Corona: Maak hier een afspraak voor bezoek aan winkel of bel 035 69 18 115 voor product advies. Wij bezorgen en installeren bij u thuis, ook op verdieping. Meer info bezorging/reparatie

1 artikel(en)

1 artikel(en)

Bakplaat en rooster voor in de oven

Door de opkomst van de hetelucht functie in de oven is het mogelijk om op meerdere niveaus tegelijkertijd gerechten te bereiden. Hiervoor zijn echter ook meerdere bakplaten / roosters in de oven nodig. Bij de meeste fornuizen en inbouw ovens worden standaard 1 bakplaat en 1 rooster meegeleverd. Afhankelijk van uw voorkeur is het dus mogelijk deze roosters of bakplaten apart bij te bestellen.

Braadsledes

Bij de bereiding van grote stukken vlees, vis e.d. kan een braadslede een zeer handige accessoire zijn. Deze diepe bakplaat heeft hoge opstaande randen waardoor minder vet kan spatten en de bereiding in vocht uitgevoerd kan worden. Een braadslede is leverbaar over de volle breedte van de oven (hiervoor dient u een specifieke braadslede op basis van uw type oven te bestellen) of als universeel accessoire. In dat geval is de braadslede vaak kleiner en dient deze op een bakplaat of rooster geplaatst te worden.