Voorzorgsmaatregelen ivm Corona: Onze webshop en winkel zijn open. Wij bezorgen en installeren gewoon binnen bij u thuis, ook desgewenst op verdieping. Meer info: bezorging / reparatie
la_cottura logo

La Cottura - inductie kookplaat met ingebouwde afzuiging

Als kookliefhebber werkt u het liefste met de beste materialen. Of het nu gaat over uw ingrediënten, pannen of kookgerei, kwaliteit zorgt voor extra plezier in het koken. Naast goede materialen wilt u uiteraard ook volledige controle hebben over de temperatuur in uw pannen, dat is precies wat La Cottura biedt.

La Cottura combineert Italiaans design met krachtige en bewezen inductie techniek. U kunt kiezen tussen inductieplaten van verschillende breedtes, aparte zones of multizone techniek en geïntegreerde afzuiging. La Cottura inductieplaten met geïntegreerde afzuiging zijn uitermate geschikt voor kookeilanden. Kookplezier en kwaliteit zijn onderdeel van het DNA van La Cottura. Net zoals het eten in de Italiaanse keuken neemt La Cottura enkel genoegen met het beste resultaat.

Koken op inductie is erg in opkomst. Dit heeft enerzijds te maken met elektriciteit als brandstof maar niet te vergeten ook met de voordelen van koken op inductie. Koken op inductie is erg snel en precies, veilig en milieubewust.

La Cottura producten:

Contactgegevens La Cottura (importeur De Nardi in Barendrecht): :

Bezoekadres showroom:
Blijdrop Oost 16
2992 LA BARENDRECHT

Adresgegevens:
Blijdrop Oost 16
2992 LA BARENDRECHT

Contactgegevens:
T: (0180) 64 70 00
F: (0180) 64 74 00

W: https://www.lacottura,it/
E: info@denardi.nl

Service dienst:
T: (0180) 64 70 00
F: (0180) 64 74 00