caressi logo

Caressi spoelbakken en keukenkranen


Ontdek het assortiment spoelbakken, kranen en accessoires van Caressi. Een specifiek segment welke bepalend is voor uw keuken. Zowel in design als in functionaliteit. Met de Caressi spoelbakken en keukenkranen combineert u kwaliteit en comfort met een fraai gedetailleerd design. Maak kennis met het assortiment van Caressi.

Caressi producten:

Contactgegevens Caressi B.V. :

Bezoekadres showroom:
Weterstraat 8
7041 GW 's HEERENBERG

Adresgegevens:
Weterstraat 8
7041 GW 's HEERENBERG

Contactgegevens:
T: (0314) 37 83 16 W:

Service dienst:
T: (0314) 37 83 16


Italiaans design merk voor kranen en spoelbakken

Het merk Caressi is één van de toonaangevende merken met een breed assortiment keukenkranen en spoelbakken tegen interessante prijzen. Fraai zijn de specifieke producten in het assortiment van Caressi. Denk hierbij aan de spoelbakken welke speciaal geschikt zijn om aan te sluiten op een voedselvermaler. Maar ook de fraaie tegelspoelbakken met zwart/wit geblokt motief zijn zeker een meerwaarde in het assortiment.

Om een beter beeld te krijgen van de verschillende mogelijkheden van Caressi vindt u onderstaand een impressie video van het assortiment:Wat vinden klanten van Caressi?


CARESSI keukenkraan rvs CA116IU ECO PLUS

Een prima kraan.
Na een debacle met onze vorige keukenkraan wilden we een goede, handige en mooie keukenkraan. Deze Caressi is kwalitatief en qua bediening heel goed. Er zit een ruststand in de handel bij een kleine waterstroom, die blijkt erg praktisch. Alleen de uittrekkraan gaat nogal zwaar. Maar deze klikt weer soepel in zijn vaste stand terug. De broes is zacht waardoor de kraan nooit spettert (in tegenstelling tot onze vorige kraan), dat is erg prettig. Bovendien draait alles super soepel. Kwaliteit dus!

Beoordeeld door Paulien op 01-04-2019
Caressi heeft 1 product beoordelingen met een gemiddelde score van 8 / 10