Smeg gas kookplaten met kleur zwart


1 artikel(en)

Een gaskookplaat van Smeg

Een Smeg gaskookplaat onderscheidt zich door een fraai design te combineren met goede specificaties en een degelijke kwaliteit. Door bij ontwikkeling en productie samen te werken met bekende A-merken wordt de kwaliteit steeds verder verbeterd. Zo voldoet een Smeg gaskookplaat aan de modernste ontwikkelingen op het gebied van energie besparing en product ontwikkeling. Kortom: een Smeg gaskookplaat is niet alleen heel fraai vormgegeven, maar is tevens een product waar u jarenlang plezier van kunt verwachten.


Een moderne zwarte gaskookplaat

Naast roestvrijstaal wordt ook de kleur zwart steeds meer gebruikt in keukenapparatuur. Binnen deze kleur zijn diverse varianten, zoals grafiet, antraciet en mat zwart. Echter is de kleur zwart een diepe sterke kleur welke in zijde of hoogglans is uitgevoerd. Deze kleur heeft een stoere moderne uitstraling en is goed te combineren met veel andere kleuren en metaalsoorten.

Verschillende kleuren zwart

Belangrijk aandachtspunt bij de kleur zwart is dat bijna alle merken verschillende varianten zwart gebruiken. Dit heeft te maken met de diepte van de kleur en de glansgraad. Het is dus belangrijk om - bij combinatie van verschillende apparaten met elkaar - binnen dezelfde lijn uw keuze te maken.