fhiaba logo

Fhiaba koelkasten

Fhiaba biedt zoveel verschillende modellen aan, dat een ongelimiteerde hoeveelheid aan combinaties mogelijk is. Door verschillende koeltoestellen naast elkaar te plaatsen, stel je zelf je ideale koelwand samen. De Schouw Witgoed, officieel dealer van Fhiaba, is hierin uw partner voor het samenstellen en combineren van deze set met de andere apparaten in uw keuken.

Met als bijkomend voordeel dat de afstand tussen Bussum en Hilversum (de showroom van Fhiaba in Nederland) slechts 12 minuten bedraagt. Wij nemen u dan ook graag mee....

Fhiaba koelkasten


3 peilers

Waarom kiezen voor een Fhiaba koelkast. Neem alleen al de uitgangspunten van het bedrijf. De basis van Fhiaba is samengevat in 3 punten:

1. Vakmanschap
De geschiedenis van Fhiaba is gebaseerd op dertig jaar ervaring opgedaan in de professionele sector.

2. Professionele prestaties
Fhiaba garandeert flexibiliteit en aandacht voor detail met unieke oplossingen voor elke klant. Het Riserva™

3. 100% Europees product
Ontworpen, ontwikkeld en vervaardigd in Italië. Gewaardeerd door architecten, interieurontwerpers en vakmensen. Made in Italy


Assortiment

Het aanbod koel-, vries en wijnkoelkasten in het assortiment van Fhiaba is enorm. Verschillende designs in verschillende afmetingen kunnen heel fraai met elkaar gecombineerd worden. Dat biedt zeer veel verschillende mogelijkheden. Ontdek het assortiment in de brochure van Fhiaba:


Fhiaba koelkasten


Fhiaba producten:

Contactgegevens Fhiaba :

Bezoekadres showroom:
Oude Enghweg 26
1271 JD HILVERSUM

Adresgegevens:
Oude Enghweg 26
1271 JD HILVERSUM