Siemens TE657F03DE koffiemachine

zilver

Belangrijke kenmerken

Kleur
Zilver
Buitenmaten ( h x b x d )
385 x 281 x 468 mm.
EAN
4242003806135
Bekijk specificaties

Korte beschrijving

Lees verder

De Siemens TE657F03DE is een volautomatische koffie-espresso machine uit de extraKlasse serie uitgevoerd met ceramDrive maalwerk en voorzien van de mogelijkheid om twee melkdranken tegelijk te zetten.


Belangrijkste kenmerken op een rij:
- Twee maal- en zetprocessen voor extra sterke koffie, minder bittere en geen onaangename nasmaak.
- Volautomatische stoomreiniging en optimale hygiëne dankzij autoMilk Clean
- ceramDrive: maalwerk van slijtvrij en hoogwaardig keramiek
- coffeeSelect Display: koffie- en melkspecialiteiten kunnen eenvoudig geselecteerd en bereid worden door het aanraken van de sensorvelden
- Slimme voorbereiding en perfecte smaak door de unieke technologie van het iAroma-systeem


aromaDouble Shot
aromaDouble Shot zorgt voor extra sterke koffie met een diep en prikkelend aroma Feature IconOnze aromaDouble Shot functie zorgt voor een dubbel maal- en zetproces en is speciaal ontwikkeld om de meest aromatische koffie mee te kunnen zetten. Omdat het zetproces korter is wordt voorkomen dat de koffie een bittere nasmaak krijgt.

autoMilk Clean
Automatische reiniging van het melksysteem met autoMilk Clean Feature IconHet bereiden van perfect smakende koffie met vers gemalen bonen is een waar genot; het reinigen van het melksysteem is dat niet. Daarom heeft Siemens de autoMilk Clean functie ontwikkeld. Dit volautomatische stoomreinigingsproces vindt plaats na elke elke zetbeurt. Wel zo hygiënisch.

ceramDrive
Fijngemalen koffiebonen waarvan de smaak zich optimaal kan ontwikkelen: ceramDrive De hoogwaardige keramische maalschijf zorgt voor een fijne, gelijkmatige maling van de koffiebonen. Omdat keramiek vrijwel niet slijt, geniet je aanhoudend van de beste kwaliteit koffie.

coffeeSelect Display
De verschillende opties zijn duidelijk af te lezen op het coffeeSelect Display Feature IconDe display brengt jouw keuze helder en duidelijk in beeld. Alles is met een simpele aanraking te selecteren. Het coffeeSelect Display blinkt uit in gebruiksvriendelijkheid. Uitmuntende koffie dankzij de espresso volautomaten van Siemens.

iAroma-systeem
Het iAroma systeem laat je écht goede koffie ontdekken. Feature IconDankzij het iAroma systeem zet je met de espresso volautomaten van Siemens perfect smakende koffie, ongeacht het soort bonen en de kwaliteit van het water. Het zetsysteem bestaat uit een keramische maalschijf, een innovatief verwarmingselement en een slimme waterpomp die er gezamenlijk voor zorgen dat de beste smaak uit de koffieboon in je kopje terecht komt. Geniet ervan!

oneTouch DoubleCup
Met oneTouch DoubleCup bereid je twee kopjes op hetzelfde moment. Feature IconMet oneTouch DoubleCup verander je vers gemalen koffie, water en melk in je favoriete keuze, of het nu een vers bereide latte, cappuccino of espresso is. Ongeacht de koffiespecialiteit waarvoor je kiest, kunt er twee tegelijkertijd laten bereiden.

oneTouch functie
De koffieautomaat laat zich bedienen met oneTouch; één druk op de knop. Feature IconMet één druk op de knop kun je op elk moment van de dag genieten van vers bereide latte, cappuccino, espresso en nog veel meer koffiespecialiteiten. Zo makkelijk is het om fantastische koffie te bereiden, precies zoals je die graag drinkt.

Koffiekanfunctie
Zet een hele pot koffie met de koffiekanfunctie. Zijn je vrienden langsgekomen en heb je veel koffie nodig? Dankzij de koffiekanfunctie kunt je met één druk op de knop een hele kan koffie zetten. Geniet van quality time met familie en vrienden en drink allemaal tegelijk een heerlijke kop koffie.

Perfect hygiene
Hygiene gegarandeerd door de uitneembare zetgroep. Het reinigen van de zetgroep is zelf uit te voeren. Neem de zetgroep uit, spoel deze onder de kraan af (water op koud-lauwe temperatuur) en plaats deze na het drogen terug. Zo verzeker je jezelf van de meest smaakvolle koffie en de beste hygienische verzorging, gedurende de gehele levensduur van het apparaat.

