elementi_di_cucina logo

Elementi di Cucina

Ontdek de hoogwaardige keukenapparatuur van het Nederlandse merk Elementi di Cucina. Unieke fornuizen en afzuigkappen onderscheidend in kwaliteit en functionaliteiten.

Het hoogwaardige programma van Elementi di Cucina bestaat uit luxe fornuizen, houten en edelstaal modules. De fornuizen zijn uitgerust met wereldwijde unieke features.. Zo hebben ze - als enige in onze markt - het fornuis met geïntegreerde kookplaat afzuiging. Alle producten zijn doordacht ontwikkeld en eenvoudig te installeren. Het label Elementi di Cucina is ontstaan uit de voorliefde voor fornuizen. Optimale afstemming, eenvoud, functionaliteit en gebruiksgemak zijn de kenmerken van al onze fornuizen. Zij zijn specifiek ontwikkeld voor de hedendaagse keuken.

Keuken modules
De houten en edelstaal modules (ook solitair op te stellen) zijn voorzien van stoere grepen. Er is veel keus in frontkleuren en werkbladen op ieder houten element. De houten modules worden voorzien van een door u gekozen werkblad. U creëert dus volledig uw eigen stijl.

Meer informatie over de nieuwe inductie fornuizen van Elementi di Cucina vindt u in deze brochure.

Elementi Di Cucina producten:

Contactgegevens Elementi di Cucina :

Bezoekadres showroom:
Doetinchemseweg 59
7007 CB Doetinchem

Adresgegevens:
Doetinchemseweg 59
7007 CB Doetinchem

Contactgegevens:
T: (0) 85 06 57 676

W: https://elementi-di-cucina.nl/
E: info@elementi-di-cucina.nl

Service dienst:
T: (0) 85 06 57 676


Welkom bij Elementi di Cucina, dé specialist in unieke en hoogstaande fornuizen. Dit zijn een Nederlands bedrijf dat gespecialiseerd is in het ontwerpen en produceren van inductie fornuizen met afzuiging en kookveldafzuiging. Onze topkwaliteit en oogstrelende designs maken van uw keuken het hart van uw huis.

Ontdek de kracht van onze inductie fornuizen

Bij Elementi di Cucina zijn we gepassioneerd door koken en hebben we maar één doel voor ogen: u laten genieten van elke culinaire ervaring. Daarom doen wij er alles aan om u te voorzien van de beste apparatuur die voldoet aan de hoogste standaarden.

Onze inductie fornuizen bieden talloze voordelen ten opzichte van traditionele gasfornuizen. Met ons geavanceerde systeem brengt u water aan de kook binnen enkele minuten, terwijl de temperatuur nauwkeurig gereguleerd kan worden voor optimale resultaten bij het bereiden van delicate gerechten.

Met een ingebouwde afzuiging kunt u ook tijdens het koken genieten van een schone en frisse lucht in uw keuken. Weg met storende dampen en geuren die zich verspreiden door uw huis! Bovendien elimineert onze kookveldafzuiging hinderlijke geluiden, waardoor u in alle rust kunt koken.

Maatwerk en design op hoog niveau

Bij Elementi di Cucina staat maatwerk centraal. Wij begrijpen dat uw keuken een weerspiegeling is van uw persoonlijke stijl en smaak. Daarom bieden wij een breed scala aan mogelijkheden en opties om zo het perfecte fornuis voor uw keuken te creëren.

Onze ontwerpers werken nauw samen met u om elk detail naar wens in te vullen. Van materialen en kleuren tot de positionering van de bedieningselementen, alles kan worden aangepast aan uw specifieke voorkeuren. Zo wordt uw Elementi di Cucina fornuis niet alleen een functioneel apparaat, maar ook een pronkstuk in uw interieur.

Breng de ultieme kookervaring in huis!

Waarom genoegen nemen met minder wanneer u kunt kiezen voor de absolute top? Met een Elementi di Cucina fornuis brengt u de ultieme kookervaring naar uw keuken. Onze combinatie van hoogwaardige technologieën, innovatieve functies en baanbrekend design zorgt ervoor dat elke maaltijd een feest wordt.

Of u nu een professionele chef-kok bent of gewoon graag experimenteert in de keuken, ons assortiment biedt voor ieder wat wils. Laat onze unieke fornuizen u inspireren om creatiever te koken en al uw culinaire ambities waar te maken.