De Schouw Witgoed

Smeg fornuis

Smeg fornuis
Een Smeg fornuis onderscheid zich door een fraai design te combineren met goede specificaties en een degelijke kwaliteit. Door bij ontwikkeling en productie samen te werken met bekende A-merken wordt de kwaliteit steeds verder verbeterd. Zo voldoet een Smeg fornuis aan de modernste ontwikkelingen op het gebied van energie besparing en product ontwikkeling. Kortom: een Smeg fornuis is niet alleen heel fraai vormgegeven, maar is tevens een product waar u jarenlang plezier van kunt verwachten.

Wij zijn specialist op het gebied van fornuizen en u kunt bij ons terecht voor verschillende topmerken. Als u een bepaald fornuis in het echt wilt zien bent u altijd welkom in onze showroom in Bussum. Daar vindt u een ruime assortiment gas,- keramische- en inductie uitvoeringen. Tevens kunnen wij u adviseren welke type het beste bij u past en u adviseren over de benodigde aansluitingen voor installatie.

Product 1 tot 20 van 54 Pagina
  1. 1
  2. 2
  3. 3
Product 1 tot 20 van 54 Pagina
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Marktleider in Nederland

Op het gebied van brede design fornuizen is het Italiaanse merk Smeg marktleider in Nederland. Door het assortiment zo samen te stellen dat er in een brede range goede modellen verkrijgbaar zijn heeft Smeg invulling gegeven aan de vraag van de consument. Zo kunt u enerzijds een eenvoudig 90 cm. fornuis voor rond de 600-700 euro aanschaffen, maar heeft Smeg ook een semi-professioneel vormgegeven fornuis van 150 cm. breed.

Elke fornuis heeft een sterk fundament

Om Smeg goed in de markt te zetten is bewust gekozen om elke fornuis van een aantal basis aspecten te voorzien. Daarmee biedt Smeg een goed uitgangspunt en weet u wat u van welk fornuis minimaal mag verwachten. Zo biedt het kookgedeelte van een Smeg fornuis over automatische vonkontsteking in de knoppen en thermokoppel vlambeveiliging. Indien de vlam onverhoopt uitwaait, dan wordt het gas automatisch afgesloten.

De oven van een Smeg fornuis is voorzien van clean emaille en sluit af op een volledige binnenruit. Daarmee is het reinigen en onderhouden van een Smeg goed uit te voeren. Alle Smeg fornuizen beschikken verder over geforceerde mantelkoeling en mogen zodoende strak tussen keukenkasten geplaatst worden. U kunt een Smeg fornuis dan ook perfect integreren in een kookeiland.

Standaard bij alle SMEG fornuizen

Alle Smeg fornuizen zijn eenvoudig in hoogte te verstellen: de modellen met poten zijn telescopisch verstelbaar. Desgewenst zijn bij deze SMEG fornuis nog verhoogde poten leverbaar. Voor de modellen uit de CS-topserie (met doorlopende zijwanden tot aan de grond) heeft u de mogelijkheid voor apart leverbare verhogingsset (2, 3, 4, 5 of 10 cm.). Alle Smeg fornuizen mogen strak tussen twee keukenkasten geplaatst worden en kunnen zodoende strak en fraai in iedere keuken geintegreerd worden.

Diverse series

Door een duidelijk onderscheid te maken in het design, de mogelijkheden en de specificaties heeft Smeg een sterk assortiment neergezet. Standaard is de meest verkochte kleur in Nederland nog steeds roestvrijstaal, maar ook antraciet en zwart zijn steeds meer in opkomst. Naast de basis SNL serie aan de onderkant biedt Smeg een goede DS- en C- middenserie. De toplijn wordt bepaald door de opera serie. Deze typenummers beginnen met CS. Lees hierover ook onze uitgebreidere omschrijving van de verschillende Smeg series.

Samenwerking tussen Smeg en De Schouw Witgoed
In ons assortiment bevinden zich diverse exclusieve fornuizen welke speciaal ontwikkeld zijn in combinatie met Smeg Nederland. Op basis van veelgevraagde wensen en uitvoeringen zijn specifieke fornuizen samengesteld welke eveneens in prijs hieraan optimaal invulling geven. Zo heeft u de exclusieve DS fornuizen van 90 cm. breed welke leverbaar zijn in roestvrijstaal en antraciet. Maar ook een strakker fornuis uit de C- serie en een fornuis met een gasoven behoren zijn vanuit deze constructie ontstaan.