Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

U kunt links uw criteria aanpassen, anders wordt u over 5 seconden naar de hoofdcategorie gebracht.

Unieke ophanging

De kwaliteit van de Miele bovenlader ten opzichte van andere merken wordt vooral bepaald door de unieke ophanging. Waar alle andere merken werken met een twee-assige ophanging waarmee de trommel aan de kuip bevestigd is, daar maakt Miele gebruik van een één-assige. Dit is dezelfde ophanging als bij de voorlader wasmachines gebruikt wordt. Bij een twee-assige ophanging kan na verloop van jaren een wisselende speling ontstaan op de twee assen, daar het wasgoed nooit helemaal precies in het midden van de trommel ligt. Zodoende worden er verschillende krachten op de assen uitgevoerd waardoor speling ontstaat. Dit is veelal de oorzaak waarom een bovenlader wasmachine minder lang mee gaat. Door de unieke ophanging van de Miele bovenlader wasautomaten is dit probleem bij hen niet aan de orde.

Dubbele klep

Een ander onderscheidend punt bij de Miele bovenlader wasmachines is de dubbele klep voor afsluiting. Deze zorgt niet alleen voor een lager geluidsniveau, maar geeft ook nog een betere geluidsisolatie. Daarnaast is de trommel voorzien van de verbeterde SoftCare techniek waardoor uw wasgoed minder slijtage.

Afwijkende breedtemaat

Houdt u er rekening mee bij aanschaf van een Miele bovenlader dat de breedtemaat anders is dan bij andere merken. Een Miele bovenlader is 45 centimeter breed, terwijl bijna alle andere bovenlader wasmachines 40 centimeter breed zijn.