De Schouw Witgoed

Liebherr koelkast

Liebherr koelkast
De specialist op koelen en vriezen biedt met de Liebherr koelkast een zeer degelijk en zuinig apparaat. De Liebherr koelkast onderscheid zich met optimale koel prestaties en een fraai en degelijk interieur. Met enkele eigen ontwikkelingen is Liebherr voorloper op koelen en vriezer, wat ook in de Liebherr koelkast tot uitting komt. Daarnaast maakt het brede assortiment met een groot aanbod in allerlei maten, kleuren en uitvoeringen dat er voor bijna iedereen een Liebherr koelkast naar wens leverbaar is.

Naar wat voor koelkast u ook op zoek bent, bij ons vindt u vast en zeker het model dat het beste bij u past. Het kiezen van het juiste model is afhankelijk van uw persoonlijke situatie en wensen. De grootte van het koelgedeelte en het eventuele vriesgedeelte is afhankelijk van uw huishouden en uiteraard uw eigen voorkeur. Om een keuze uit de verschillende modellen te maken, is het handig om te weten hoeveel inhoud een koelkast voor u moet hebben. Naast de inhoud is een laag energieverbruik bepalend voor de juiste keuze. Daarnaast speelt bij inbouw de maatvoering een belangrijke rol, terwijl bij vrijstaand ook het design, de kleur en de uitvoering belangrijk is.

Product 1 tot 20 van 288 Pagina
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Product 1 tot 20 van 288 Pagina
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Nummer 1 op het gebied van koelen en vriezen

Liebherr is de specialist op het gebied van koelen en vriezen. Naast een zeer breed en uitgekiend assortiment op zowel vrijstaande alsinbouw koelkasten zijn zij ook op het gebied van ontwikkeling bepalend. Technieken als SmartFrost bij vriezers, de SoftClose deursluiting bij een aantal inbouw en vrijstaande koelkasten, de BioFersh zone voor langer bewaren van groente en fruit zijn door Liebherr ontwikkeld. Met een Liebherr koelkast / vriezer bent u dan ook verzekerd van de allernieuwste techniek.

Assortiment

Het assortiment van Liebherr koelkasten is zeer breed en biedt eigenlijk voor iedere wens een invulling. In wit, zwart, vingervlek vrij roestvrijstaal of met glasdeuren: Liebherr heeft het. In diverse hoogte en breedte maten kunt u zowel de vrijstaande als inbouw koelkasten krijgen. Kortom: kwaliteit en assortiment voor een interessante prijs.