Info van fabrikant

Siemens TE657F03DE koffiemachine
TE657F03DE, Espresso volautomaatSmaak:

- Veelvoud aan koffie met een druk op de knop: Espresso Macchiato, Café Crème, Cappuccino, Latte Macchiato, Koffie verkeerd. Snel en gemakkelijk.
- Extra koffiespecialiteiten voor dat speciale moment: Americano, Flat White, Espresso Macchiato.
- aromaDouble Shot: extra sterke koffie zonder dat het bitter wordt, door een dubbel maal- en zetproces
- Geïntegreerd waterfilter BRITA Intenza waterfilter: verbetert de koffiesmaak en verhoogt de levensduur van het apparaat

Comfort:

- coffeeSelect Display: aromatische koffie en melk specialiteiten kunnen eenvoudig geselecteerd en bereid worden door het aanraken van de sensor velden
- Favorieten: Sla tot 4 favorieten, favorites op.
- individualCup Volume: De inhoud van de kopjes kan nauwkeurig worden ingesteld
- Aanpasbare melk- en espresso verhoudingen voor alle dranken.
- Koffie uitloop en melkopschuimer in hoogte te verstellen: zelfs hoge Latte Macchiato glazen passen eronder
- oneTouch DoubleCup: twee kopjes tegelijkertijd bereiden voor alle koffie- en melk specialiteiten
- Koffiekanfunctie: tot 6 koppen koffie in één keer met één druk op de knop
- Afneembaar waterreservoir (1.7 liter inhoud)
- Flexibele melktoevoer: bepaal zelf om een meegeleverde melkcontainer te gebruiken of direct uit een melkpak te laten nemen
- Verkorte handleiding altijd bij de hand in apparaat

Prestaties:

- ceramDrive: Hoogwaardig keramisch maalwerk
- CreamCenter: One-Touch melkspecialiteiten met perfect fijn melkschuim
- Melkschuim, Heet water apart beschikbaar
- Pompdruksysteem: 19 bar
- Aparte vulschacht voor gemalen koffie
- zeroEnergy Auto-Off: schakelt volledig uit na een ingestelde tijd (0 Watt verbruik)

Reiniging:

- Uitneembare zetgroep: eenvoudig en hygiënisch te reinigen onder de kraan
- Volautomatisch spoelprogramma bij in- en uitschakelen
- AutoMilkClean: volautomatische stoomreiniging van het melksysteem na ieder bereid koffie- of melkspecialiteit
- Melkschuimer eenvoudig afneembaar en vaatwasbestendig
- Lekschaal en koffiedikreservoir uitneembaar en vaatwasbestendig
- calc'nClean: automatisch reinigings- en ontkalkingsprogramma

Overig:

- Verlichte toetsen en koffieuitloop
- Bonenreservoir met aroma deksel (300 gram)
- Instelbare maalgraad
- Displaytaal instelbaar
- Kinderbeveiliging
- Kabellengte: 1 m
- Aansluitwaarde: 1500 Watt

Toebehoren:

- Verder meegeleverde toebehoren: 8120004, 1 x maatlepel, K**0030, 1 x teststrip, 8120016
- Los verkrijgbare accessoires: reinigingstabletten (TZ60001), ontkalkingstabletten (TZ60002), BRITA Intenza waterfilter (TZ70003), onderhoudspakket voor volautomatische espresso machines (TZ80004), geïsoleerde melkcontainer (TZ80009N)

Specificaties

Kleur
Zilver
Buitenmaten ( h x b x d )
385 x 281 x 468 mm.
EAN
4242003806135
Productcode fabrikant
406622
Merk
Siemens
Soort
koffiemachine

Garantie

SIEMENS Nederland geeft standaard 2 jaar garantie op de SIEMENS koffiemachine zilver TE657F03DE. Zowel voorrijkosten, arbeidsloon als eventueel benodigde onderdelen vallen hieronder.

Wat valt er niet onder deze garantie?
Storingen voortkomend uit gebruikersfouten en kunststof onderdelen vallen niet onder de garantie.

Wat te doen bij een storing?
Als u een storing heeft kunt u het beste contact met ons opnemen per mail info@deschouwwitgoed.nl of telefonisch op nummer (035) 69 18115. Aangezien De Schouw Witgoed beschikt over een eigen service dienst hebben wij de nodige ervaring en zullen wij dan ook allereerst proberen u - indien mogelijk - telefonisch te helpen. Mocht dit niet lukken dan zullen wij contact opnemen met de service dienst van SIEMENS Nederland en uw storing bespreken.U zult vervolgens gebeld worden voor het maken van een afspraak voor bezoek van de monteur. Of - indien de storing eenvoudig zelf te verhelpen is - zult u gebeld worden om uit te leggen welke stappen u zelf kunt ondernemen.

Online een servicebezoek aanvragen
Siemens biedt eveneens de mogelijkheid om online een service bezoek aan te vragen en hierbij direct een afspraak met de monteur te maken. Bezoek Siemens Service pagina
Optioneel: Vijf jaar garantie bij aanschaf van 4 of meer SIEMENS inbouw apparaten
Koop u vier of meer SIEMENS inbouwapparaten tegelijkertijd dan ontvangt u vijf jaar lang geen materiaalkosten. En vijf jaar lang geen arbeidsloon. In het derde tot en met het vijfde jaar vergoedt u alleen de voorrijkosten als u een beroep moet doen op deze garantie.

Wilt u gebruik maken van deze regeling? Dan hoeft u alleen uw aankoop te registreren op https://www.siemens-home.bsh-group.com/nl/. Na registratie ontvangt u enige tijd later een garantiecertificaat in een handige bewaarmap van SIEMENS.

Reviews (0)

Loading...
Wacht a.u.b...

Er zijn nog geen reviews over dit product

Alternatieven

Best verkocht in klasse

Ander merk of kleur

Huidig product

Voor meer

Luxere Siemens

Downloads

Hieronder vindt u officiële documentatie bij dit product. Voor het openen van deze documenten kunt u Adobe Reader installeren.


Product vraag & antwoord (0)

Er zijn nog geen vragen gesteld over dit product.

Stel uw eigen vraag