electrolux logo

Electrolux inbouw keukenapparatuur

Met Electrolux keuken apparatuur kunt u van uw keuken de meest favoriete ruimte in het huis maken. Deze apparaten combineren functionaliteit en een modern design met de laatste technologie. Zo heeft Electrolux onlangs de gehele lijn inbouw apparaten vernieuwd waarbij nog beter invulling gegeven is aan de wensen van de consument. En beschikt de combi oven-magnetron niet meer over een draaiplateau en is de inhoud aanzienlijk vergroot.

Daarnaast is het energieverbruik van de koelkasten aanzienlijk verminderd en is de inhoud van het assortiment ovens aanzienlijk vergroot. Allemaal praktische aspecten welke het gebruik voor u als consument comfortabeler maken.

Contactgegevens Electrolux :

Bezoekadres showroom:
Vennootsweg 1
Alphen aan den Rijn

Adresgegevens:
Postbus 120
2400 AC  ALPEN a/d RIJN

Contactgegevens:
T: (0172) 468 468
F: (0172) 468 215

W: https://www.electrolux.nl
E: consumenten.belangen@electrolux.nl

Service dienst:
T: (0172) 468 444


De kwaliteit van Electrolux

De kwaliteit van Electrolux

Het van oorsprong Zweedse merk Electrolux positioneert zich in het middensegment op de Nederlandse markt. Onder een merken als AEG, Bosch en Siemens en boven een merken als Indesit, Zanussi neemt Electrolux een interessante plek in, waarbij de focus ligt op keukenapparatuur.

De techniek van Electrolux

De techniek van Electrolux

Onder de vlag van het gelijknamige moederconcern Electrolux - waar ook de merken AEG en Zanussi onder vallen - profiteert Electrolux van de ontwikkelingen van het topmerk AEG. In de slipstream worden nieuwe innovaties en verbeteringen na eerst bij AEG geïntroduceerd te zijn vaak ook doorgevoerd bij Electrolux. Het merk is daarom misschien geen voorloper op het gebied van innovaties, het biedt wel een bewezen kwaliteit gecombineerd met lage verbruikerswaarden.

Electrolux apparaten zijn praktisch te gebruiken

Gebruiksgemak

Electrolux heeft ervoor gekozen de bediening van de verschillende segmenten waar mogelijk in één lijn uit te voeren. Dit zorgt niet alleen voor een fraai design, ook de bediening is aansluitend. Naast het eenvoudig instellen biedt Electrolux ook handige oplossingen zoals het liftsysteem voor de onderkorf van de vaatwasser en de directe bediening bij de reeds inductie kookplaten. Zelfs in de op het oog vanzelfsprekende details weet Electrolux zich te onderscheiden. Neem bijvoorbeeld de bakplaten van de oven met magnetrons. Deze hebben exact dezelfde afmetingen als de normale oven. Indien u er - zoals in veel keukens gedaan wordt - twee boven elkaar plaatst, dan kunt u simpelweg de bakplaten en roosters uitwisselen.

Fraai assortiment keukenapparatuur

Fraai assortiment keukenapparatuur

Electrolux heeft de focus op inbouw keukenapparatuur en biedt daarvoor een strak vormgegeven lijn. Het assortiment is nauwkeurig afgestemd op de behoefte van de moderne consument gecombineerd met een concurrerende prijsstelling behorend tot de positie welke het merk in Nederland inneemt.Wat vinden klanten van Electrolux?


ELECTROLUX vaatwasser inbouw ESL5335LO

Werkt zeer goed, beter dan mijn vorige Siemens die maar 3jr en 10mnd mee ging en mijn Whirlpool die de geest al na 3 jr gaf.
Deze beveel ik zeker iedereen aan. Toppertje

Beoordeeld door Redwingmuts@hotmail.com op 30-04-2019

ELECTROLUX wasmachine EWS1264SNU

Fijne wasmachine
Gekozen vanwege de ondiepe maat, heel tevreden mee, past precies waar we hem wilden hebben! Makkelijk te bedienen, maakt weinig geluid en wast goed schoon.

