Inbouwen oven met magnetron

Een inbouw bakoven met magnetron in de keuken wordt geplaatst in de bestaande of nieuw te ceëren nis (gat in het aanrecht). Deze maatvoering is dus het uitgangspunt voor de keuze van de juiste vervanger. Natuurlijk is het bij diverse aanrechtbladen (zoals hout) mogelijk de nis te vergroten om zodoende een grotere bakoven met magnetron te kunnen plaatsen.

Bij het inbouwen van de bakoven met magnetron worden de volgende werkzaamheden uitgevoerd:
Bij het inbouwen zijn de volgende werkzaamheden niet inbegrepen:
Meerwerk m.b.t. bovenstaande zal op basis van nacalculatie aan u doorberekend worden. Deze optie is zowel in Nederland als in België (alleen Nederlandstalig-gedeelte) beschikbaar.


Maattekening inbouw bakoven met magnetron

Bij elke inbouw bakoven met magnetron staat een maattekening afgebeeld. Belangrijk is om - voor aanschaf - aan de hand van de maattekening te controleren of de bakoven met magnetron ook daadwerkelijk op de door u gewenste plaats ingebouwd kan worden.

Neem bij twijfel of voor advies contact met ons op!

Hoe werkt het

Bij elke inbouw apparaat vind u de mogelijkheid om te kiezen voor 'Inbouwen' als extra service. Als u dit heeft aangevinkt zal de monteur - na binnenkomst van het apparaat - telefonisch contact met u opnemen voor het maken van een afspraak voor het inbouwen van uw bakoven met magnetron.