ATAG, Boretti of Smeg schachtdeel


14 artikel(en)

14 artikel(en)

Een schachtdeel van Atag is onderscheidend in design en kwaliteit

Het voor oorsprong Nederlandse merk positioneert zich bovenin de markt. De Atag schachtdeel biedt een kenmerkend design welke - gecombineerd met de kwaliteit en robuuste materialen - een aanwinst is voor iedere keuken. Met een Atag schachtdeel heeft u daarnaast een verantwoord product welke met hoge milieu eisen geproduceerd is. Daarnaast ontvangt u bij aankoop van een Atag schachtdeel 5 jaar fabrieksgarantie na registratie. Daarmee onderstreept Atag zijn kwaliteit...


Een schachtdeel van Boretti

Een Boretti schachtdeel staat voor een fraai design gecombineerd met een goede kwaliteit. Met goede specificaties heeft een Boretti schachtdeel een meerwaarde voor iedere keuken. Daarnaast zijn de producten van Boretti onderscheidend in design en kunnen diverse apparaten in ieder gewenste kleur worden uitgevoerd.
Door deze kernwaardes en mogelijkheden biedt een Boretti schachtdeel dan ook een betrouwbare optie waar u vele jaren plezier van kunt verwachten.


Een schachtdeel van Smeg

Een Smeg schachtdeel onderscheidt zich door een fraai design te combineren met goede specificaties en een degelijke kwaliteit. Door bij ontwikkeling en productie samen te werken met bekende A-merken wordt de kwaliteit steeds verder verbeterd. Zo voldoet een Smeg schachtdeel aan de modernste ontwikkelingen op het gebied van energie besparing en product ontwikkeling. Kortom: een Smeg schachtdeel is niet alleen heel fraai vormgegeven, maar is tevens een product waar u jarenlang plezier van kunt verwachten.