etna logo

Etna betaalbare apparatuur voor uw keuken


Kiest u voor Etna, dan kiest u voor ruim 150 jaar ervaring in het ontwikkelen van keukenapparatuur. Een nuchter oer-Hollands merk met maar één doel voor ogen: kwaliteit binnen handbereik brengen van iedereen. Door heel bewust de afweging te maken tussen de prijs en kwaliteit van onderdelen weet Etna het voor elkaar te krijgen om keer op keer verantwoorde apparaten te ontwikkelen.

En daarbij worden geen concessies gedaan op het gebied van design, gebruikers gemak of energie zuinigheid. Juist door heel duidelijk voor ogen te hebben waarover het eindproduct dient te beschikken en welk prijsniveau hierbij gevraagd wordt, is Etna in staat deze wensen met elkaar te combineren. In keuken inbouw apparatuur, maar tegenwoordig ook in vrijstaande witgoed apparatuur. Naast Etna kookplaten en Etna koelkasten beschikt Etna ook over vaatwassers, wasmachines en wasdrogers. En ook hiervoor geldt: Etna maakt kwaliteit betaalbaar.

Etna producten:

Contactgegevens Etna :

Bezoekadres showroom:
Impact 83
6921 RZ DUIVEN

Adresgegevens:
Postbus 1033
6920 BA DUIVEN

Contactgegevens:
T: (026) 882 1100
F: (026) 882 1110

W:

Service dienst:
T: 0900-5550002
F: 026-8821222


De kwaliteit van Etna

De kwaliteit van Etna

Het merk Etna is gepositioneerd aan de onderkant van de markt met als doelstelling betaalbare apparatuur met een bijpassende kwaliteit te bieden. De focus van het merk ligt voornamelijk op keukenapparatuur. Door op deze apparaten 5 jaar garantie te bieden (2 jaar volledig en daarna 3 jaar op arbeidsloon en onderdelen) laat Etna zien van haar producten en kwaliteit overtuigt te zijn.

De techniek van Etna

De techniek van Etna

Het assortiment van Etna biedt geen apparaten met de nieuwste innovaties of oplossingen. Zulke uitdagingen vind u bij merken in het hogere segment. Etna daarentegen biedt een bewezen techniek welke u bij andere merken ook tegenkomt. Echter biedt Etna voor haar prijsstelling wel interessante zaken als LED verlichting bij koelkasten, ruime inhoud bij haar ovens en randafzuiging bij verschillende afzuigkappen. Kortom, handige technische oplossingen welke leiden tot betere prestaties en/of besparingen.

Etna apparaten zijn praktisch te gebruiken

Gebruiksgemak

Juist bij een merk als Etna wordt veelal gebruik gemaakt van eenvoudige bediening. De hoogwaardige tiptoets bediening doet langzamerhand wel haar intrede, maar veel apparaten worden nog simpel bediend met een knop. Echter biedt Etna ook op een andere wijze gebruiksgemak. In het assortiment zijn verschillende apparaten opgenomen welke praktisch zijn voor specifieke doelgroepen. Denk bijvoorbeeld aan een 4-pits inductiekookplaat welke op 1-fase aangesloten kan worden. Simpelweg stekker in het stopcontact doen is voldoende. De kookplaat regelt zelf het vermogen en zal - bij gebruik van 3 of meer zones - automatisch elektronisch terugschakelen. Of wat te denken van de fraaie lijn vrijstaande kookplaten?

Assortiment

Assortiment

Het merk Etna heeft een vrijstaande en inbouw lijn. De vrijstaande lijn bestaat uit enkele praktische apparaten zoals vaatwassers, koelkasten, magnetrons e.d. Fraai daarbij is de brede lijn retro jaren '50 apparaten. Echter ligt de focus in het assortiment voornamelijk op keuken inbouw apparatuur. Etna biedt meerdere series apparaten waarmee u een volledige keuken betaalbaar kunt inrichten. En u kunt daarbij naar wens kiezen uit strakke of iets klassieker vormgegeven apparaten. Van stoomoven tot inductiekookplaat, ETNA heeft alles voor uw keuken.Wat vinden klanten van Etna?


ETNA magnetron groen SMV520TUR

Vormgeving prachtig, werkt goed tot nu toe
Nog niet zolang in huis. Werk goed en hopelijk voor lange tijd.

Beoordeeld door N.ooms@ziggo.nl op 20-03-2019

ETNA fornuis FGV150WIT

Werkt goed, nog wennen aan bediening
De aan en uitknoppen van mijn nieuwe Etna fornuis vind ik moeilijk te bedienen. Het elektrische fornuis (oven) werkt goed wat betreft broodbakken

Beoordeeld door Van Waveren op 16-03-2019

ETNA kookplaat inbouw KG859ZTA

Tevreden
Fijn apparaat

Beoordeeld door Alex op 16-03-2019

ETNA kookplaat inductie KIV154RVS

Tevreden.
Werkt prima. Aanzetten van kookplaat er zwaar en lastig.

