Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

U kunt links uw criteria aanpassen, anders wordt u over 5 seconden naar de hoofdcategorie gebracht.

Goede specificaties

Het assortiment inbouw afwasmachines onderscheid zich in de goede specificaties, het lage geluidsniveau en de goede resultaten op het gebied van water en energieverbruik. Fraai verder zijn de praktisch indeelbare korven waarbij diverse rekken op- en neergeklapt kunnen worden. De bediening van de vaatwassers is overzichtelijk instelbaar en bevindt zich bovenop de rand van de deur.

LED binnenverlichting

Een aantal modellen is voorzien van praktische binnenverlichting door middel van LED. Hiermee wordt de binnenruimte helder verlicht waardoor u praktisch de vaatwasser in- en uit kunt laden.

Besteklade

Een paar Boretti vaatwassers zijn uitgevoerd met een besteklade bovenin de kuip. Deze extra lade is ideaal voor het overzichtelijk plaatsen van bestek waardoor een beter reinigingsresultaat wordt behaald. Bijkomend voordeel is dat de bestekmand niet meer in de onderkorf geplaatst hoeft te worden, waardoor ook daar meer ruimte overblijft. Aangezien een besteklade in hoogte wel ruimte in neemt welke ten koste gaat van het plaatsen van hoge wijnglazen of ander servies, adviseren wij u de besteklade te combineren met een verhoogd model vaatwasser. De Boretti BVW962 is zo'n vaatwasser die deze twee voordelen met elkaar combineert.