dunavox logo

Dunavox wijn koelkastenWEERGAVE
De nieuwe Dunavox-modellen zijn voorzien van LED-displays met aanraakbediening of LCD-displays met veelkleurige interne verlichting, zodat de wijnkoeler in elk keukenontwerp past.

ENKEL, DUBBEL EN DRIE TEMPERATUURZONES
Dunavox wijnkoelers zijn verkrijgbaar met één, twee of drie koelingen zones. De verscheidenheid van het productassortiment biedt de mogelijkheid om verschillende soorten wijn op hun ideale serveer- of bewaarplaats te bewarentemperatuur - waardoor ze veelzijdig, stil en betrouwbaar zijn.

MULTI-LED LICHT
Interieur LED-lichtkleur die kan worden ingesteld op wit, amber en blauw.Deze functie geeft de vrijheid om de perfecte verlichtingsoptie in te stellen voor de interieur.

PUSH TO OPEN SYSTEEM
Met de nieuwe trend in greeploze keukens heeft Dunavox zich ontwikkeld wijnkoelers met push-to-open-technologie. De deuren zijn greeploos, een zachte duw naar de bovenkant van de deur is voldoende om te activeren de interne sensor die automatisch opent - zorgt voor het apparaatpast perfect bij alle greeploze keukens in een modern design. Alle van de deuren sluit automatisch als de deur niet binnen enkele seconden wordt geopend seconden om ervoor te zorgen dat de temperatuur in de koeler wordt gehandhaafd.

GEÏNTEGREERDE VENTILATIE
Onze nieuwste ontwikkeling zijn zelfventilerende wijnkoelers. Dit maakt de wijnkoelers uiterst eenvoudig te installeren, zoals de ventilatieopeningen gewoonlijk vereisen creëren de luchtstroom zijn niet langer nodig. Aan de zijkant zit een ventilatierooster onderkant van de koeler waardoor de koele lucht de compressor kan bereiken, op aan de bovenkant zit nog een ventilatierooster waardoor de warme lucht kan ontsnappen. Dit betekent dat geïntegreerde units nu onder werkbladen kunnen worden geïnstalleerd waardoor ze zeer eenvoudig te integreren zijn in moderne keukens.

OVERLAAGD PANEEL
Met de optie van de oplegpaneeldeur kunt u de wijnkoeler volledig verbergen met meubels. Hetzelfde meubelpaneel kan op de wijnkoeler worden bevestigd waar het keukenmeubel van gemaakt is. Optie opliggende paneeldeur maakt het mogelijk om de wijnkoeler volledig in het interieur te verbergen. Alleen beschikbaar voor Glance-serie, behalve Glance-18.

Dunavox producten:

Contactgegevens Dunavox :

Adresgegevens:
Postbus 13251
3507 LG Utrecht

Contactgegevens:
T: +31(0)307430230

W: https://nl.dunavox.com/
E: ederland@dunavox.com

Service dienst:
T: +31(0)307430230