Inbouwen vaatwasser

Naast ingepakte levering is het ook mogelijk uw inbouw vaatwasser door service monteurs van De Schouw Witgoed te laten monteren. Voor het bepalen van de juiste keuze vind u hier diverse tips. Tevens vind u de voorwaarden en informatie over het inbouwen zodat u vooraf weet wat u van onze service monteurs mag en kan verwachten.

Bij het inbouwen van de vaatwasser worden de volgende werkzaamheden uitgevoerd:
Bij het inbouwen zijn de volgende werkzaamheden niet inbegrepen:
Meerwerk m.b.t. bovenstaande zal op basis van nacalculatie aan u doorberekend worden. Deze optie is zowel in Nederland als in België (alleen Nederlandstalig-gedeelte) beschikbaar.

Maattekening inbouw vaatwasser

Bij elke inbouw vaatwasser staat een maattekening afgebeeld. Belangrijk is om - voor aanschaf - aan de hand van de maattekening te controleren of de vaatwasser ook daadwerkelijk op de door u gewenste plaats ingebouwd kan worden.

Aandachtspunten:
- Er zijn twee verschillende soorten inbouw vaatwassers: half geintegreerd (met bedieningspaneel aan de voorzijde) en volledig geintegreerd (bedieningspaneel bovenop de deur).
- Wat de maten betreft zijn er smalle 45 cm. brede en normale 60 cm. brede uitvoeringen. Tevens zijn er modellen met een normale hoogte (nis 82-86 cm.) en de verhoogde modellen (deze zijn 4 cm. hoger). Veruit de meest voorkomende inbouw vaatwasser tegenwoordig is de normale 60 cm. brede met een normale hoogte.

Tip: Neem bij twijfel of voor advies contact met ons op!

Hoe werkt het

Bij elke inbouw apparaat vind u de mogelijkheid om te kiezen voor 'Inbouwen vaatwasser' als extra service. Als u dit heeft aangevinkt zal de monteur - na binnenkomst van het apparaat - telefonisch contact met u opnemen voor het maken van een afspraak voor het inbouwen van uw vaatwasser.