senza_nome logo

Senza Nome - echte praktische apparatuur voor uw keuken

Het in Nederland ontwikkelde merk Senza Nome is een prachtige collectie van hoogwaardige apparaten die een echte oplossing bieden voor iedere keuken. Het merk kiest er bewust voor niet de 'standaard producten' aan te bieden, maar juist de oplossingen die u bij een ander merk minder snel tegenkomt.

Dit kunnen oplossingen zijn zoals een 110 cm. brede inductie kookplaat met dubbele afzuiging waar u 5 pannen met veel panruimte op kunt plaatsen. Een inductie kookplaat waar u dus ook met een gezin echt iets mee kunt.

Maar ook bijvoorbeeld inductie kookplaten met afzuiging met een uniek en sterk verbeterd filter voor een betere afzuiging. En een unieke AURA concept in een ronde belijning van kookplaat en afzuigkap welke perfect aansluit bij de moderne ronde keukens welke de huidige trend vormen.

Kortom, Senza Nome is in naam misschien niet de bekendste, in kwaliteit en onderscheidend vermogen echter een merk waar u zeker rekening mee kunt houden. En wat veel kookplezier voor iedere keuken zal opleveren.

Senza Nome producten:

Contactgegevens Senza Nome :

Bezoekadres showroom:
Doetinchemseweg 59
7007 CB Doetinchem

Adresgegevens:
Doetinchemseweg 59
7007 CB Doetinchem

Contactgegevens:
T: +31 (0)85 877 2567

W: https://www.senzanome.nl
E: info@senzanome.nl

Service dienst:
T: +31 (0)85 877 2567