AEG, ATAG of Whirlpool combi-stoomoven met magnetron


4 artikel(en)

4 artikel(en)

Een combi-stoomoven met magnetron van Aeg met goede prijs/kwaliteitverhouding

Een AEG combi-stoomoven met magnetron is al jarenlang een begrip in Nederland. Dit Duitse kwaliteitsmerk positioneert zich vlak onder merken als Asko en Miele, maar doet in innovaties en technische ontwikkelingen zeker niet onder. Omdat het prijsniveau van Aeg doorgaans interessanter is dan Miele of Asko heeft u met een AEG combi-stoomoven met magnetron dan ook een goede kwaliteit voor een interessante prijs. Een logische keuze dus.


Een combi-stoomoven met magnetron van Atag is onderscheidend in design en kwaliteit

Het voor oorsprong Nederlandse merk positioneert zich bovenin de markt. De Atag combi-stoomoven met magnetron biedt een kenmerkend design welke - gecombineerd met de kwaliteit en robuuste materialen - een aanwinst is voor iedere keuken. Met een Atag combi-stoomoven met magnetron heeft u daarnaast een verantwoord product welke met hoge milieu eisen geproduceerd is. Daarnaast ontvangt u bij aankoop van een Atag combi-stoomoven met magnetron 5 jaar fabrieksgarantie na registratie. Daarmee onderstreept Atag zijn kwaliteit...


Een combi-stoomoven met magnetron van Whirlpool

Een scherp geprijsd en goed gespecificeerd product biedt de Whirlpool combi-stoomoven met magnetron. Het design is zowel fraai als simplistisch en is eenvoudig te bedienen. Echter is functionaliteit daarbij het wel het belangrijkste uitgangspunt van Whirlpool. Want deze Whirlpool combi-stoomoven met magnetron is volledig afgestemd op de wensen van de moderne consument en daarmee een meerwaarde voor iedere keuken.