Voorzorgsmaatregelen ivm Corona: Onze webshop en winkel zijn open. Wij bezorgen en installeren ook nog bij u thuis. Lees hier meer over bezoek aan winkel en bezorging / reparatie

M-System MSUN72

inbouw afzuigkap met randafzuiging

Korte beschrijving

Lees verder

De M-System MSUN72 is een inbouw unit afzuigkap van 70 cm. breed uitgevoerd in het roestvrijstaal. Deze afzuigkap heeft een hoog vermogen van 595 m3/uur welke - in combinatie met de randafzuiging - zorgt voor een zeer goede afzuiging.

Bij randafzuigkap wordt de lucht geconcentreerd op de randen van de afzuigkap afgezogen, waardoor een veel hoger rendement behaald wordt. De M-System MSUN72 beschikt verder over 2 x 2,5 Watt LED verlichting.

Het vermogen is via de tiptoetsen in vier verschillende snelheden instelbaar. Daarbij is het tevens mogelijk de verlichting in en uit te schakelen.

De M-System MSUN72 is de opvolger van de MSU71
Dit product is (tijdelijk) niet meer leverbaar

Info van fabrikant

M-system MSUN72 afzuigkap


- Roestvrijstaal
- 1 motor
- Vermogen 595 m3
- Afvoerkanaal ø 150 mm
- 4 Snelheden
- 2x 2,5 W Led
- Energieklasse C
- Geschikt voor recirculatie
- Aansluitwaarde: 0,25 kW

Specificaties

Afzuigcapaciteit (m3)
595,00
Breedte afzuigkap (cm)
70,00
Energieklasse
Energieklasse C
Optie: te gebruiken voor recirculatie met koolstoffilters
EAN
8715775140418
Merk
M-System
Soort
afzuigkap
Kleur
Rvs
Kenmerken afzuigkap
LED verlichting, Plat blokmodel uitvoering, Randafzuiging
Uitleg over recirculatie
Deze afzuigkap is desgewenst te gebruiken als recirculatie afzuigkap. Plaats hiervoor de koolstoffilters (apart bestellen) volgens de instructies in de afzuigkap. De lucht wordt nu aangezogen, door de filters 'gereinigd' en dan teruggeblazen in uw keuken
Installatie
Controleer vóór bestelling de afmetingen aan de hand van de maattekening. Let hierbij ook op plaats & de diameter van het afvoerkanaal. Monteer de afzuigkap volgens de montage handleiding en sluit vervolgens het afvoerkanaal aan.

Garantie

Als u besluit deze M-SYSTEM afzuigkap inbouw MSUN72 aan te schaffen dan weet u zich verzekerd van 2 jaar garantie. In deze periode zullen technische storingen welke niet voortkomen uit gebruikersfouten kosteloos verholpen worden. Dit heeft dus betrekking op het arbeidsloon, eventueel benodigde materialen en voorrijkosten.

Garantie bepalingen
Om onduidelijkheden te voorkomen heeft M-System - onderdeel van Boretti - duidelijke garantie en reparatie voorwaarden omschreven.
Garantie voorwaarden M-System keukenapparatuur
Wat te doen bij een storing?
Wij geven er de voorkeur aan dat u bij een storing of probleem direct contact met ons opneemt per mail via info@deschouwwitgoed.nl of telefonisch op (035) 69 18 115. Wij onderhouden korte lijnen met de service dienst van M-System en kunnen u zodoende snel en direct helpen. Daarnaast beschikt De Schouw Witgoed over een eigen service en technische dienst met de nodige know how om u te ondersteunen.

Contactgegevens M-System service dienst:
Indien u er de voorkeur aangeeft direct contact op te nemen met M-System service dienst dan kunt u dit telefonisch doen op nummer (020) 436 13 34 39

Optioneel: 5 jaar garantie bij 4 of meer apparaten
Bij aanschaf van 4 of meer apparaten van Boretti of M-System (alle apparatuur met een stekker) kunt u gebruik maken van de HiFive plan. Een extra 5 jaar garantie plan ter bevestiging van de kwaliteit van de producten van de merken M-System en Boretti. U mag hierbij vier producten van beide merken door elkaar heen selectereren.
M-System HiFive garantieplan

Reviews (0)

Loading...
Wacht a.u.b...

Er zijn nog geen reviews over dit product

Bijbehorende producten

Vink producten aan om mee te bestellen.

Vragen

Vraag:
Kan deze afzuigkap ook boven een 90 cm. fornuis geplaatst worden?
1
Ja, dit is natuurlijk mogelijk maar wij zouden dit in eerste instantie niet adviseren. De afzuigkap is slechts 70 cm. breed. Als u hier een fornuis onder plaatst van 90 cm. breed en deze heeft bijvoorbeeld een wokbrander of sterke inductie zone aan de zijkant, dan zal de afzuigkap de kooklucht van die brander/zone heel moeilijk af kunnen zuigen.

Een afzuigkap zoals de Boretti PH90 of de Novy 878 is dan beter. Deze zijn ruim 80 cm. breed en zullen - in combinatie met een goed getimmerde schouw - veel beter afzuigen.
Stel uw eigen vraag