Inbouwen (combi)magnetron

Een inbouw magnetron in de keuken wordt geplaatst in de bestaande of nieuw te ceeren nis (gat in het aanrecht). Deze maatvoering is dus het uitgangspunt voor de keuze van de juiste vervanger. Natuurlijk is het bij diverse aanrechtbladen (zoals hout) mogelijk de nis te vergroten om zodoende een grotere magnetron te kunnen plaatsen.

Bij het inbouwen van de magnetron worden de volgende werkzaamheden uitgevoerd:
Bij het inbouwen zijn de volgende werkzaamheden niet inbegrepen:
Meerwerk m.b.t. bovenstaande zal op basis van nacalculatie aan u doorberekend worden. Deze optie is zowel in Nederland als in Belgie (alleen Nederlandstalig-gedeelte) beschikbaar.


Maattekening inbouw magnetron

Bij elke inbouw magnetron staat een maattekening afgebeeld. Belangrijk is om - voor aanschaf - aan de hand van de maattekening te controleren of de magnetron ook daadwerkelijk op de door u gewenste plaats ingebouwd kan worden.

Tip: Neem bij twijfel of voor advies contact met ons op!

Hoe werkt het

Bij elke inbouw apparaat vind u de mogelijkheid om te kiezen voor 'Inbouwen' als extra service. Als u dit heeft aangevinkt zal de monteur - na binnenkomst van het apparaat - telefonisch contact met u opnemen voor het maken van een afspraak voor het inbouwen van uw magnetron