Electrolux, M-System of O+F inbouw teppanyaki


1 artikel(en)

Een O+F inbouw teppanyaki combineert design met hoogwaardige kwaliteit

Op zoek naar een exclusief product voor uw keuken? Het assortiment van O+F combineert innoverende producten met een hoogwaardige kwaliteit. Deze producten onderscheiden zich in functionaliteit en bieden de bekende Duitse top kwaliteit.

Het merk is op de Nederlandse markt nog niet heel bekend, maar is in Duitsland al jaren lang een toonaangevend merk in bovenkant van de markt.


Een inbouw teppanyaki van Electrolux

Het merk Electrolux is al jarenlang een begrip op de Nederlandse markt. Het merk wordt gepositioneerd tussen Zanussi en AEG in en combineert daarmee het beste van beide merken. Een scherpe prijsstelling voor een bewezen product. De Electrolux inbouw teppanyaki is daarvan een voorbeeld. Naast goede specificaties biedt dit product een eenvoudige bediening. Daarbij is tevens aandacht besteed aan milieu en design.


Een inbouw teppanyaki van M-System by Boretti

M-System - het betaalbare 'broertje' van Boretti - biedt een breed assortiment fornuizen en inbouw apparatuur voor scherpe prijzen. Een M-System inbouw teppanyaki is zodoende een goede optie als u op zoekt bent naar betaalbare kwaliteit. Bij de ontwikkeling van de M-System inbouw teppanyaki is gekeken naar praktische oplossingen voor vriendelijke gebruik. Daarbij is tevens het aspect milieu en verbruik van doorslaggevend belang. Kortom: met een M-System inbouw teppanyaki koopt u een verantwoord product met goede specificaties voor een betaalbare prijs.