Voorzorgsmaatregelen ivm Corona: Onze webshop en winkel zijn open. Wij bezorgen en installeren ook nog bij u thuis. Lees hier meer over bezoek aan winkel en bezorging / reparatie

Whirlpool AKR860IX inbouw afzuigkap

Whirlpool inbouw afzuigkap

Afzuigcapaciteit (m3)
603,00
Breedte afzuigkap (cm)
52,30
Energieklasse
Energieklasse B
Bekijk specificaties

Korte beschrijving

Lees verder

De Whirlpool AKR860IX is een inbouw afzuitgkap van 52 cm. breed geschikt voor plaatsing in een zelf getimmerde of standaard schouw. Deze afzuigkap heeft een vermogen van 603 m3/uur welke - dankzij de aanwezigheid van randafzuiging - een hoger rendement behaald.

De afzuigkap is verder voorzien van heldere LED verlichting en heeft een aluminium vetfilter welke eenvoudig in de vaatwasser gereinigd kan worden.
Dit product is (tijdelijk) niet meer leverbaar

Info van fabrikant

Whirlpool AKR860IX afzuigkap
60 cm breed
Voorzien van 2 motoren
Uitgevoerd in roestvrijstaal- Breedte 60 cm
- 1 motor
- Randafzuiging
- Afvoercapaciteit min. - max.: 240, 603 m³/h
- 3 snelheden en booster
- Geluidsniveau afvoer: 49-69 dBA
- Verlichting: LED-verlichting, 2 x 6W
- 1 Aluminium vetfilter (vaatwasserbestendig)
- Accessoire: koolstoffilter AMC 072 (in optie)
- Energieklasse B

Specificaties

Afzuigcapaciteit (m3)
603,00
Breedte afzuigkap (cm)
52,30
Energieklasse
Energieklasse B
Optie: te gebruiken voor recirculatie met koolstoffilters
EAN
8003437217876
Productcode fabrikant
857886001000
Merk
Whirlpool
Soort
afzuigkap
Kleur
Rvs
Kenmerken afzuigkap
Randafzuiging
Uitleg over recirculatie
Deze afzuigkap is desgewenst te gebruiken als recirculatie afzuigkap. Plaats hiervoor de koolstoffilters (apart bestellen) volgens de instructies in de afzuigkap. De lucht wordt nu aangezogen, door de filters 'gereinigd' en dan teruggeblazen in uw keuken
Installatie
Controleer vóór bestelling de afmetingen aan de hand van de maattekening. Let hierbij ook op plaats & de diameter van het afvoerkanaal. Monteer de afzuigkap volgens de montage handleiding en sluit vervolgens het afvoerkanaal aan.
Buitenmaten ( h x b x d )
367 x 523 x 290 mm.
Inbouwmaten ( h x b x d )
367 x 523 x 290 mm.

Garantie

Op een WHIRLPOOL afzuigkap inbouw AKR860IX ontvangt u 2 jaar volledig + 3 jaar onderdelen garantie. Deze garantie heeft betrekking op het volledige pakket dus voorrijkosten, arbeidsloon en eventueel te gebruiken onderdelen.

Verplichte registratie voor extra onderdelen garantie
U ontvangt kosteloos de extra garantie op onderdelen alleen indien u zich na aankoop hiervoor registreert. Dit is dus een vereiste om voor deze onderdelen garantie in aanmerking te komen:
Registreer uw aankoop
Wat valt er niet onder deze garantie?
Storingen voortkomend uit gebruikersfouten en kunststof onderdelen vallen niet onder de garantie. Meer informatie hierover vindt u in de garantie voorwaarden van WHIRLPOOL.
Garantie voorwaarden WHIRLPOOL
Website Whirlpool over garantie en garantiecontracten
Whirlpool heeft een apart gedeelte op de website welke volledig gewijd is aan de garantie, garantiemogelijkheden en de daarbij passende verlening.
Website Whirlpool garantie
Wat te doen bij een storing?
Als u een storing heeft kunt u het beste contact met ons opnemen per mail info@deschouwwitgoed.nl of telefonisch op nummer (035) 69 18115. Aangezien De Schouw Witgoed beschikt over een eigen service dienst hebben wij de nodige ervaring en zullen wij dan ook allereerst proberen u - indien mogelijk - telefonisch te helpen. Mocht dit niet lukken dan zal De Schouw Witgoed contact opnemen met de service dienst van WHIRLPOOL Nederland en uw storing bespreken. De Schouw Witgoed of WHIRLPOOL Nederland zal vervolgens telefonisch contact met u opnemen om de beste oplossing met u te bespreken.

Contactgegevens WHIRLPOOL service dienst:
Mocht u er toch de voorkeur aangeven uw service aanvraag rechtstreeks bij de fabrikant in te geven dan kunt u dit doen via een speciale service pagina op de website van WHIRLPOOL Nederland. Tevens is het ook mogelijk om telefonisch contact met ze op te nemen op nummer (079) 530 64 00.

Reviews (0)

Loading...
Wacht a.u.b...

Er zijn nog geen reviews over dit product

Downloads

Hieronder vindt u officiële documentatie bij dit product. Voor het openen van deze documenten kunt u Adobe Reader installeren.


Maattekening


Tip: Klik op maattekening voor vergroting

Vragen

Er zijn nog geen vragen gesteld over dit product.

Stel uw eigen vraag