elementi_di_cucina logo

Elementi di Cucina

Ontdek de hoogwaardige keukenapparatuur van het Nederlandse merk Elementi di Cucina. Unieke fornuizen en afzuigkappen onderscheidend in kwaliteit en functionaliteiten.

Het hoogwaardige programma van Elementi di Cucina bestaat uit luxe fornuizen, houten en edelstaal modules. De fornuizen zijn uitgerust met wereldwijde unieke features.. Zo hebben ze - als enige in onze markt - het fornuis met geïntegreerde kookplaat afzuiging. Alle producten zijn doordacht ontwikkeld en eenvoudig te installeren.

Het label Elementi di Cucina is ontstaan uit de voorliefde voor fornuizen. Optimale afstemming, eenvoud, functionaliteit en gebruiksgemak zijn de kenmerken van al onze fornuizen. Zij zijn specifiek ontwikkeld voor de hedendaagse keuken.

Keuken modules
De houten en edelstaal modules (ook solitair op te stellen) zijn voorzien van stoere grepen. Er is veel keus in frontkleuren en werkbladen op ieder houten element. De houten modules worden voorzien van een door u gekozen werkblad. U creëert dus volledig uw eigen stijl.

Elementi Di Cucina producten:

Contactgegevens Elementi di Cucina :

Bezoekadres showroom:
Doetinchemseweg 59
7007 CB Doetinchem

Adresgegevens:
Doetinchemseweg 59
7007 CB Doetinchem

Contactgegevens:
T: (0) 85 06 57 676

W: https://elementi-di-cucina.nl/
E: info@elementi-di-cucina.nl

Service dienst:
T: (0) 85 06 57 676