Was/droogcombinatie met geschikt voor houten vloer


Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

U kunt links uw criteria aanpassen, anders wordt u over 5 seconden naar de hoofdcategorie gebracht.

Een was/droogcombinatie welke geschikt is voor een houten vloer

De standaard wasmachine is geschikt voor plaatsing op de begane grond of op een verdieping met een betonnen vloer. Op het moment dat een was/droogcombinatie in de kelder komt te staan of op een houten vloer dan is er sprake van een bijzondere situatie. In dat geval dient een bijpassende oplossing of apparaat geselecteerd te worden.

De situatie bij een houten vloer

Indien u een was/droogcombinatie op een houten vloer gaat plaatsen is de stabiliteit een probleem. Bij het wassen en centrifugeren ontstaan trillingen welke via de ophanging en het casco van de wasmachine overgebracht worden op de houten vloer. Bij een instabiele houten vloer zal deze mee gaan veren hetgeen tot problemen kan leiden. Denk hierbij aan erge geluidsoverlast welke via muren e.d. overgebracht wordt, aan scheuren in muren op langere termijn etc.

Oplossingen

Allereerst is bepalend hoe 'slecht' de houten vloer is. Logischerwijs geldt dat hoe instabieler de vloer, hoe meer problemen dit kan geven. Indien u met een slechte houten vloer te maken heeft, dan kunt u kiezen voor het versterken van de vloer, het kiezen van een geschikte wasmachine of - bij slechte vloeren - beide opties.