Corona: Maak hier een afspraak voor bezoek aan winkel of bel 035 69 18 115 voor product advies. Wij bezorgen en installeren bij u thuis, ook op verdieping. Meer info bezorging/reparatie

Smeg SC445MX magnetron met grill

inbouw rvs

  Helaas!

  Dit artikel is uit het assortiment.

  Bekijk direct welke Smeg magnetron met grill hiervoor de opvolger is.

  Korte beschrijving

  Lees verder

  De Smeg SC445MX is een betaalbare inbouw magnetron met grill functie uitgevoerd in een strak roestvrijstaal design. De magnetron beschikt over een eenvoudige bediening met twee draaiknoppen, ondersteund met een digitale timer. Deze timer heeft een instelbare bereidingstijd, waarna het apparaat zichzelf uitschakelt.

  Praktisch verder is het volledig rvs interieur (goed schoon te houden) en de oven deur welke voorzien is van drievoudig glas. De magnetron heeft een vermogen van 1000 Watt, terwijl de grill zelfs op 1200 Watt instelbaar is.

  Daarnaast beschikt de Smeg SC445MX over een netto inhoud van 32 liter, waar u een bord met een doorsnede van 32 cm. in kunt plaatsen.
  Dit product is (tijdelijk) niet meer leverbaar

  Info van fabrikant

  Smeg magnetron met grill SC445MX
  Magnetron met grill 60 cm
  Roestvrijstaal
  Nismaat 45 cm


  - 4 functies
  - Timer en automatische uitschakeling
  - Akoestisch alarm einde kooktijd
  - Rvs interieur
  - Mantelkoeling
  - Draaiplateau: Ø 32 cm
  - Ovendeur v.v. drievoudig glas
  - Grillvermogen: 1200 W
  - Magnetronvermogen: 1000 W
  - Netto inhoud: 32 liter

  - Aansluitwaarde: 3,0 kW

  Specificaties

  Kleur
  Rvs
  Energieklasse
  Energieklasse A
  Nishoogte
  Compact nishoogte 45 cm
  Inhoud binnenruimte (liters)
  32,00
  Productcode fabrikant
  SC445MX
  Merk
  Smeg
  Soort
  magnetron met grill
  Installatie
  Controleer vóór bestelling de afmetingen. Pak de magnetron met grill uit, sluit de elektra aan op een standaard randaarde stopcontact en zet de magnetron vast volgens de montage instructie. Volg nu de voorschriften voor het eerste gebruik.
  Inbouwmaten ( h x b x d )
  min 450 x 558-568 x min 550 mm.

  Garantie

  Op een SMEG magnetron met grill SC445MX ontvangt u 2 jaar garantie. Deze garantie heeft in de eerste twee jaar betrekking op het volledige pakket dus voorrijkosten, arbeidsloon en eventueel te gebruiken onderdelen.

  Wat valt er niet onder deze garantie?
  Storingen voortkomend uit gebruikersfouten en kunststof onderdelen vallen niet onder de garantie.

  Wat te doen bij een storing?
  Als u een storing heeft kunt u het beste contact met ons opnemen per mail info@deschouwwitgoed.nl of telefonisch op nummer (035) 69 18115. Aangezien De Schouw Witgoed beschikt over een eigen service dienst hebben wij de nodige ervaring en zullen wij dan ook allereerst proberen u - indien mogelijk - telefonisch te helpen. Mocht dit niet lukken dan zullen wij contact opnemen met de service dienst van SMEG Nederland en uw storing bespreken. U zult vervolgens gebeld worden voor het maken van een afspraak voor bezoek van de monteur. Of - indien de storing eenvoudig zelf te verhelpen is - zult u gebeld worden om uit te leggen welke stappen u zelf kunt ondernemen.

  Contactgegevens SMEG service dienst:
  Desgewenst kunt u ook zelf rechtstreeks contact opnemen met SMEG Nederland. Per telefoon op (020) 44 90 120 en kiest u vervolgens in het menu optie 3 of per mail service@smeg.nl.

  Optioneel: 5 jaar garantie bij aankoop van 4 of meer SMEG inbouw apparaten
  Bij aankoop van 4 of meer Smeg apparaten (m.u.v. outlet producten,kranen, spoelbakken en accessoires) in één aankoop biedt Smeg u een gratis verlenging van de garantieperiode van 2 naar 5 jaar. Een fornuis geldt hierbij voor 2 apparaten, dus als u een fornuis set met afzuigkap uitgezocht heeft en u kiest ook voor een Smeg inbouw vaatwasser dan ontvangt u al 5 jaar garantie ! In deze verlenging zijn onderdelen, arbeidsloon en voorrijkosten inbegrepen. Na het tweede jaar worden bij een reparatiebezoek uitsluitend de op dat moment geldende administratiekosten in rekening gebracht.

  U kunt van deze garantie gebruik maken, mits u (zelf) de apparatuur binnen één maand na factuurdatum, registreert door middel van onderstaand garantie formulier: SMEG 5 jaar garantieformulier

  Reviews (0)

  Loading...
  Wacht a.u.b...

  Er zijn nog geen reviews over dit product

  Downloads

  Hieronder vindt u officiële documentatie bij dit product. Voor het openen van deze documenten kunt u Adobe Reader installeren.


  Maattekening


  Tip: Klik op maattekening voor vergroting

  Vragen

  Er zijn nog geen vragen gesteld over dit product.

  Stel uw eigen vraag