Miele bovenlader wasmachine


2 artikel(en)

Top kwaliteit bovenlader wasmachine van Miele

Een Miele bovenlader wasmachine staat voor kwaliteit, degelijkheid en een lange levensduur. Deze robuuste bouw wordt bij de Miele bovenlader wasmachine gecombineerd met aspecten als milieu en eenvoudige bediening. Miele heeft de hoogste waardering op het gebied van klanttevredenheid en weder aankoop bereidheid. Daarmee biedt deze Miele bovenlader wasmachine u jarenlang plezier en zekerheid.


Unieke ophanging

De kwaliteit van de Miele bovenlader ten opzichte van andere merken wordt vooral bepaald door de unieke ophanging. Waar alle andere merken werken met een twee-assige ophanging waarmee de trommel aan de kuip bevestigd is, daar maakt Miele gebruik van een één-assige. Dit is dezelfde ophanging als bij de voorlader wasmachines gebruikt wordt. Bij een twee-assige ophanging kan na verloop van jaren een wisselende speling ontstaan op de twee assen, daar het wasgoed nooit helemaal precies in het midden van de trommel ligt. Zodoende worden er verschillende krachten op de assen uitgevoerd waardoor speling ontstaat. Dit is veelal de oorzaak waarom een bovenlader wasmachine minder lang mee gaat. Door de unieke ophanging van de Miele bovenlader wasautomaten is dit probleem bij hen niet aan de orde.

Dubbele klep

Een ander onderscheidend punt bij de Miele bovenlader wasmachines is de dubbele klep voor afsluiting. Deze zorgt niet alleen voor een lager geluidsniveau, maar geeft ook nog een betere geluidsisolatie. Daarnaast is de trommel voorzien van de verbeterde SoftCare techniek waardoor uw wasgoed minder slijtage.

Afwijkende breedtemaat

Houdt u er rekening mee bij aanschaf van een Miele bovenlader dat de breedtemaat anders is dan bij andere merken. Een Miele bovenlader is 45 centimeter breed, terwijl bijna alle andere bovenlader wasmachines 40 centimeter breed zijn.


Tip: bekijk ook eens ...

8 unieke kenmerken van Miele wasmachines
8 unieke kenmerken van Miele wasmachines
Ontdek in een handig overzicht de unieke kenmerken van de nieuwe serie Miele wasmachines. Van CapDosing en PowerWash tot het nieuwe SingleWash systeem. Overzichtelijk weer te geven dus eenvoudig leesbaar.
Miele SingleWash
SingleWash van Miele, de oplossing voor dat ene shirt of blousje
Herkent u dit: Bent u net klaar met wassen vraagt uw dochter of u dat ene shirt - welke ze vanavond aan moet - ook gewassen heeft? Miele heeft met de SingleWash functie de oplossing voor dit probleem. Snel en zuinig !
Welke wasmachine past nu echt bij uw situatie?
Welke Miele wasmachine past nu echt bij uw situatie?
De keuze voor een bepaald type of merk wasmachine is sterk afhankelijk van de situatie waarin u zich bevindt. Een gezin met pubers vraagt een ander soort wasmachine dan een situatie van een samenwonend stel. Kortom, welke is de beste?
Verschil tussen professionele en huishoudelijke Miele wasmachine / droger
Verschil tussen professionele en huishoudelijke Miele wasmachines / drogers
Ontdek in een handig overzicht wat de grootste verschillen tussen professionele en huishoudelijke wasmachines / drogers zijn !
Miele WDB030 WPS is beste uit de test
Miele WDB030 WPS Eco uitgeroepen tot Beste uit de test Consumentenbond
Ontdek waarom de Miele WDB030WPS uitgeroepen is tot 'Beste uit de test' bij de Consumentenbond in juni 2017.
Miele Ultraphase zeep bij TwinDos
Hoe werkt ultraphase zeep / wasmiddel bij Miele TwinDos wasmachines?
Uitleg van de werking de Ultraphase 1 en Ultraphase 2 flacons bij gebruik van het Miele Twindos systeem. Waarom is dit wasmiddel / zeep beter dan bekende merken als Ariel, Persil, Robijn of Witte Reus? En waarom twee flacons?
De Schouw Witgoed heeft 1625 beoordelingen van Trustpilot met een resultaat van 8.4 / 10