Voorzorgsmaatregelen ivm Corona: Onze webshop en winkel zijn open. Wij bezorgen en installeren ook nog bij u thuis. Lees hier meer over bezoek aan winkel en bezorging / reparatie

Gratis Miele stofzuiger bij actiemodel wasmachine van Miele

Artikel geplaatst op: 29-05-2020
Koop voor 28 juli een Miele actiemodel wasmachine en ontvang de Compact C1 EcoLine stofzuiger in de kleur mango rood kado !

Gratis Miele stofzuiger bij actiemodel wasmachine van Miele


Actievoorwaarden

Deze actie is geldig vanaf 1 juni tot en met 28 juni 2020 op de in Nederland gekochte Miele wasmachines: WEG 375 WPS, WEG 675 WPS, WEI 875 WPS, WER 875 WPS, WCR 890 WPS, WWV 980 WPS.

Tot en met 12 juli 2020 heeft u de mogelijkheid de gratis Compact C1 stofzuiger in de kleur mangorood te verzilveren. Miele zal na registratie een kopie van de aankoopnota en het serienummer opvragen.

Per consument, bedrijf of instelling kan slechts eenmaal van deze actie gebruik worden gemaakt. U kunt de door Miele ter beschikking gestelde Compact C1 EcoLine stofzuiger in de kleur mangorood met EAN-code 4002515825754 niet ruilen voor een ander type en/of andere kleur. Het actieaanbod is niet inwisselbaar voor contant geld. De actie is alleen geldig op de hierboven genoemde wasmachines bij vakhandelaren.

6 artikel(en)


Bekijk ook eens:

miele robotstofzuiger
Introductie Miele robotstofzuiger Scout RX1
De Miele Scout RX1 is een unieke robotstofzuiger voorzien van Smart Navigation waarmee systematisch elke deel van de ruimte gezogen wordt....

De Miele Scout RX1 is een unieke robotstofzuiger voorzien van Smart Navigation w...
(lees verder)