Beoordeeld door Eline op 10-04-2017

ELECTROLUX wasmachine EWS1264SNU

Geweldige goed werkende compacte wasmachine
Hele fijne ondiepe wasmachine. Past geweldig in onze kleine badkamer. Makkelijke bediening, maakt weinig lawaai, ook bij centrifugeren. Een prima aankoop!

Beoordeeld door Leonie op 10-04-2018

ELECTROLUX koelkast inbouw ERG1401AOW

Prima koelkast voor een correcte prijs
Goed

Beoordeeld door Ton K. op 07-02-2016

ELECTROLUX koelkast inbouw ERG1401AOW

Goed
Een goed product voor een correcte prijs.

Beoordeeld door Ton Koopman op 07-02-2016

ELECTROLUX universeel tussenstuk met werkblad E4YHMKP1

Kwaliteit is prettig
Jarenlang wilde ik voor een dubbeltje op de eerste rang. Nu heb ik gekozen voor de kwaliteit van maatwerk. Ja het kost iets meer maar het geeft veel meer. De Schouw bleek de voordeligste, dat heb ik dan natuurlijk weer wel uitgezocht. Eerste ervaring, en die is prima!

Beoordeeld door Hans van Hooijdonk op 16-10-2015

ELECTROLUX universeel tussenstuk met werkblad E4YHMKP1

Kwaliteit is prettig
Jarenlang wilde ik voor een dubbeltje op de eerste rang. Nu heb ik gekozen voor de kwaliteit van maatwerk. Ja het kost iets meer maar het geeft veel meer. De Schouw bleek de voordeligste, dat heb ik dan natuurlijk weer wel uitgezocht. Eerste ervaring, en die is prima!

Beoordeeld door Hans van Hooijdonk op 16-10-2015

ELECTROLUX universeel tussenstuk met werkblad E4YHMKP1

Prettig!
Ja, het kan een tientje goedkoper. Maar dit is maatwerk afgestemd op de beide machines. Dat merk je, montage is simpel maar overtuigend. Geen concessies. Ook de levering is keurig verlopen.

Beoordeeld door H. van Hooijdonk op 29-10-2015

ELECTROLUX koelkast rvs-front EN3613MOX

Tevreden, maar 1 verbeterpuntje
1 verbeterpuntje: Hoge objecten (pan of plastic doos) kunnen alleen maar geplaatst worden in de koelkast als er een plank wordt weggenomen.

Beoordeeld door P. Senf op 30-07-2014

ELECTROLUX kookplaat inductie inbouw EHL6540FOK

Klasse. Kom van gas af, maar inductie is super
Voor ons is dit de eerste inductiekookplaat - ik heb hiervoor decennia op gas gekookt. Om te beginnen: koken op inductie is niet te vergelijken met keramisch, halogeen of op een traditionele elektrische kookplaat. Het opwarmen is (met name met een pan met een kleine diameter) iets trager dan op gas, maar wat voor mij heel belangrijk is: als je "gas terugneemt" koelt de pan net zo snel af als op gas! Je hebt het kook- of bakproces dus perfect onder controle. Vlees snel dichtschroeien en dan op een matig "vuurtje" doorbakken is geen probleem, ook niet als je aan gas gewend bent. Wat echt een openbaring is voor iemand die z'n hele leven op gas gekookt heeft is het gemak van schoonmaken, en omdat de plaat zelf niet echt heet wordt, is het ook veel kindveiliger.De reden dat ik deze kookplaat koos is simpel: ik kan in één oogopslag, zonder knoppen te moeten bedienen, van elke pit zien hoe hoog 'ie staat. De vormgeving is doelmatig en fraai, en na enige maanden is er geen enkele sprake van uitwendige slijtage.Ik kan niet anders zeggen dan dat ik, een voormalig-gasverslaafde zelfbenoemde keukenprins, zeer tevreden ben; ik hoef niet meer "aan het gas". Hulde aan De Schouw voor de snelle en probleemloze levering.

Beoordeeld door Peter Huppertz op 07-02-2015
Electrolux heeft 10 product beoordelingen met een gemiddelde score van 4.4 van max. 5