Vrijstaande vaatwasser met retro jaren 50 design


9 artikel(en)

9 artikel(en)

Een vrijstaande vaatwasser met retro jaren 50 design

Veel keukens beschikken over een inbouw vaatwasser welke weggewerkt is achter het front van de keuken. Hiermee behoud de keuken rust in het ontwerp. Indien dit niet wenselijk is kunt u kiezen voor een retro jaren 50 vrijstaande vaatwasser. Dit type vaatwasser is leverbaar in vrijstaande en onderbouw uitvoering. Met deze vaatwasser brengt u kleur en spanning aan uw keuken.

Combineer deze vrijstaande vaatwasser met andere retro jaren 50 apparaten

Om dit sprekende design door te trekken zijn er ook andere apparaten uit deze lijn leverbaar. Zo kunt u deze vrijstaande vaatwasser combineren met een bijpassende retro koelkast, vriezer, wasmachine of gashaard van het zelfde merk uit deze serie. Tevens is er tegenwoordig ook een lijn retro klein huishoudelijke apparaten zoals een retro waterkoker, blender, keukenmachine en broodrooster verkrijgbaar.

Kenmerkende retro jaren 50 stijl

De basis van de specifieke stijl wordt gevormd door de combinatie van design en kleur. De afgeronde hoeken van het front, de bijpassende greep / weergave van het logo met chromen letters en de herkenbare kleuren vormen de basis van deze design lijn. Mede hierdoor is een retro jaren 50 vrijstaande vaatwasser in bijna iedere keuken te integreren.

Klanten beoordelen ons als uitstekend: 1729 beoordelingen van Trustpilot met Trustcore 4.4 van max. 5