Vaatwasser met zwart bedieningspaneel


1 artikel(en)

Een vaatwasser met een zwart bedieningspaneel

Indien u meerdere apparaten in uw keuken heeft welke zwarte elementen in zich hebben dan is het een optie om ook de vaatwasser uit te voeren met zwart bedieningspaneel. Houdt u er wel rekening mee dat er verschil kan zijn tussen zwart van het ene en zwart van het andere apparaat.

Beperkt aanbod

Ondanks de opkomst van de kleur zwart in keukenapparatuur zijn er maar weinig vaatwassers met een zwart bedieningspaneel verkrijgbaar. De belangrijkste reden hiervoor is dat steeds meer nieuwe keukens volledig geïntegreerde inbouwvaatwassers wordt uitgevoerd. De modellen met een zwart bedieningspaneel vallen onder de half geïntegreerde vaatwassers, welke voornamelijk nog in de vervanging van oude apparaten wordt toegepast. Zodoende is het aanbod beperkt.

Verschillende kleuren zwart

Belangrijk om rekening mee te houden is het feit dat de kleur zwart in verschillende tinten uitgevoerd kan worden. Dit is belangrijk indien u kiest voor een vaatwasser met een zwart bedieningspaneel, omdat u deze met andere zwarte keukenapparaten wenst te gaan combineren. Omdat zwart in glansgraad, maar ook in diepte van de kleur af kan wijken, adviseren wij u om bij combinatie zoveel mogelijk hetzelfde merk en dezelfde serie aan te houden.