Beoordeeld door Frank Derksema op 23-02-2019

ETNA koolstoffilter REC25

Scherpste prijs die ik kon vinden.
Prima

Beoordeeld door Inge Moens op 19-02-2019

ETNA koolstoffilter REC25

Werkt goed en past perfect!
Filter is gemakkelijk te monteren via draaiknop op de motor van mijn ETNA AO360RVS.

Beoordeeld door Erik op 19-02-2019

ETNA koolstoffilter REC25

Werkt goed en past perfect!
Filter is gemakkelijk te monteren via draaiknop op de motor van mijn ETNA AO360RVS.

Beoordeeld door Erik op 19-02-2019

ETNA afzuigkap onderbouw AO160WIT

Mooi strak product
Mooie afzuigkap, goed design en makkelijke montage

Beoordeeld door Johan de Jong op 19-02-2019

ETNA combi-magnetron inbouw CM344ZT

Zeer tevreden, makkelijk in gebruik.
8

Beoordeeld door ebbelaar op 19-02-2019

ETNA combi-magnetron inbouw A2132HRVS

Werkt goed.
Het apparaat heeft een mooie uitstraling en is praktisch in het gebruik. Jammer is, dat de gebruikershandleiding al uit elkaar viel, voordat deze goed en wel opengeslagen werd.

Beoordeeld door Etna combi-magnetron inbouw A2132HRVS op 19-02-2019

ETNA combi-magnetron inbouw CM938RVS

Zeer snelle levering. Magnetrongebruik ingewikkeld.
De magnetronfunctie van de vorige versie van deze magnetron was veel gebruiksvriendelijker. Je moet redelijk veel handelingen uitvoeren om de magnetronfunctie in te schakelen. Ook is het instellen van de tijdsduur van de tijd dat het erin moet, tijdrovend. De bezorging was erg snel. Het personeel erg vriendelijk en geschikt.

Beoordeeld door Hettie op 19-02-2019

ETNA kookplaat inbouw T110VZTA

Prima kookplaat
Prima

Beoordeeld door mmmmmm op 18-02-2019

ETNA fornuis matzwart EFG691BRCA

Tevreden
Pronkstuk in de keuken. Bediening is eenvoudig,mooie robuuste pannendragers, pluspunt zijn de verstelbare poten. Zijn er erg blij mee

Beoordeeld door Astrid op 03-01-2019

ETNA fornuis matzwart EFG691BRCA

Tevreden
Pronkstuk in de keuken. Bediening is eenvoudig,mooie robuuste pannendragers, pluspunt zijn de verstelbare poten. Zijn er erg blij mee

Beoordeeld door Astrid op 03-01-2019

ETNA fornuis matzwart EFG691BRCA

Tevreden, goede levering
Product werkt goed, maar ook de levering door Schouw was buitengewoon!

Beoordeeld door van Helden op 03-01-2019

ETNA afzuigkap inbouw 4315TWT

Geweldige afzuigkap voor op centrale afzuiging
Dit is een zeer goed in te bouwen motorloze afzuigkap voor op een centraal afzuigsysteem. Doordat er een elektrische klep in zit blijven alle andere afzuigpunten goed werken als de kap uit staat. Ingebouwd in een nieuwe Ikea keuken.

Beoordeeld door Paul op 03-12-2018

ETNA oven met magnetron inbouw CM751ZT

Voldoet goed
De oven functioneert goed en werkt beter als de oven die vervangen is. Jammer dat de knoppen minder snel reageren als ik gewend was, ook mis ik de 1 button start. Dat is 1 of meerdere keren op start drukken en de magnetron start 1 minuut dan wel meerdere minuten.

Beoordeeld door Jan op 30-11-2018

ETNA kookplaat inductie T305ZT

Goed en betaalbaar
Ik ben zeer tevreden,het eten is sneller klaar.bovendien is de plaat gemakkelijk schoon te houden.in het begin was het even wennen maar ik zou niet meer anders willen.

Beoordeeld door Mevr.wiersema op 22-10-2018

ETNA vrieskast hoog EVV1432WIT

Goede vrieskast. Erg tevreden mee.
Deze diepvrieskast maakt heel weinig geluid. Doordat er 6 laden in zitten kun je de etenswaren goed geordend en overzichtelijk opbergen.

Beoordeeld door H.T.M. op 21-07-2018

ETNA vrieskast hoog EVV1432WIT

Aanrader
Wij zijn dik tevreden met de diepvriezer hij werkt prima

Beoordeeld door koos op 21-07-2018
Etna heeft 51 product beoordelingen met een gemiddelde score van 8.6 / 10