Bauknecht, Bosch of Inventum professionele vaatwasser


Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

U kunt links uw criteria aanpassen, anders wordt u over 5 seconden naar de hoofdcategorie gebracht.

Een professionele vaatwasser van Inventum met 5 jaar garantie

Een Inventum professionele vaatwasser wil uitblinken in kwaliteit en details. De focus ligt daarbij op gemakkelijk te bedienen producten welke in design en kwaliteit dienen onderscheidend dienen te zijn. De Inventum professionele vaatwasser voegt daar een concurrerende prijsstelling aan toe en geeft u ook nog eens 5 jaar garantie. Met een Inventum professionele vaatwasser heeft u dan ook zeker een product waarvan u jarenlang plezier mag verwachten.


Een professionele vaatwasser van Bosch staat voor degelijkheid

Een Bosch professionele vaatwasser biedt Duitse degelijkheid waar u jarenlang plezier van kunt verwachten. Met de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van energiebesparing en comfort beschikt u met een Bosch professionele vaatwasser over een actueel en verantwoord apparaat. Dit merk - vergelijkbaar met merken als AEG en Siemens - biedt u daarmee een Bosch professionele vaatwasser welke een kwaliteit, lage verbruikerswaarden en nieuwe ontwikkelingen met elkaar combineert.


Een Bauknecht professionele vaatwasser is onderscheidend

Het merk Bauknecht timmert de laatste jaren sterk aan de weg. In een Bauknecht professionele vaatwasser komt dit tot uiting in de goede specificaties en onderscheidende design gecombineerd met een scherpe prijs. Het van oorsprong Duitse merk heeft de laatste jaren diverse RedDot design prijzen binnen gehaald. De Bauknecht professionele vaatwasser combineert daarnaast een eenvoudige bediening met een fraaie vormgeving. En natuurlijk met bijzondere aandacht voor goede verbruikerswaarden.