Voorzorgsmaatregelen ivm Corona: Onze webshop en winkel zijn open. Wij bezorgen en installeren gewoon binnen bij u thuis, ook desgewenst op verdieping. Meer info: bezorging / reparatie

Meerdere kleuren waterfilter

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

U kunt links uw criteria aanpassen, anders wordt u over 5 seconden naar de hoofdcategorie gebracht.

Optimale kwaliteit van water dankzij het waterfilter

Door gebruik te maken van een waterfilter in een Amerikaanse koelkast zorgt u niet alleen voor optimale kwaliteit van het ijs, u zorgt ook voor een langere levensduur van de verschillende onderdelen. Doordat alle vuildeeltjes verwijderd worden zal het water een heerlijke smaak en kwaliteit hebben, waarbij de verschillende onderdelen niet door vuil aangetast worden.

Regelmatig vervangen van waterfilters

Een waterfilter kan - bij gemiddeld gebruik - ongeveer een jaar in een Amerikaanse koelkast gebruikt worden. De meeste Amerikaanse koelkasten beschikken over een indicator welke na een half jaar gaat branden. U kunt - mits normaal gebruikt - deze cyclus nog een keer laten starten door de knop welke onder het lampje zit gedurende vier seconden ingedrukt te houden. De indicator zal dan weer een periode van een half jaar gaan tellen en het indicatie lampje zal uitgaan.