etna logo

Etna betaalbare apparatuur voor uw keuken

Kiest u voor Etna, dan kiest u voor ruim 150 jaar ervaring in het ontwikkelen van keukenapparatuur. Een nuchter oer-Hollands merk met maar één doel voor ogen: kwaliteit binnen handbereik brengen van iedereen. Door heel bewust de afweging te maken tussen de prijs en kwaliteit van onderdelen weet Etna het voor elkaar te krijgen om keer op keer verantwoorde apparaten te ontwikkelen.

En daarbij worden geen concessies gedaan op het gebied van design, gebruikers gemak of energie zuinigheid. Juist door heel duidelijk voor ogen te hebben waarover het eindproduct dient te beschikken en welk prijsniveau hierbij gevraagd wordt, is Etna in staat deze wensen met elkaar te combineren. In keuken inbouw apparatuur, maar tegenwoordig ook in vrijstaande witgoed apparatuur. Naast Etna kookplaten en Etna koelkasten beschikt Etna ook over vaatwassers, wasmachines en wasdrogers. En ook hiervoor geldt: Etna maakt kwaliteit betaalbaar.

Etna producten:

Contactgegevens Etna :

Bezoekadres showroom:
Impact 83
6921 RZ DUIVEN

Adresgegevens:
Postbus 1033
6920 BA DUIVEN

Contactgegevens:
T: (026) 882 1100
F: (026) 882 1110

W: https://www.etna.nl

Service dienst:
T: 0900-5550002
F: 026-8821222


De kwaliteit van Etna

De kwaliteit van Etna

Het merk Etna is gepositioneerd aan de onderkant van de markt met als doelstelling betaalbare apparatuur met een bijpassende kwaliteit te bieden. De focus van het merk ligt voornamelijk op keukenapparatuur. Door op deze apparaten 5 jaar garantie te bieden (2 jaar volledig en daarna 3 jaar op arbeidsloon en onderdelen) laat Etna zien van haar producten en kwaliteit overtuigt te zijn.

De techniek van Etna

De techniek van Etna

Het assortiment van Etna biedt geen apparaten met de nieuwste innovaties of oplossingen. Zulke uitdagingen vind u bij merken in het hogere segment. Etna daarentegen biedt een bewezen techniek welke u bij andere merken ook tegenkomt. Echter biedt Etna voor haar prijsstelling wel interessante zaken als LED verlichting bij koelkasten, ruime inhoud bij haar ovens en randafzuiging bij verschillende afzuigkappen. Kortom, handige technische oplossingen welke leiden tot betere prestaties en/of besparingen.

Etna apparaten zijn praktisch te gebruiken

Gebruiksgemak

Juist bij een merk als Etna wordt veelal gebruik gemaakt van eenvoudige bediening. De hoogwaardige tiptoets bediening doet langzamerhand wel haar intrede, maar veel apparaten worden nog simpel bediend met een knop. Echter biedt Etna ook op een andere wijze gebruiksgemak. In het assortiment zijn verschillende apparaten opgenomen welke praktisch zijn voor specifieke doelgroepen. Denk bijvoorbeeld aan een 4-pits inductiekookplaat welke op 1-fase aangesloten kan worden. Simpelweg stekker in het stopcontact doen is voldoende. De kookplaat regelt zelf het vermogen en zal - bij gebruik van 3 of meer zones - automatisch elektronisch terugschakelen. Of wat te denken van de fraaie lijn vrijstaande kookplaten?

Assortiment

Assortiment

Het merk Etna heeft een vrijstaande en inbouw lijn. De vrijstaande lijn bestaat uit enkele praktische apparaten zoals vaatwassers, koelkasten, magnetrons e.d. Fraai daarbij is de brede lijn retro jaren '50 apparaten. Echter ligt de focus in het assortiment voornamelijk op keuken inbouw apparatuur. Etna biedt meerdere series apparaten waarmee u een volledige keuken betaalbaar kunt inrichten. En u kunt daarbij naar wens kiezen uit strakke of iets klassieker vormgegeven apparaten. Van stoomoven tot inductiekookplaat, ETNA heeft alles voor uw keuken.Wat vinden klanten van Etna?


ETNA koelkast rvs KCV178NRVS

Top koel en vriescombinatie
Top koel en vriescombinatie na goed behoren in alles wat een mens thuis nodig is

Beoordeeld door Said op 09-04-2022

ETNA koelkast KVV249WIT

Klein maar fijn
Perfect voor kleine keuken. Aantrekkelijk geprijsd bij deschouwwitgoed.

Beoordeeld door Henk op 21-04-2022

ETNA koelkast inbouw KKS4122

Voldoet prima. Zeer tevreden
Heel goed product. Service de Schouw Witgoed fantastisch!!!!

