Smeg SC445MX magnetron met grill

inbouw rvs

Helaas!

Dit artikel is uit het assortiment.

Bekijk direct welke Smeg magnetron met grill hiervoor de opvolger is.

Korte beschrijving

Lees verder

De Smeg SC445MX is een betaalbare inbouw magnetron met grill functie uitgevoerd in een strak roestvrijstaal design. De magnetron beschikt over een eenvoudige bediening met twee draaiknoppen, ondersteund met een digitale timer. Deze timer heeft een instelbare bereidingstijd, waarna het apparaat zichzelf uitschakelt.

Praktisch verder is het volledig rvs interieur (goed schoon te houden) en de oven deur welke voorzien is van drievoudig glas. De magnetron heeft een vermogen van 1000 Watt, terwijl de grill zelfs op 1200 Watt instelbaar is.

Daarnaast beschikt de Smeg SC445MX over een netto inhoud van 32 liter, waar u een bord met een doorsnede van 32 cm. in kunt plaatsen.
Dit product is (tijdelijk) niet meer leverbaar

Info van fabrikant

Smeg magnetron met grill SC445MX
Magnetron met grill 60 cm
Roestvrijstaal
Nismaat 45 cm


- 4 functies
- Timer en automatische uitschakeling
- Akoestisch alarm einde kooktijd
- Rvs interieur
- Mantelkoeling
- Draaiplateau: Ø 32 cm
- Ovendeur v.v. drievoudig glas
- Grillvermogen: 1200 W
- Magnetronvermogen: 1000 W
- Netto inhoud: 32 liter

- Aansluitwaarde: 3,0 kW

Specificaties

Kleur
Rvs
Nishoogte
Compact nishoogte 45 cm
Inhoud binnenruimte (liters)
32,00
EAN
8017709186111
Productcode fabrikant
SC445MX
Merk
Smeg
Soort
magnetron met grill
Installatie
Controleer vóór bestelling de afmetingen. Pak de magnetron met grill uit, sluit de elektra aan op een standaard randaarde stopcontact en zet de magnetron vast volgens de montage instructie. Volg nu de voorschriften voor het eerste gebruik.
Inbouwmaten ( h x b x d )
min 450 x 558-568 x min 550 mm.

Garantie

Op een SMEG magnetron met grill SC445MX ontvangt u 2 jaar garantie. Deze garantie heeft in de eerste twee jaar betrekking op het volledige pakket dus voorrijkosten, arbeidsloon en eventueel te gebruiken onderdelen.

Wat valt er niet onder deze garantie?
Storingen voortkomend uit gebruikersfouten en kunststof onderdelen vallen niet onder de garantie.

Wat te doen bij een storing?
Als u een storing heeft kunt u het beste contact met ons opnemen per mail info@deschouwwitgoed.nl of telefonisch op nummer (035) 69 18115. Aangezien De Schouw Witgoed beschikt over een eigen service dienst hebben wij de nodige ervaring en zullen wij dan ook allereerst proberen u - indien mogelijk - telefonisch te helpen. Mocht dit niet lukken dan zullen wij contact opnemen met de service dienst van SMEG Nederland en uw storing bespreken. U zult vervolgens gebeld worden voor het maken van een afspraak voor bezoek van de monteur. Of - indien de storing eenvoudig zelf te verhelpen is - zult u gebeld worden om uit te leggen welke stappen u zelf kunt ondernemen.

Contactgegevens SMEG service dienst:
Desgewenst kunt u ook zelf rechtstreeks contact opnemen met SMEG Nederland. Per telefoon op (020) 44 90 120 en kiest u vervolgens in het menu optie 4 of per mail service@smeg.nl.

Optioneel: 5 jaar garantie bij aankoop van 4 of meer SMEG inbouw apparaten
Bij aankoop van 4 of meer Smeg apparaten (m.u.v. outlet producten, kranen, spoelbakken en accessoires) in één aankoop biedt Smeg u een gratis verlenging van de garantieperiode van 2 naar 5 jaar. Een fornuis geldt hierbij voor 2 apparaten, dus als u een fornuis set met afzuigkap uitgezocht heeft en u kiest ook voor een Smeg inbouw vaatwasser dan ontvangt u al 5 jaar garantie ! In deze verlenging zijn onderdelen, arbeidsloon en voorrijkosten inbegrepen. Na het tweede jaar worden bij een reparatiebezoek uitsluitend de op dat moment geldende administratiekosten in rekening gebracht.

U kunt van deze garantie gebruik maken, mits u (zelf) de apparatuur binnen één maand na factuurdatum, registreert door middel van onderstaand garantie link: Registratie voor 5 jaar garantie van Smeg

Reviews (0)

Loading...
Wacht a.u.b...

Er zijn nog geen reviews over dit product

Alternatieven

Best verkocht in klasse

Ander merk of kleur

Huidig product

Voor meer

Luxere Smeg

Downloads

Hieronder vindt u officiële documentatie bij dit product. Voor het openen van deze documenten kunt u Adobe Reader installeren.


Maattekening


Tip: Klik op maattekening voor vergroting

Product vraag & antwoord (0)

Er zijn nog geen vragen gesteld over dit product.

Stel uw eigen vraag