Smeg KSEG58PXE afzuigkap

inbouw model met randafzuiging

Specificaties

Afzuigcapaciteit (m3)
673,00
Breedte afzuigkap (cm)
54,00
Energieklasse
Energieklasse B
Bekijk specificaties

Alle opties weergeven

Korte beschrijving

Lees verder

De Smeg KSEG58PXE is een inbouwunit van 54 cm. breed uitgevoerd met randafzuiging. Deze inbouw afzuigkap met een maximaal vermogen van 673 m3/uur heeft hierdoor een 26% hoger rendement.

De afzuigkap beschikt over heldere LED verlichting aan de onderzijde voor goed werklicht, tiptoets bediening waarmee het vermogen in meerdere standen is in te regelen en een afvoer met een diameter van 150 mm. In deze afvoer zit een terugslagklep verwerkt.

Praktisch verder bij de KSEG58PXE is de mogelijkheid van de intensief stand, de automatische uitschakeling (handig bij het nadraaien) en de weergave van het reinigen van het filter.

Info van fabrikant

Smeg afzuigkap KSEG58PXE
Inbouwunit 54 cm, randafzuiging
Roestvrijstaal
Energieklasse B


- 1 motor, 4 snelheden
- Intensief functie
- Optie automatische uitschakeling
- Automatische indicatie reinigen/ vervangen filers
- Capaciteit UNI-EN-61591: 307 m³/u (stand 1), 643 m³/u (Intensief)
- Capaciteit P0: 673 m³/u
- LED verlichting (2 x)
- Aluminium vetfilters
- Geluidsniveau UNI-EN-60704-2-13: 50 dB(A) (stand 1), 68 dB(A) (Intensief)
- Afvoer: Ø 150 mm, met terugslagklep
- Jaarlijks energieverbruik: 66,4 kWh/ a
- Hydrodynamische-efficiëntieklasse: B
- Verlichtingsefficiëntieklasse: A
- Vetfilterefficiëntieklasse: C
- Aansluitwaarde: 277 W


Bijpassende accessoires:

FLT4 | Koolstoffilter(s) t.b.v. recirculatie

Specificaties

Afzuigcapaciteit (m3)
673,00
Breedte afzuigkap (cm)
54,00
Energieklasse
Energieklasse B
Optie: te gebruiken voor recirculatie met koolstoffilters
EAN
8017709224912
Merk
Smeg
Soort
afzuigkap
Kleur
Rvs
Kenmerken afzuigkap
LED verlichting, Randafzuiging
Uitleg over recirculatie
Deze afzuigkap is desgewenst te gebruiken als recirculatie afzuigkap. Plaats hiervoor de koolstoffilters (apart bestellen) volgens de instructies in de afzuigkap. De lucht wordt nu aangezogen, door de filters 'gereinigd' en dan teruggeblazen in uw keuken
Installatie
Controleer vóór bestelling de afmetingen aan de hand van de maattekening. Let hierbij ook op plaats & de diameter van het afvoerkanaal. Monteer de afzuigkap volgens de montage handleiding en sluit vervolgens het afvoerkanaal aan.

Garantie

Op een SMEG afzuigkap inbouw KSEG58PXE ontvangt u 2 jaar garantie. Deze garantie heeft in de eerste twee jaar betrekking op het volledige pakket dus voorrijkosten, arbeidsloon en eventueel te gebruiken onderdelen.

Wat valt er niet onder deze garantie?
Storingen voortkomend uit gebruikersfouten en kunststof onderdelen vallen niet onder de garantie.

Wat te doen bij een storing?
Als u een storing heeft kunt u het beste contact met ons opnemen per mail info@deschouwwitgoed.nl of telefonisch op nummer (035) 69 18115. Aangezien De Schouw Witgoed beschikt over een eigen service dienst hebben wij de nodige ervaring en zullen wij dan ook allereerst proberen u - indien mogelijk - telefonisch te helpen. Mocht dit niet lukken dan zullen wij contact opnemen met de service dienst van SMEG Nederland en uw storing bespreken. U zult vervolgens gebeld worden voor het maken van een afspraak voor bezoek van de monteur. Of - indien de storing eenvoudig zelf te verhelpen is - zult u gebeld worden om uit te leggen welke stappen u zelf kunt ondernemen.

Contactgegevens SMEG service dienst:
Desgewenst kunt u ook zelf rechtstreeks contact opnemen met SMEG Nederland. Per telefoon op (020) 44 90 120 en kiest u vervolgens in het menu optie 4 of per mail service@smeg.nl.

Optioneel: 5 jaar garantie bij aankoop van 4 of meer SMEG inbouw apparaten
Bij aankoop van 4 of meer Smeg apparaten (m.u.v. outlet producten,kranen, spoelbakken en accessoires) in één aankoop biedt Smeg u een gratis verlenging van de garantieperiode van 2 naar 5 jaar. Een fornuis geldt hierbij voor 2 apparaten, dus als u een fornuis set met afzuigkap uitgezocht heeft en u kiest ook voor een Smeg inbouw vaatwasser dan ontvangt u al 5 jaar garantie ! In deze verlenging zijn onderdelen, arbeidsloon en voorrijkosten inbegrepen. Na het tweede jaar worden bij een reparatiebezoek uitsluitend de op dat moment geldende administratiekosten in rekening gebracht.

U kunt van deze garantie gebruik maken, mits u (zelf) de apparatuur binnen één maand na factuurdatum, registreert door middel van onderstaand garantie formulier: SMEG 5 jaar garantieformulier

Reviews (0)

Loading...
Wacht a.u.b...

Er zijn nog geen reviews over dit product

Alternatieven

Best verkocht in klasse

Ander merk of kleur

Huidig product

Downloads

Hieronder vindt u officiële documentatie bij dit product. Voor het openen van deze documenten kunt u Adobe Reader installeren.


Maattekening


Tip: Klik op maattekening voor vergroting

Product vraag & antwoord (0)

Er zijn nog geen vragen gesteld over dit product.

Stel uw eigen vraag