Voorzorgsmaatregelen ivm Corona: Onze webshop en winkel zijn open. Wij bezorgen en installeren ook nog bij u thuis. Lees hier meer over bezoek aan winkel en bezorging / reparatie

Whirlpool AKR590IX wand afzuigkap

Whirlpool wand afzuigkap rvs

Afzuigcapaciteit (m3)
352,00
Breedte afzuigkap (cm)
89,80
Energieklasse
Energieklasse D
Bekijk specificaties

Korte beschrijving

Lees verder

De Whirlpool AKR590IX is een wandmodel afzuigkap uitgevoerd in 90 cm. breed. Het design is schouw vormig en daarmee onderscheidend ten opzichte van de meeste wand modellen.

De afzuigkap heeft een vermogen van 352 m3/uur welke in drie verschillende snelheden is in te stellen. Praktisch verder zijn de drie aluminium vetfilters welke eenvoudig in de vaatwasser gereinigd kunnen worden.

Daarnaast is de Whirlpool AKR590IX voorzien van heldere halogeen verlichting voor een goed zicht op uw kookvlak.
Dit product is (tijdelijk) niet meer leverbaar

Info van fabrikant

Whirlpool AKR590IX afzuigkap
90 cm breed
Maximale afzuigcapaciteit is 352 m3/h
Schouwmodel, uitgevoerd in rvs- Breedte 90 cm
- 1 motor
- Afvoercapaciteit min. - max.: 240, 537 m³/h
- 3 snelheden
- Geluidsniveau afvoer: 51-72 dBA
- Verlichting: 2 halogeenlampen van 56W
- 3 Aluminium vetfilters (vaatwasserbestendig)
- Accessoire: koolstoffilter AMC 912 (in optie)
- Energieklasse D

Specificaties

Afzuigcapaciteit (m3)
352,00
Breedte afzuigkap (cm)
89,80
Energieklasse
Energieklasse D
Optie: te gebruiken voor recirculatie met koolstoffilters
EAN
8003437975417
Productcode fabrikant
857859001020
Merk
Whirlpool
Soort
afzuigkap
Kleur
Rvs
Kenmerken afzuigkap
Halogeen verlichting, Plat blokmodel uitvoering, Schouw model
Uitleg over recirculatie
Deze afzuigkap is desgewenst te gebruiken als recirculatie afzuigkap. Plaats hiervoor de koolstoffilters (apart bestellen) volgens de instructies in de afzuigkap. De lucht wordt nu aangezogen, door de filters 'gereinigd' en dan teruggeblazen in uw keuken
Installatie
Controleer vóór bestelling de afmetingen aan de hand van de maattekening. Let hierbij ook op plaats & de diameter van het afvoerkanaal. Monteer de afzuigkap volgens de montage handleiding en sluit vervolgens het afvoerkanaal aan.
Buitenmaten ( h x b x d )
850-1100 x 898 x 500 mm.

Garantie

Op een WHIRLPOOL afzuigkap AKR590IX ontvangt u 2 jaar volledig + 3 jaar onderdelen garantie. Deze garantie heeft betrekking op het volledige pakket dus voorrijkosten, arbeidsloon en eventueel te gebruiken onderdelen.

Verplichte registratie voor extra onderdelen garantie
U ontvangt kosteloos de extra garantie op onderdelen alleen indien u zich na aankoop hiervoor registreert. Dit is dus een vereiste om voor deze onderdelen garantie in aanmerking te komen:
Registreer uw aankoop
Wat valt er niet onder deze garantie?
Storingen voortkomend uit gebruikersfouten en kunststof onderdelen vallen niet onder de garantie. Meer informatie hierover vindt u in de garantie voorwaarden van WHIRLPOOL.
Garantie voorwaarden WHIRLPOOL
Website Whirlpool over garantie en garantiecontracten
Whirlpool heeft een apart gedeelte op de website welke volledig gewijd is aan de garantie, garantiemogelijkheden en de daarbij passende verlening.
Website Whirlpool garantie
Wat te doen bij een storing?
Als u een storing heeft kunt u het beste contact met ons opnemen per mail info@deschouwwitgoed.nl of telefonisch op nummer (035) 69 18115. Aangezien De Schouw Witgoed beschikt over een eigen service dienst hebben wij de nodige ervaring en zullen wij dan ook allereerst proberen u - indien mogelijk - telefonisch te helpen. Mocht dit niet lukken dan zal De Schouw Witgoed contact opnemen met de service dienst van WHIRLPOOL Nederland en uw storing bespreken. De Schouw Witgoed of WHIRLPOOL Nederland zal vervolgens telefonisch contact met u opnemen om de beste oplossing met u te bespreken.

Contactgegevens WHIRLPOOL service dienst:
Mocht u er toch de voorkeur aangeven uw service aanvraag rechtstreeks bij de fabrikant in te geven dan kunt u dit doen via een speciale service pagina op de website van WHIRLPOOL Nederland. Tevens is het ook mogelijk om telefonisch contact met ze op te nemen op nummer (079) 530 64 00.

Reviews (0)

Loading...
Wacht a.u.b...

Er zijn nog geen reviews over dit product

Maattekening


Tip: Klik op maattekening voor vergroting

Vragen

Er zijn nog geen vragen gesteld over dit product.

Stel uw eigen vraag