Beoordeeld door Riek de Moes op 01-04-2021

ETNA koelkast inbouw KCS6178NF

Werkt goed
Goed

Beoordeeld door Jan op 17-03-2022

ETNA koelkast inbouw KKD4122

Prima
Goede koelkast. goed geadviseerd en afgehandeld door Schouw Witgoed

Beoordeeld door Jacobs op 02-10-2021

ETNA koelkast inbouw KKD4088

Doet,wat wordt verwacht
Keurig geleverd en ingebouwd

Beoordeeld door Ger op 24-03-2022

ETNA kookplaat inductie inbouw KIF890ZT

Tevreden werkt op 2 facen, 3 facen ook mogelijk maar niet bij ons.
Erg tevreden, had wel beter geweest op 3 fasen maar dure grap moet door Vattenfall gedaan worden. Als je nu alle kookplaten gebruikt gaan er wel een paar op lagere stand branden.

Beoordeeld door Jos Treffers op 18-06-2021

ETNA kookplaat inductie inbouw KIF880ZT

Werk goed maar niet tevreden
Omgeruild voor KIf 880 DS kookplaat in matte uitvoering super plaat,goed te poetsen geweldig zeer tevreden,aan te bevelen

Beoordeeld door henry soudant op 21-03-2021

ETNA kookplaat inductie inbouw KIF880DS

Super goed
Erg snel, werkt geweldig

Beoordeeld door Alex op 28-03-2021

ETNA kookplaat inductie inbouw KIF880DS

doet het heel goed mooi design
Plaat is vergelijkbaar met onze oude gasplaat bijna geen verschil qua prestaties, mooi design makkelijk schoon te maken Hele goede aankoop .

Beoordeeld door henry soudant op 08-04-2021

ETNA kookplaat inductie inbouw KIF880DS

Zeer tevreden met het product. Is goed doordacht en werkt goed.
Ondervond nogal wat leveringsproblemen bij diverse webwinkels maar wilden perse dit product. Dus na ongeveer een half jaar (af)wachten eindelijk één winkel in Bussum gevonden en gelijk maar opgehaald. Eind goed, al goed.

Beoordeeld door Gerry en Hilly op 05-01-2022

ETNA kookplaat vrijstaand inductie KIV264RVS

Werkt goed
Dit is mijn eerste kookplaat en ik ben erg blij mee. Het is makkelijk in gebruik en na het koken kun je het snel schoonmaken. Alleen, is mijn ervaring, werkt de boost functie niet altijd als je even snel pannetje water wil koken.

Beoordeeld door F. Teixeira op 07-06-2022

ETNA vaatwasser vrijstaand smal VWV147SWIT

Werkt prima
Fijne smalle vaatwasser, er past genoeg vaat in. Er zitten voldoende programma's op, het Eco en het voorspoel programma duren erg lang ong. 4 uur, het snelle programma van een uur werkt prima, vaat komt er goed schoon en droog uit.

Beoordeeld door allema op 15-09-2021

ETNA fornuis rvs FG190RVS

Heel tevreden echte blikvanger in de keuken .
Ben er heel blij mee

Beoordeeld door Roos op 02-07-2021

ETNA fornuis inductie zwart FIV560ZWA

Is gemakkelijk in gebruik
7

Beoordeeld door gemma op 26-08-2020

ETNA afzuigkap eiland RA370ZWA

Tevreden
Prijs/kwaliteit is fantastisch werkt naar behoren.

Beoordeeld door Jeffrey op 30-12-2019

ETNA oven met magnetron inbouw CM650Ti

Heel tevreden
Fijne, mooie, makkelijk bedienbare, grote oven. Klein minpuntje is dat hij traag opwarmt. Ophanging roosters lijkt niet heel erg degelijk (maar tot nu toe geen problemen mee). Ca twee maanden geleden gekocht.

Beoordeeld door Noca op 04-08-2020

ETNA oven met magnetron inbouw CM650Ti

Prettige combi oven/magnetron
Na de overstap van een combi oven/magnetron met draaiplaat deze oven gekozen. Wij zijn erg blij met de gebakken producten. Oven frietjes zijn lekker knapperig, pizza's goed gaar en ovenschalen worden gelijkmatig verwarmd. De oven is vrij snel voorverwarmd en de keuze aan automatische programma's is voldoende.Een prima oven voor een fijne prijs!

Beoordeeld door N.Wachter op 05-08-2020

ETNA oven met magnetron inbouw CM650Ti

Mooi afgewerkte oven met makkelijke bediening
Heel mooi apparaat en functioneel makkelijk

Beoordeeld door Robbin op 06-09-2021

ETNA oven met magnetron inbouw CM650Ti

Easy to use and works well
Good

Beoordeeld door Etna oven with built-in microwave CM650Ti op 15-02-2022
Etna heeft 130 product beoordelingen met een gemiddelde score van 4.1 van max. 5