berbel logo

Berbel keukenapparatuur

Ontdek het brede assortiment afzuigkappen en kookveldafzuiging van de Duitse top specialist Berbel. Hoogwaardige kwaliteit met unieke technische oplossingen.

Berbel is als middelgrote en kwaliteitsgerichte fabrikant van afzuigkappen, kookplaatafzuigingen en kookplaten met productie in Duitsland de betrouwbare kwaliteit specialist op dit gebied. Het merk onderscheid zich met enkele unieke eigen ontwikkelingen waarmee het de concurrentie het nakijken geeft. Combineer dit met de kenmerkende Duitse kwaliteit en u heeft een top product waar u jarenlang plezier van mag verwachten.

Bekend om de afzuigkappen
Het bedrijf berbel staat bekend om zijn afzuigkappen. De geïnformeerde klant, die zich vanwege een nieuwe keuken of een verbouwing al met keukens beziggehouden heeft, weet waarschijnlijk al meer. Dat het om hoogwaardige afzuigkappen gaat, met het filterloze, krachtige berbel principe en andere effectieve technologieën. Die zorgen vooral voor de beste luchtreiniging in de keuken. Uiterst efficiënt, zonder storend geluid en zonder verlies van zuigkracht.

Berbel producten:

Contactgegevens Berbel :

Bezoekadres showroom:
Sandkampstraße 100
48432 Rheine
Duitsland

Adresgegevens:
Sandkampstraße 100
48432 Rheine
Duitsland

Contactgegevens:
T: +49 5971/80 80 90

W: https://www.berbel.nl
E: info@berbel.de

Service dienst:
T: +49 5971/80 80 90


Wat zit achter Berbel? Wat maakt een afzuigkap tot een echte Berbel?

De ventilatiespecialist produceert in het Westfaalse Rheine luchtafvoer bij het kookveld, hoofdvrije kappen, inbouwkappen, wandkappen, plafondkappen met lift en eilandkappen. De productvariatie biedt iedere klant het passende apparaat. Absolute productbetrouwbaarheid en kwaliteit. Bij berbel wordt iedere kap met de hand geassembleerd.

Onderdeel voor onderdeel, stap voor stap. ‘Mijn berbel is precies zoals ik het wil’, staat op de webpagina te lezen. Hier kan de klant zich over ieder product informeren en zijn afzuigkap met de configurator naar wens samenstellen met een paar keer klikken. Qua grootte, bedrijfsmodus, design, kleur en kenmerken is een berbel individueel configureerbaar. Als de afzuigkap de fabriek verlaat, krijgt de trotse eigenaar een uniek product, made in Germany.


Wat vinden klanten van Berbel?


BERBEL buitenmuurrooster inbouw BMK-F 150 BT

Apparaat werkt goed is betrouwbaar en een prima vervanging van de oude.anging vg
Goed product.

Beoordeeld door Poldi op 28-12-2023
Berbel heeft 1 product beoordelingen met een gemiddelde score van 4 van max. 5