Zilveren keukenmachine


1 artikel(en)

Een keukenmachine in de kleur zilver

Een zilveren keukenmachine heeft een rustige uitstraling door de zachte kleur. Daarmee is een zilveren keukenmachine perfect te combineren.

Zilveren keukenmachine

Een keukenmachine zilver is onmisbaar voor de gevorderde hobbykok. Deze alleskunner heeft een mengkom met een inhoud van 4,5 liter en beschikt standaard over een groot aantal accessoires voor het bereiden van diverse gerechten. Tevens zijn er diverse pasta snijders apart verkrijgbaar.

Smeg keukenmachine in zilver

Voor de echte kook liefhebber is een goede keukenmachine onmisbaar in de keuken. De nieuwe serie klein huishoudelijke apparaten van Smeg biedt hiervoor een perfecte oplossing. Hoogwaardige apparaten welke nauwkeurig instelbaar zijn en beschikken over een groot aantal accessoires waarmee specifieke bereidingen uitgevoerd kunnen worden. De combinatie van deze kwaliteit en mogelijkheden zorgt ervoor dat de Smeg keukenmachine zilver om meerdere fronten een welkome toevoeging aan uw keuken is. Tip: bekijk de video van de Smeg keukenmachine uitgevoerd in retro jaren '50 design.
De Schouw Witgoed heeft 1516 beoordelingen van Trustpilot met een resultaat van 8.3 / 10