Etna of Whirlpool magnetrons met crisp functie


10 artikel(en)

10 artikel(en)

Een magnetron van ETNA

Een Etna magnetron is een betaalbaar, modern vormgegeven en eenvoudig te bedienen. Een Etna magnetron positioneert zich onder Pelgrim en biedt veel mogelijkheden voor een goede prijs. Daarnaast heeft u met een Etna magnetron een energie zuinig product wat interessant is voor milieu en kosten.


Een magnetron van Whirlpool

Een scherp geprijsd en goed gespecificeerd product biedt de Whirlpool magnetron. Het design is zowel fraai als simplistisch en is eenvoudig te bedienen. Echter is functionaliteit daarbij het wel het belangrijkste uitgangspunt van Whirlpool. Want deze Whirlpool magnetron is volledig afgestemd op de wensen van de moderne consument en daarmee een meerwaarde voor iedere keuken.


Een magnetron met crisp functie en cripsschaal

Een magnetron functie is zeer praktisch voor het snel opwarmen en ontdooien. Echter het product welke opgewarmd dient te worden 'knapperig' moet blijven, dan dient u hiervoor eigenlijk een oven te gebruiken. Een crisp functie kan hiervoor als oplossing dienen bij een magnetron met grill. De grill functie zorgt ervoor dat het gerecht (op de crispschaal) een knapperige bovenlaag krijgt terwijl de magnetron functie ervoor zorgt dat het gerecht gaar wordt. Deze functie werkt alleen indien u een magnetron met speciale crispfunctie heeft !

Klanten beoordelen ons als uitstekend: 1743 beoordelingen van Trustpilot met Trustcore 4.4 van max. 5