om de magnetronfunctie in te schakelen. Ook is het instellen van de tijdsduur van de tijd dat het erin moet, tijdrovend. De bezorging was erg snel. Het personeel erg vriendelijk en geschikt.

Beoordeeld door Hettie op 08-02-2018

ETNA magnetron wit ESM220WIT

Bediening was even wennen
De bediening is niet heel eenvoudig als je de gaw niet hebt gelezen, maar er is uit te komen.

Beoordeeld door Antoine op 08-02-2018

ETNA combi-magnetron T2144RVS

Zeer tevreden
Zeer goede prijs/kwaliteit verhouding. Doet wat hij moet doen. Ben er zeer tevreden mee. Mooi desigs, klein nadeeltje is dat warmte aan de voorzijde naar beneden wordt geblazen en dan zou misschien een top-laag van een evt. ladekastje onder combi-magnetron kunnen vervormen door warmte.

Beoordeeld door Johan op 08-02-2018

ETNA combi-magnetron T2144RVS

Complimenten
Een erg gebruiksvriendelijk apparaat. makkelijke bediening en goed schoon te houden. pre is dat hij erg snel opwarmt. En de resultaten mogen er zijn. Verder zijn wij erg goed geholpen door de medewerkers van De Schouw witgoed. mochten wij in de toekomst weer een nieuwe aanschaf willen/ moeten doen dan zullen wij zeker weer terugkeren!!!

Beoordeeld door BJM op 08-02-2018

ETNA combi-magnetron T2144RVS

Tot nu toe geweldig !
De Etna doet het geweldig, we zijn zeer tevreden.

Beoordeeld door F.Roos op 08-02-2018

ETNA combi-magnetron ECM153WIT

Goed apparaat
Waarom er 5 piepjes na elke transactie zijn terwijl 3 al meer dan genoeg is. 5 piepjes, dat is 5 seconden en in die tijd zijn geen andere schakeltransacties te verrichten. Is dat een bezwaar? Niet echt maar snel doorschakelen is een vorm van 'deze tijd'. Ik liep daar tegenaan(eerst had ik een magnetron met 4 piepjes), daar was ik aan gewend. Verder een uitstekend ontwerp qua bediening en comfort. De wekkerfunctie is vanwege millieudoeleinden niet meer toegankelijk. Ook weer niet echt een bezwaar maar de advertenties die op het net staan maken gewag van deze functie. Nogmaals, een goed concept en dus fijn om in de keuken te hebben.

Beoordeeld door Hendrik op 08-02-2018

ETNA afzuigkap inbouw zilver T4331ERVS

Werkt perfect
Hoge afzuigcapaciteit, wat wel enig lawaai pruduceert in de hoge stand.

Beoordeeld door geco op 08-02-2018

ETNA afzuigkap inbouw 4315TWT

Geweldige afzuigkap voor op centrale afzuiging
Dit is een zeer goed in te bouwen motorloze afzuigkap voor op een centraal afzuigsysteem. Doordat er een elektrische klep in zit blijven alle andere afzuigpunten goed werken als de kap uit staat. Ingebouwd in een nieuwe Ikea keuken.

Beoordeeld door Paul op 08-02-2018

ETNA vaatwasser rvs EVW8262RVS

Zeer mooie, maar ook zeer goede vaatwasser!
Erg blij met deze mooie vaatwasser. Ik viel voor het stoere RVS design met het robuuste handvat. Het was even uitzoeken wel programma voor ons het beste werkt. Machine is zeer stil hetgeen erg fijn is. Zodra het programma klaar is zetten we hem wel op een klein kiertje. Blijft de machine nl dicht dan is de vaat soms nog wat vochtig. Het enige minpuntje van deze vaatwasser zijn de draagmanden. Deze zijn wat fragiel als je ze in of uit de machine schuift. Komt dan een beetje doordat ze dan zwaar beladen zijn, dus dit moet soms een beetje met beleid. Verder dus heel tevreden en al veel complimenten gekregen!

Beoordeeld door Mirjam op 13-12-2017
Etna heeft 48 product beoordelingen met een gemiddelde score van 8.8 / 10