Antraciete, blauwe of roze voorlader wasmachine


2 artikel(en)

Een voorlader wasmachine in de kleur antraciet

Een antraciet voorlader wasmachine is niet alleen heel fraai, maar ook nog een praktische kleur. U heeft namelijk geen last van vingervlekken / vingerafdrukken op een antraciet voorlader wasmachine. Daarnaast is de kleur antraciet goed te combineren in zowel moderne als landelijk / klassieke keukens.

Combinatie van antraciet voorlader wasmachine met andere keukenapparaten

De kleur antraciet combineert goed met roestvrijstaal en kan zodoende fraai gecombineerd worden. Indien u antraciet wil combineren met andere antraciete keukenapparaten, dan is het belangrijk deze van hetzelfde merk te nemen. De kleur antraciet kan per merk verschillen, waardoor combinatie met een ander merk vaak tot kleurverschil leidt.

Een voorlader wasmachine in de kleur blauw

Een blauwe voorlader wasmachine is een echte eyecatcher in de keuken. Daarnaast is een blauwe voorlader wasmachine goed te combineren met andere apparaten, waardoor rust ontstaat. U kunt hierbij het beste apparaten van hetzelfde merk uit dezelfde serie selecteren.

Kleur blauw combineren

Indien u kiest voor een blauwe voorlader wasmachine dan is het tevens mogelijk deze te combineren met andere pastel tinten. Denk hierbij aan zacht groen, roze of crème. Deze combinatie behoudt zijn rust en zorgt daarmee voor een verrassend fraai kleurenpalet.

Een voorlader wasmachine in de kleur roze

Een roze voorlader wasmachine is dankzij de zachte pastelkleur fraai te combineren. Mede daardoor geeft een roze voorlader wasmachine een fraaie touch aan uw keuken.